Şimdi Ara

Lenovo ekranında 25sn bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo z510 laptop uma ssd montajı yapıp temiz windows kurulumu yaptım ve dört gözle bilgisayarımın açılış süresinin kısalmasını bekledim ancak lenovo ekranında 25 saniye bekledikten sonra açıldığı için hayallerim suya düştü.Bunun sebebi ne olabilir yardımcı olacaklara teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Windows'u Uefi olarak mı kurdunuz?
  • Evet uefi kurulum yaptım.

• Güç ayarlarında hızlı başlat açık mı? O açık olunca tamamen kapatmıyor diski. Bu sayede hızlı başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursimsek_03 -- 25 Temmuz 2017; 11:40:25 >
  • Bu seçenek biosta mı yoksa windows da mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areis1643 -- 25 Temmuz 2017; 11:46:38 >
  • https://uzmanim.net/soru/windows-10-daha-hizli-baslatma/66853
    Şu sayfada ayarın nerede olduğu yazıyor. Hızlı başlat açıken dene kapalıyken dene.
    Biosta ise fastboot diye bir seçenek olması lazım o olunca logo ekranını falan hızlı geçiyor bildiğim kadarıyla.
  • Öncelikle ilgine teşekkürler o seçenek hali hazırda aktif konumdaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areis1643 -- 25 Temmuz 2017; 12:10:54 >
  • areis1643 A kullanıcısına yanıt
    O özelliği önce kapat bir öyle dene.
    Sonra tekrar açıp dene.
  • Denedim sonuç aynı bu ekranda şu aşağıdaki toplar dönmeden hiçbir hareket olmadan 30 sn civarında bekliyor toplar dönmeye başladıktan sonra 5 saniye içinde kullanıma hazır hale geliyor.

Lenovo ekranında 25sn bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areis1643 -- 25 Temmuz 2017; 12:56:32 >
  • Bios ayarlarını da kontrol et. Fastboot, secureboot, uefi açık olması lazım bildiğim kadarıyla.
  • Fastboot seçeneği yok diğerleri enabled

• Marka lenovo olunca aynı hatalar aynı kronik sorunlar. Bir daha lenovo asla almayın. 3 yıldır neler çektim ben benim lenovodan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.