Şimdi Ara

Lenovo e15 gen 2 Ryzen 4500u İnceleme & Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
9
Favori
18.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Ben de cihazı 17 Ağustos tarihinde Hepsiburada sitesinden aldım. Cihazın seri kodunu okuttuğumda garantisinin mayıs ayında başladığını gördüm. Acaba sıfır değil de ikinci el mi almış oldum?

• Arkadaşlar şuna bakabilirsiniz bana baya bi uygun geldi 500 tl hepsiburada indirimiyle 5750 ye geliyor indirimin bugun son gunu

https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkpad-e15-amd-ryzen-7-4700u-8gb-256gb-ssd-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20t8001stx-p-HBCV000001V2RH?magaza=Troya+Teknoloji&url_src=ios-product-detail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec1Mec3

Merhabalar. Ben de cihazı 17 Ağustos tarihinde Hepsiburada sitesinden aldım. Cihazın seri kodunu okuttuğumda garantisinin mayıs ayında başladığını gördüm. Acaba sıfır değil de ikinci el mi almış oldum?

Hayır tabi ki, bütün bilgisayar firmalarında garanti daha eski başlamış gibidir çünkü firma garantiyi satıcıya verdiği anda başlatır. Demek ki cihaz Lenovo'nun elinden Mayıs'ta çikmış. Elinde cihazın kendisi hariç hiçbir şey, yani kutu, garanti, fatura, şarj aleti vs olmasa dahi sitede kayıtlı olduğundan 2023 mayısa kadar garanti kapsamında bakılır. Eğer faturan varsa 17 ağustos 2023'e kadar cihazına garanti kapsamında baktırabilirsin :)

• mratkpnar M kullanıcısına yanıt

Oldukça güzel fiyat, değerlendirilebilir.

• Ben değerlendirdim :)

• Bloodin kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

• Mec1Mec3 kullanıcısına yanıt

Ayrıca bazı firmalarda garanti süresi güncelleme vardır, senden faturanın fotoğrafını isterler, sitedeki garanti süresini de faturana göre yeniden düzenlerler. O garantiyi mayıs olarak gösteren sayfaya bir bak bakalım, orada böyle bir seçenek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 19 Ağustos 2021; 10:23:18 >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

Aynen hocam Lenovo sitesinden yolladım. Tekrardan teşekkür ederim.

• Arkadaşlar bende cihazı alarak aranıza katıldım.

Bir sorum olacak ses testinde sağ hoparlör sol hoparlörden bir tık fazla ses veriyor sıkıntı olabilir mi benimkinde? Bir baksanız rica etsem.

• Bu arada @hsyn_38 ve @Bloodin hocam çok sağolun sizin sayenizde gönül rahatlığıyla bu bilgisayarı alabiliyoruz. Sizin sayenizde bilgisayar eve gelmeden neyle karşılacağımız baştan sona belli sağolun varolun.

Bu lenovo Thinkbook ve Thinkpad hoparlörlerinde dengesizlik çok yaygın. Eğer normal kullanımda rahatsız etmiyorsa, sadece hoparlör testinde dikkatli dinlendiğinde anlaşılabiliyorsa kafaya takmayın. Güle güle kullanın. Eğer oyunda müzikte filmde rahatsız ediyorsa Think serisi müşteri hizmetlerini arayıp garantiye yollayın hoparlörleri değişsinler.

Lenovo Think serisi özel müşteri hizmetleri: 0850 755 56 86

Think serisi cihazların kendine özel müşteri hizmetleri ve teknik servisi var. Lenovo'yu ararsanız da bu numaraya yönlendirecektir :)

• Sağolun cevabınız için. Normalde anlamak çok zor.Hiç uğraşmayım o zaman.

• Merhaba lenovo thinkbook gen 2 ryzen 5 4500u bilg aldım ram 8gb ama kullanılabilir 5.87gb neden ve intel de kullandım onda 7.87gb gösteriyordu ikisinde de ekran kartı yoktu sizce bi farklar dan amd yavaşmi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba lenovo thinkbook gen 2 ryzen 5 4500u bilg aldım ram 8gb ama kullanılabilir 5.87gb neden ve intel de kullandım onda 7.87gb gösteriyordu ikisinde de ekran kartı yoktu sizce bi farklar dan amd yavaşmi olur

• Yani bilmiyorum bende ram 8 kullanilabilir 7,23. Sizde neden oyle anlamadim.

Sizde ayrılan galiba 512mb görev yöneticisinden gbu oranına bakarmısinız yada ekran resmi

• Evet 512 mb.

• CemalSanane kullanıcısına yanıt

Ryzen dizüstülerde sürekli ekran kartına ayrılan bellek BIOS'tan genelde en fazla 512 MB'a kadar ayarlanabilir. Eğer cihazın ihtiyacı olursa yani oyunlarda veya grafik işlerinde otomatik 2 GB'a kadar çıkabilir. Eğer sürekli 512 MB'dan yüksekse yazılımınız sorunlu olabilir. Eğer AMD'den en son sürücüleri indirdiyseniz kesinlikle cihazınızın kendi destek sayfasında yayınlanan AMD sürücülerini indirip temiz kurulum yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 25 Ağustos 2021; 6:4:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.