lenovo g560 da içinde windows 7 varmı yokmu ?? varsa formatı nasıl atacaz ??
var ;)
merhabalar. 3.5 -4 ay önce bende G560E aldm. aldıktan 1 ay sonra ekranı çizik çizik pembe oldu ve daha sonra tamamen görüntü gitti. kıbrısta okuduğum için burdan yurt dışı sayılıyo diye garanti kapsamında servisinede gönderemedim. ve 2 ay bekledikten sonra türkiyede garantiye gönderdim 1 hafta içinde gönderdiler tekrar ve düzelmişti. ancak kıbrısa geldim ve yapılalı 1 ay olmadı daha şuan görüntü yine pembe. ve ben bu bilgisayarı alalı 4 ay olmadı bile. çok zor durumdayım ne yapmalıyım. ekran kartı diyolar ama ben hiç anlamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz =((
Processor: Intel Core Processors i3-330M Operating system: Free DOS or Windows 2007 Home Premium 64 Bits Display: 15.6 HD LED Glare Bluetooth: version 2.1 Battery: 6 Cell Camera: 0.3 M for selected models Media: 5 1 card reader
to any drivers issues can be easily solved for more details go with above references and user suggestion
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme