Şimdi Ara

Lenovo G580 kablosus adaptör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belki forumda cevabı verilmiştir ancak vaktim sınırlı olduğu için detaylı bir arama yapamadım. Lenovo g580 (20150) modelini geçen gün formatladım ve windows 7 ultimate işletim sistemini kurdum. Cihazı ben satın almadığım, sadece kullanımıma verdikleri için elimde yazılım cd'si vs. bir şeyler yoktu, ben de sürücü dosyalarını internet sitesinden indirdim. Kablosuz wifi hariç tüm donanımı düzgün bir şekilde çalışır hale getirdim. Ethernet üzerinden internet bağlantısı yapabiliyorum ancak cihaz hiçbir şekilde kablosuz ağları görmüyor (network adaptor hatası veriyor). Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• beklemedeyim hala
  • Dğru sürücüyümü kurdunuz birde şöyle bir durum var bir modelde farklı makinelerde farklı kart olabilir.Mesela birinde atheros kullnılmışken diğerinde intel veya broadcom kullanılmış olabilir buna dikkat edin.Bu modele özgü 3 sürücü var deneme yanılma yoluyla kurunhttp://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/default.page?
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi farklı sürücüler mevcut. Ben de yanılmıyorsam farklı sürücülerin hepsini sırayla yükledim bundan dolayı dosyalarda çakışma olabilir mi? Tekrar bir format ve yeni bir deneme yanılma mı önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz sürücü kuruluysa kaldırın,sonra sırasıyla kurun.
  • Bilgisayar başına geçince önerinizi değerlendireceğim. Teşekkürlerler.
  • Kendi çabalarım sonucunda yaşadığım problemi çözdüm. Benim gibi bu sorunla karşılaşan kişiler; aşağıdaki linkte "RMattoo" tarafından gönderilen postta kendisine uygun "win7 wlan" programını indirip çalıştırırsa sorunları çözülecektir.

http://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-3000-and-Essential/G580-drivers-for-win-7-64bit/m-p/989379/highlight/true#M41040

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spectre -- 5 Nisan 2013; 19:31:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    pro2000 laptop wifi sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spectre kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma bendede aynı model var ancak win 7 kuramadım sanırım bios ayarlarını tam yapamıyorum. win 7 kuruyor ama başlangıç ekranınıda çakılıp kalıyor. nerede yanlış yapıyorum acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.