Bu modeli yeni aldım Driver cd'sinden bütün driverleri kurdum ama bu R5 M230 ekran kartı sistemde görünmüyor sadece intel görünüyor,oyun vs. oynamak istiyorum acaba bu kart oyunlardamı devreye giriyor hiç anlamadım, ne yapmam gerekiyor ?
Oyunun kısayoluna sağ tuş yaptığın zaman üstte grafik işlemciyle çalıştır yazar. Ona tıklandığında sağda entegre grafik birimi ve yüksek performanslı xxxxx birimi der.Ordan ekran kartını seçmen lazım.Eğer böyle bir seçenek yoksa ekran kartının driverını kurmamışsındır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
starvaysS
kullanıcısına yanıt
Daha oyun kurmadım ama deneyiceğim, yanlız Driveri kurdum ama aygıt yöneticisinde ekran bağdaştırıcıda sadece intel görünüyor acaba güncel drivermi yüklemem gerek ?
Bilgisayarın ekran kartını algılaması için driverın eski veya yeni olması değilde ekran kartıyla uyumlu olması önemli..Kendi laptopumdan örnek vermem gerekirse görüntü bağdaştırıcıların altında gördüğünüz gibi 2 ekran kartınında gözükmesi lazım. Ekran kartınızın en güncel driverını http://support.amd.com/en-us/download adresinden indirebilirsiniz.
starvaysS
kullanıcısına yanıt
İşte o bende tek görünüyor( sadece intel ) akşam eve gidince tekrar kurmaya çalışacağım.
starvaysS
kullanıcısına yanıt
Maalesef driver indirip kurdum olmadı, acaba benim kurduğum işletim sistemi W8 bit ama bu laptopun kutusunun içinden çıkan driver cd'sinde w8.1 yazıyor ayrıca ekran kartı driveri indirirken amd'nin sitesindede bu ekran kartı için w8.1 den başka driverde yoktu acaba bununla bir ilgisi olabilirmi ?
Burda görsel olarak anlatmaya çalıştım işinize yarar umarım. 4. adımda kullandığınız işletim sisteminizi seçebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starvays -- 11 Aralık 2014; 13:18:51 >
Tamam hocam ben zateno dosyayı indirdip kurdum, ama benim işletim sistemim " w8 " orada ise "w 8.1" var sadece işte bundan dolayı sorun olurmu demek istemiştim. Bu arada bir sorunla daha karşılaştım touchpad'den sayfaları aşağıya yada yukarıya kaydıramıyorum ?
Sistemi yeniden W 8.1 kurunca kutu içinden çıkan driver cdsindeki driver çözüm oldu, bu arada touchpad sayfa kaydırması 2 parmak ile kullanılması gerekiyormuş bu seriden laptop alacakların bilgisine. Yardımların için tşkler. arkadaşım...
Legend_84
kullanıcısına yanıt
arkadaşım teşekkür ederim. Ben de bilgisayarı mağazaları olan bir alışveriş sitesinden aldım. ekran kartını tanımadı seninki gibi win 8'de. bir de kendime değil çok yakın bir arkadaşım için almıştım. noluyo lan kandırıldık mı yoksa diye düşünmeye başladım. cevabını okuyunca içim rahatladı. ben de yarın win 8.1 kurarım inşallah. yüreğime su serpti bu yazın. tekrar teşekkür ederim.
www.lenovoservisizmir.com adresinde canlı destek hattından bilgi alabilirsiniz.
.bende bu pcden aldım ama benim problemim baska windows 8.1 driverlar kurulu ekran kartını görüyo hem intel hem invdia ama ekran kartı 4 gb ken 2 gb gösteriyo napcam bilemedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme