Şimdi Ara

Lenovo G5030 Ram Yükseltmesi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

lenovo g5030 laptop'um için 4g 1600 mhz ram aldım ancak laptopta tek ram slotu varmış. ben içini açıp bakmadım ama geçen birisi öyle bir şey dedi. amacım 8gb yapmaktı ama hayal kırıklığı oldu.
    konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin, zira hepsiburada ürünü iade almıyor.

• 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız kullanmadığın ürünü geri almak zorunda. Ne demek almıyor?
    Tüketici haklarını bir okuyun bence, daha sonrada 14 gün dolmadıysa iade edin.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Daha bir hafta bile olmadi. Bugun cok yazistik ısrarla yardımcı olamiyoruz diyorlar. Normalde almalari lazim ama ne diyim iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutusunu açtın mı ram in? açmadıysan, tüketici haklarına git, durumu anlat, sana yardımcı olacaklardır.
    Peşini bırakma, kanun sana hak tanımış, kim ne hakla o hakkı tanımıyorum, geri alamam der. En son konuşmanın saati ve tarihini de not al. Gerekirse firmadan talep edersiniz, kaydını .
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Aldigim an actim ne yazik ki mal gibi.

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Keşke önce bailgisayarı açsaydın, yine de tüketici haklarına bir git derim ben. ürünüde götür. Durumu anlat, oluru varsa
    sana yol göstereceklerdir sonuçta.
  • teşekkür ederim ilgine. dediğini yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 gb rami iade edip 8 lik tek modül alsanız ?
  • pinkcrow7 kullanıcısına yanıt
    Teklif ettim ama kabul etmediler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.