Şimdi Ara

Lenovo G560 Hakkında bir kaç soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
29.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün bi kaç arkadaşımın tavsiyesi ile lenovo dizüstü aldım özellik bakımından ve fiyat bakımından diğer markalarla bi kıyaslama istiyorum bu konuda pek bi bilgim yok o yüzden size danışmak istiyorum birde arkadaşlarımın sürekli çok iyi çok iyi demeleri nedense kuşku yarattı bende :) cvp lama zahmetini gösteren herkese teşekkürler.özelliklerini aynen yazdığı gibi aktarıyorum..

Lenovo G560 / 20042
    İntel i3-330M 2.13G
    RAM: 4098
    320GB
    DVDRW
    15,6''HD LED
    Batarya: 6 cell
    Ekran kartı 1GB
    Yüz tanıma
    Bluetooth
    cam
    windows 7

Fiyat 1525 tl

bide 3 işlemci muhabbeti ile ilk kez karşılaşıyorum o yüzden hepten kafam karıştı sizce uygun bi fiyata almışmıyım değermi yani cvp layanlara tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 11 Şubat 2010; 16:34:00 >

• bugün gördüm G560'ı. teknik içeriği hakkında bir şey diyemeyeceğim ama ben G550 kullanıyorum; G550ye göre tasarımı görünümü çok daha güzel, şık...
    bir aydır kullanıyorum G550'yi ve kanaat getirdim ki cihaz tercihinde kullanım amacı önemli bir faktör. gereksiz özellikler için para saçmamak lazım... taksitli 1300'e almıştım, tepe tepe kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.tahir -- 18 Şubat 2010; 16:32:03 >
  • bende bugün bimekste gördüm g560'ı siyah kasa gayet hoş güzel fakat numerik tuş takımı g550 ye göre tuşları çok ince..fakat donanım olarak gayet iyi..aslında bunların i5 işlemcileri olsa daha güzel olurdu..ekran kartı g310 yeni nesil ama giriş seviyesi..1370 fiyatı vardıki gayet uygun..fakat işletim sistemini sormayı unuttum 64bitmi 32bitmi die..
  • yalnız anlamadığım bişi var..intelin sitesinde core i3 işlemciler için 2.13ghz yazıyor ama bimekste 1.73 yazıyor.. turbo modlarıda yok bu işlemcilerin..hangisi doğruki :D
  • ben kendim şahsen kullanyorum 1 ay gibi bi süre oldu çok güzel bi cihaz işlemci hızıda 2.26 hergün başka bi özelliğini keşfediyorum . multi card slotu bulunmakta yüz tanıma sistemi . bi virüs vs. yazılımsal sıkıntıda çökmede vs. tek tuşla fabrika ayarına döndürme . sim kart yuvası mevcut geniş bant ayarları açık bi sim kart takarak şebekenin olduğu heryerden internete bağlanıp sms alma gönderme gibi pek çok güzel özelliği var ßen çok memnunum sırf bu cihaz için yasal antivirüs programı aldım .
  • pardon 2.27 ghz işlemci hızı yanlış yazmışım. model Lenovo G560A şuanki fiyatıda çok uygun.
  • 1200e aldım tasarım sade ve hoş. Abartı yok. Kişisel işler için gayet iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaslar, lenovo g560 model notebooka win 7 ultimate kurulu.Fakat birşey dikkatimi çekti, bazı fonksıyonları yaparken, mesala ses açıp kaparken ekranda gostermiyor, driverını yuklemeyedım sanırım yada hangı driver oldugu hakkında bilgisi olan var mı ??
  • Arkadaslar, lenovo G560 notebookum da Bluetooth Çevre Aygıtı' nın driverını bulamadım, bir fikri olan var mı ?
  • lucas111 arkadaşım bende de g560 var sim kart yuvası var ama taktığımda bişi olmuyor algılamıyor. Driveri mi yüklü değil acaba sen nasıl kullanıyorsun rica etsem bi anlatabilir misin.. ( bilgisayarımda sadece PCI basit iletişim denetleyicisi diya bir şeyin sürücüsü yüklü değil ondan mıdır acaba... bulamadım onun driverini lenovonun sitesinde verdiği CD de yoktu)
  • bende PCI basit iletişim denetleyicisi surucusunun driverını bulamadım, ve ağ denetleyicisinin de driverını bulamadım.Bir fikrin var mı ??
  • valla sadece sim kart yuvası var galiba içinde sim kartı okuyacak bi şeyde yok. ben taktım bi gün ugrastım sim kartımı geri almak için:)
  • G560 serisinin i5 işlemcili modelide bulunmakta arkadaşlar hatta ben 1 ay kadar önce exadan satın aldım. 1.280 e 12ay taksit tabiki freedos.
  • arkadaslar benım g560 tek sorunu kamerası camera ıs not yet ınstalled yazıo (fn+esc) fonksıyonu nu bılıyorum en son drıverları ındırdım ama olmuyor yarrdhm
  • merhabalar, bugün itibariyle ben de lenovo g560 kullanıcısıyım..bimeksten 1100 tl ödeyerek aldım cihazı..yalnız kafama takılan tek bir nokta var o da kutudan çıkan bilgisayar ekranının üstünde koruyucu jelatinin olmamasıydı..teşhir ürününü paketleyip kampanya dahilinde satmış olamazlar değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidoretti

merhabalar, bugün itibariyle ben de lenovo g560 kullanıcısıyım..bimeksten 1100 tl ödeyerek aldım cihazı..yalnız kafama takılan tek bir nokta var o da kutudan çıkan bilgisayar ekranının üstünde koruyucu jelatinin olmamasıydı..teşhir ürününü paketleyip kampanya dahilinde satmış olamazlar değil mi ?

ben vatandan y560 aldım ondada jelatin yoktu. teşhir ürünü değildir.
  • quote:

merhabalar, bugün itibariyle ben de lenovo g560 kullanıcısıyım..bimeksten 1100 tl ödeyerek aldım cihazı..yalnız kafama takılan tek bir nokta var o da kutudan çıkan bilgisayar ekranının üstünde koruyucu jelatinin olmamasıydı..teşhir ürününü paketleyip kampanya dahilinde satmış olamazlar değil mi ?

hayırlı olsun. 3.günde memnun musunuz cihazdan?

bimeks sitesinde 12-13-14 ocak'ta tüm laptoplarda %25 indirim var yazıyor. ben de sizin cihazınızı araştırıyordum bugün fiyatı yine 1100 tl. bu nasıl %25 indirim? adam mı yiyorlar ne saçmalıktır anlamadım..

bahsettiğim bu cihaz:http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113828/lenovo-g560-59-052998-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 12 Ocak 2011; 12:24:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

hayırlı olsun. 3.günde memnun musunuz cihazdan?

bimeks sitesinde 12-13-14 ocak'ta tüm laptoplarda %25 indirim var yazıyor. ben de sizin cihazınızı araştırıyordum bugün fiyatı yine 1100 tl. bu nasıl %25 indirim? adam mı yiyorlar ne saçmalıktır anlamadım..

bahsettiğim bu cihaz:http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113828/lenovo-g560-59-052998-.aspx

Bende bugun bimekten aldım 1080 tl 6 taksitle..

Ekran jiletini yoktu

çıkmıyor sanırım ekranda herhangi bir izde yoktu..

Dell de aldım ondada jiletin yoktu.

• bende daha dün aldım 699 tlye dediğiniz gibi i3 değil pentium işlemcili ama c2duo dan çok daha iyi olduğunu söylüyor intel üreticileri ve ekran kartı 1070 li bişey yazıyo ama paylaşımlı 1 mi 512 mi çözemedim hoş bilgisayar aslında oyun oynmayı hiç denemedim amma sanırım nvidia sorun çıkarmaz illaki
  • lenovo g560 da içinde windows 7 varmı yokmu ?? varsa formatı nasıl atacaz ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.