Şimdi Ara

Lenovo G560 Hakkında bir kaç soru? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
29.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KappadoKS

lenovo g560 da içinde windows 7 varmı yokmu ?? varsa formatı nasıl atacaz ??

var ;)
  • merhabalar. 3.5 -4 ay önce bende G560E aldm. aldıktan 1 ay sonra ekranı çizik çizik pembe oldu ve daha sonra tamamen görüntü gitti. kıbrısta okuduğum için burdan yurt dışı sayılıyo diye garanti kapsamında servisinede gönderemedim. ve 2 ay bekledikten sonra türkiyede garantiye gönderdim 1 hafta içinde gönderdiler tekrar ve düzelmişti. ancak kıbrısa geldim ve yapılalı 1 ay olmadı daha şuan görüntü yine pembe. ve ben bu bilgisayarı alalı 4 ay olmadı bile. çok zor durumdayım ne yapmalıyım. ekran kartı diyolar ama ben hiç anlamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz =((
  • LENOVO G560E CD T4500 2GB 320GB 15.6inc İçin anakart arıyorum sağlamsa 2.el olabilir yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
  • as http://go4download.com/lenovo-g560-laptop-drivers-downloads-for-windows-xp-and-win-7/ having normal features, its best for normal user who having medium level works, can handle easily.

Processor: Intel Core Processors i3-330M
    Operating system: Free DOS or Windows 2007 Home Premium 64 Bits
    Display: 15.6 HD LED Glare
    Bluetooth: version 2.1
    Battery: 6 Cell
    Camera: 0.3 M for selected models
    Media: 5 1 card reader

to any drivers issues can be easily solved for more details go with above references and user suggestion

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.