Şimdi Ara

Lenovo G500 59-424122 Vs Asus X552LDV-SX829D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki notebook arasında kaldım, sizce fiyat-performans açısından hangisini tercih etmeliyim. Max bütçem 1100 tl. Oyun oynamayı pek sevmem, sadece hd film ve internet için kullanacağım.Bu fiyata bulabildiğim en iyi laptoplar bunlar ama önerilerinize açığım.

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-g500-59-424122-notebook-pmu390754

http://www.sadecenotebook.com/asus-x552ldv-sx829d-dizustu-bilgisayar-pmu357105

• vaider V kullanıcısına yanıt
    Bu ikisi arasından lenovonun işlemcisi asusun ekran kartı daha iyi.
  • g500 daha iyi gibi. o fiyata i5 büyük ihtimalle yok. film için alıyorsanız gidip vatan-teknosa gibi yerlerde ekranı görün renklere bakın.mümkünse ikisini karşılaştırın.sonradan pişman olmayın.tabi internetten alın orda kazık yemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

g500 daha iyi gibi. o fiyata i5 büyük ihtimalle yok. film için alıyorsanız gidip vatan-teknosa gibi yerlerde ekranı görün renklere bakın.mümkünse ikisini karşılaştırın.sonradan pişman olmayın.tabi internetten alın orda kazık yemeyin

Arkadaş doğru diyor bakın ama almayın 200-300 lira fazladan vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu bilgisayarlara sata 3 bi ssd takılabilir mi? @
    make me happy
    @keremsami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaider -- 27 Kasım 2014; 23:49:12 >
  • vaider V kullanıcısına yanıt
    Lenovo yu bilmiyorum ama asusda ssd takabilmen için hddi sökmen gerekli ayrı bir ssd slotu bulunmuyor.
  • ben olsam lenovoyu tercih ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.