Şimdi Ara

Lenovo G50-80 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığında belirttiğim gibi lenovo g 50-80 model notebooka sahibim yaklasik 1 senedir windows 10 kullaniyorum. Yaklaşık 1 aydır wifi ile ilgili çok fazla sorun yaşıyorum herhengi bir kablosuz ağa bağlanamiyorum baglanmayi denediğimde bu ağa bağlanamıyor diye uyari verirken o andan sonra uzun bir sure herhangi bir kablosuz ağı gormuyor. Herşeyi denedim çözüm için bütün driverlar ve bios güncel durumda ancak sonuç alamadım. Formatlada çözüm bulamadım. Şu anda tez yazdığım için 2 ay kadar garantiye gönderemiyorum daha önce böyle bir sorun yaşayan varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• https://www.youtube.com/watch?v=JKONOQ6c6oo sorunuuz böyle bir şeymi

lenovo sayfasına girin lenovo energy manager driver ve wifi lan driver indirin.

mevcut wıfı drıverları kaldırdıktan sonra once energy sonra wifi kurun

Buna ek bende lenovo g550 kullanıcısıyım bendede wifi problemlerı oluyor Windows 10 wifi ile ilgili bir problemi var
  • İlginiz için teşekkür ederim. Sorun tam olarak gönderdiğiniz videodaki gibi değil wifi ağlarının tamamını görebiliyorum kendi ağımda dahil bir çok ağa bağlanmayı denedim bu zamana kadar şifre sorma aşamasına kadar herhangi bir problem olmuyor şifreyi girdikten bir kaç saniye sonra bağlanmaya çalışırken bu ağa bağlanamıyor diye uyarı geliyor ve aynen videodaki gibi ağların hiçbiri görünmüyor bir kaç dakika sonra ağlar tekrar gözüküyor. Tekrar bağlanmayı denediğimde yine aynı şekilde... Dolayısıyla hiç bir ağa bağlanamıyorum aygıt yöneticisinden aygıtı kaldırdım lenovo sitesinden dediğiniz gibi energy ve wireless ile ilgili driverlarıda yükledim daha önce ancak herhangi bir düzelme olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufak92 -- 3 Kasım 2016; 2:54:13 >
  • yusufak92 Y kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=aGD-ERJ5hsE

umarım bu link size faydası olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo i7 - 17.3 ekran - Laptop
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.