Şimdi Ara

Lenovo Energy Management sorunu (z510)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo energy management ve Fan speed control kullanmak istiyorum fakat programlar çalışmıyor. Hatta lenovo energy managementta .exe bile yok :D fan speed controlün ki ise çalışmıyor. Windows 7 64 bit kullanıyorum yüklediğim programlar da 64 bit ama nedense program files (x86) ya yüklüyor belki ondandır.

Energy management yüklediğim klasör

https://store.donanimhaber.com/e4/7a/00/e47a00d377066f94f93908d97dfc291d.jpg
     Lenovo Energy Management sorunu (z510)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirekareh -- 21 Haziran 2015; 0:11:51 >

• Onunla alakalı değil eğer 32 bitse sistem direk kendisi x86 klasörüne kurar oraya kurmuşsa demekki 32 bit olarak oluşturulmuş sistem her ikisinide çalıştırır.Yalnız lenovo sitesinden yeniden programı kurmayı deneyin hata vermiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Onunla alakalı değil eğer 32 bitse sistem direk kendisi x86 klasörüne kurar oraya kurmuşsa demekki 32 bit olarak oluşturulmuş sistem her ikisinide çalıştırır.Yalnız lenovo sitesinden yeniden programı kurmayı deneyin hata vermiş olabilir.

sitesinden en son versiyonu indirdim zaten. defalarca silip kurdum olmadı
  • O zaman hatalı program.Bu konuyu sorun yapıyorsanız recovery üzerinden eski versiyonu yükleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.