Şimdi Ara

Lenovo G565 | Önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım kutusu açılmamış G565 satıyor.Özellikleri AMD Athlon II P360,ATI Mobility Radeon HD 4270 ekran kartı,2GB DDR3 ram,250 GB HDD,W7 Starter...-Ekran Kartı 256 Mb..Bu pek hoşuma gitmedi ama ? -650 Tl'ye satıyor . Alsam mı karar veremedim ?

• Oyun oynamayacaksanız olabilir, yok iyi kötü biraz oyun oynarım derseniz 1 GB ekran kartlı modelleri var, indirime denk getirirseniz 750 TL alanlar oldu.

Lenovo G565 almıştım ben de annemlere. Açıkçası alırken AMD olmasından ötürü pek istememiştim fakat günlük kullanım için gayet yeterli. LED ekranı filan çok güzel.http://forum.donanimhaber.com/m_45103188/tm.htm

Bu arada arkadaşınız ürünün nerede satıyor. Ben de bir akrabama bakıyorum böyle bir ürün. Nereden almış bu fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_crazy86

Arkadaşlar bir arkadaşım kutusu açılmamış G565 satıyor.Özellikleri AMD Athlon II P360,ATI Mobility Radeon HD 4270 ekran kartı,2GB DDR3 ram,250 GB HDD,W7 Starter...-Ekran Kartı 256 Mb..Bu pek hoşuma gitmedi ama ? -650 Tl'ye satıyor . Alsam mı karar veremedim ?

Bende aynısı var 5 ay önce 800 liraya aldım ve pişman olmadım. Arkadaşın dediği gibi iyi kötü oyun oynayacaksan al çünkü en düşük ayarlardada olsa gta4 ü açıyor. Bunu yapamayan 4 çekirdek i3 ler i5 ler filan var. Yıllardır anlatamadık amd nin teknolojisini. Ha yok 1 gb ekran kartlı modelini alırsan canavar gibi de oyun oynarsın Amd ve Ati bileşimi olmak koşulu ile. Sakın ola gerek masaüstü gerek dizüstü bilgisayarlarda hiçbir zaman nvidia ve inteli tercih etme. Amd ve Ati her zaman aldığı her kuruşu hakeder. Çünkü şirketlerini bu ilkeye dayalı olarak kurmuşlardır. Aynı Siemens gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.