Şimdi Ara

Lenovo Energy Management

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa bir zaman önce Lenovo laptop aldım, bu aralar genellikle oyun oynadığım için şarjda takılı kullanıyorum ancak pilin eskimesinden korkuyorum bu yüzden birkaç araştırma yaptım ve bazı kullanıcılarda Lenovo Energy Management olduğunu ve burada pil sabitleme olduğun öğrendim. Benim laptopumda malesef yok ve bende bunu Lenovonun sitesinden indirdim, kurdum ancak uygulama bende kurulu göstermiyor ben bu uygulamayı nasıl düzgün kuracağım veya bana buna benzer şarjdayken pil sabitleyici program önerir misiniz?
    NOT: Laptopum Windows 10 ve x64bit

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lenovo Energy Management: Pil Ömrünü Uzatan Bir Araç

Lenovo Energy Management, Lenovo dizüstü bilgisayar kullanıcıları için pil ömrünü optimize etmek ve güç tüketimini yönetmek üzere tasarlanmış bir yazılımdır. Windows 10 ve Windows 7 işletim sistemleriyle uyumludur.

Lenovo Energy Management, pil ömrünü uzatmanıza yardımcı olacak çeşitli özellikler sunar:

• Güç Planlarını Yönetme: Lenovo Energy Management, "Enerji Tasarrufu", "Dengeli" ve "Yüksek Performans" gibi farklı güç planları arasından seçim yapmanıza olanak tanır. Bu planlar, pil ömrü ve performans arasındaki dengeyi ayarlamanıza yardımcı olur.
    • Güç Tüketimini İzleme: Yazılım, gerçek zamanlı olarak sisteminizin güç tüketimini izlemenize olanak tanır. Bu, hangi uygulamaların veya işlemlerin en çok güç tükettiğini belirlemenize ve bunları ayarlamanıza yardımcı olur.
    • Cihaz Ayarlarını Optimize Etme: Lenovo Energy Management, ekran parlaklığı, işlemci hızı ve kablosuz bağlantı gibi cihaz ayarlarını optimize ederek pil ömrünü uzatmanıza yardımcı olabilir.

Lenovo Energy Management'ı Lenovo'nun resmi web sitesinden veya Microsoft Store'dan indirebilirsiniz. Yazılım ücretsizdir ve kurulumu kolaydır.

Lenovo Energy Management yazılımını kullanarak, Lenovo dizüstü bilgisayarınızın pil ömrünü önemli ölçüde uzatabilir, güç tüketimini yönetebilir ve cihazınızın genel performansını artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Onkato kullanıcısına yanıt
    Linkden lenovo settings indir kur, koruma modunu aktif et,
    daha başka bir sürü özellikde cabası
    https://forum.donanimhaber.com/m_110491319/tm.htm
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler yükledim ancak şarjım %60ın üstündeyken şarja takınca sabitlemiyor sadece %60ın altındayken takınca mı sabitliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onkato kullanıcısına yanıt
    Programı açınca sağ altta koruma modu yazan tuş var.
    O aktif olacak. Daha sonra pilde kullanıp %10 seviyesine düşür pili.
    Sonrada şarja tak. %60 olunca şarjı kesecek.
    2 ayda bir koruma modunu kapatıp, %100 doldurup, tekrar %10 seviyesine kadar kullanıp, koruma modunu aç.
    DAha uzun ömürlü olur batarya.
  • Windows 10 için https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/cnoo039e.exe

One key optimizer programını kur. Windwows 10'da energy manager veya power managamentta sorun yaşarsın. %60'tan sonra cihazın şarj olmaz. Batarya ömrünü uzatır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.