Şimdi Ara

Samsung NP350V5C-S0DTR Ekran Kartı Sürücüsü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazan notebook un ekran kartı sürücüsünü ne yaptıysam kuramadım. AMD mi intel mi anlamadım hangi sürücüyü yükleyeceğim. Kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar başlıkta yazan notebook un ekran kartı sürücüsünü ne yaptıysam kuramadım. AMD mi intel mi anlamadım hangi sürücüyü yükleyeceğim. Kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi?

bende de aynı model var, bildiğim kadarıyla yeni sürücü daha çıkmadı.
  • merhaba

Bu modelde iki tane ekran kartı mevcuttur.İntel HD 4000 ve AMD 7670M ekran kartları windows 8 kullanıyorsa SW update yazılımı içerisinden yükleyebilirsiniz.Windows 7 kullanıyorsa samsung.com.tr indirme merkezinden yükleyebilirsiniz.Önce inteli yükle sonra AMD yi yükle.
  • quote:

Arkadaşlar başlıkta yazan notebook un ekran kartı sürücüsünü ne yaptıysam kuramadım. AMD mi intel mi anlamadım hangi sürücüyü yükleyeceğim. Kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi?

Benimde bir arkadaşım bu notebooktan almış.Windows 8 kullanıyor ve ekran kartı sürücüsü bulamamış.Bu sorunudan kurtulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balley

quote:

Benimde bir arkadaşım bu notebooktan almış.Windows 8 kullanıyor ve ekran kartı sürücüsü bulamamış.Bu sorunudan kurtulabildiniz mi?

eğer sistemle gelen w8 kullanıyorsa driver yüklenmiyor. samsung'da ekran kartını güncellemediği için eski sürümle idare etmeniz gerekiyor. ancak kendiniz w7 yada w8 kurarasanız o zaman driver yüklenebilir.
  • quote:

quote:

eğer sistemle gelen w8 kullanıyorsa driver yüklenmiyor. samsung'da ekran kartını güncellemediği için eski sürümle idare etmeniz gerekiyor. ancak kendiniz w7 yada w8 kurarasanız o zaman driver yüklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

quote:

quote:

Sistemle gelen w8'di. Biraz uğraştık. Olmayınca w7'ye geçtik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Win 8 yükledim kendim otomatik ikisini de tanıdı
  • erdaluzun kullanıcısına yanıt
    Tanıdı dediğin işletim sistemi tarafından tanımlanan sürücüdür. Senin samsung.com dan indirip kurman gerekir aksi halde sorun yaşarsın oyunlarda..
  • cnryldz kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bütün Samsung modellerde güncelleme işlemi de yapılabilir, Win8 ya da Win7 hiç farketmez sadece doğru sürücü seçilmeli ve "Aygıt Yöneticisi" nden bu driver tamamen kaldırılıp tekrar yükleme işlemi yapılmalı..

Soru : Stabil olarak çalıştığını nasıl anlarım?

Cevap : Masaüstü sağ click - değiştirilebilir grafikleri yapılandır - Gözat - "Açmak isteğiniz oyunu seçiniz" - oyunu yüksek performansta açtınızda eğer yenileme hızında bir problem yoksa herşey normal ve donanımın sürücüsü stabil olarak çalışmaktadır.

Eğer sorun yaşayan varsa yazabilir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: carullahozturk

Tanıdı dediğin işletim sistemi tarafından tanımlanan sürücüdür. Senin samsung.com dan indirip kurman gerekir aksi halde sorun yaşarsın oyunlarda..

carullahozturk doğru söylüyorsun yaşadım da, çözümde buldum, hala sorun yaşayan varsa link vereyim.

AMD Değiştirilebilir grafikler güncel sürücü 14.1 Beta 1.6

Windows 7, 8, 8.1 X64 desteklidir.
    AMD Grafik sürcüsü güncellendi (Sürüm 01/31/2014, 13.350.1005.0000).
    - Intel HD Grafik içerir (Eski, sürüm. 8.15.10.2827).
    - Intel HD Grafik içerir (Modern/Yeni, sürüm. 9.17.10.3347).
    - Intel HD Grafik güncellendi (Modern/Yeni, sürüm. 10.18.10.3379).
    - AMD HDMI Ses sürücüsü güncellendi:
    (Win7: 7.12.0.7718 / Win8: 8.0.0.8815 / Win8.1: 9.0.0.9904).

Not:X86 işletim sistemleri destekli değildir.

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=5C6C1pVEftkXJi8l2GjaD1YJqaHZedRX4o/JnlQ0KGY%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdaluzun -- 25 Mart 2014; 23:57:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.