Herkese merhaba,
Cihazın modeli, MSI Modern 14 B5M-071XTR’dir. 2022 Temmuz ayında alınmış ve garantisi bitmiştir. Türkiye cihazıdır. Kutu - Fatura - Şarj Adaptörü mevcuttur.
Cihaz alındığında 8GB Ram’e sahipti, 16GB Ram’e upgrade edildi. Yazılımcı olduğum için cihazda oyun oynanmadı, sadece günlük kullanım ve kodlama için kullandım. Oldukça temiz kullanmaya özen gösterdim.
Cihazın serisi, MSI’ın iş bilgisayarı serisidir. Metal kasa, mıknatıslı kapak ve ekran açıldığında arkası yükselen 14” oldukça hafif bir cihaz. Klavyesi ışıklı ve beyaz aydınlatmaya sahip. Kod yazarken veya günlük kullanımda neredeyse hiç fan açmıyor. Çok sessiz.
Cihazda herhangi bir çalışmayan, onarım gören parça yoktur. Tüm çıkışları ve donanımları çalışıyor. Ekranında yine herhangi bir onarım, değişim veya ölü piksel vb. durum söz konusu değil.
1080P ekrana sahiptir. 14” olmasına rağmen Ram ve SSD güncelleme imkanı vardır ancak, halihazırda 16GB Ram, 512GB M2 SSD olduğu için güçlendirmeye ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.
Tercihen Ankara içi elden teslim ya da ödeme sonrası alıcı ödemeli olmak üzere, kargo yapabilirim. Referanslarım var inceleyebilirsiniz.
Alıcısına hayırlı olması dileğiyle...
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.