Şimdi Ara

Lenovo G580 Nasıl Bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
30.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır lenovo z 570 aratırıyordum fiyatları biraz daha düşsede alsam diyordum ki z 580ler çıktı. bugünde mediamarkte bi göz atayım dedim g580 modelini indirimde gördüm ve aldım. sizden görüş istiyorum kullanan arkadaşlar artıları eksileri hakkında bilgi verebilirlerse sevinirim.

özellikler:
    i5 3210 yeni nesil işlemci
    geforce 630m 2gb ekran kartı
    4 gb ram
    500gb disk
    fiyat:1399

• geçen cumartesi (14ü) ben de mediamarktten aynı ürünü aldım. 1499'a aldım yalnız. bu üründen önce, 1599 tlye sony vpccb3p1e-b almıştım. 1 hafta kadar kullandım. sony her anlamda performans ekran kartı vs bu ürünün yanından bile geçemez.iadeye gittim sonra sağolsun satıcı arkadaş bunu tavsiye etti. şu an çok memnunum üründen. ayrıca ordan artan 100 tl ile de joystic, laptop klavyesi, usb çoklayıcı aldım bir de üstüne 20 tlm arttı. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzem.

hdmi + usb 3.0 yok galiba z580 i alsan daha iyi olurdu sanki

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-G580-59-332739-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-320-GB-1-GB-VGA-156-Freedos-pmu79816.html?ref=akakce&v=1.76.8

sizin bahsettiğiniz eski g 580.ekran kartı işlemci vs düşük. bu arkadaşın bahsettiği laptopun özelliklerine bakarsanız z 580 lerle aynı olduğunu görürsünüz. media markt teki satıcının demesine göre g 580 kasalar z 580 lerden yeni imiş. bu laptoplar da yeni çıktı falan dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: duyfl

quote:

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-G580-59-332739-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-320-GB-1-GB-VGA-156-Freedos-pmu79816.html?ref=akakce&v=1.76.8

sizin bahsettiğiniz eski g 580.ekran kartı işlemci vs düşük. bu arkadaşın bahsettiği laptopun özelliklerine bakarsanız z 580 lerle aynı olduğunu görürsünüz. media markt teki satıcının demesine göre g 580 kasalar z 580 lerden yeni imiş. bu laptoplar da yeni çıktı falan dedi.

anladim tamamdir link verseydin aslinda karişiklik olmazdi :)

• quote:

quote:

quote:

aslında tam bendekinin özelliklerinden olan g 580in linkini bulamadığımda koyamadım onun yerine özelliklerini yazmıştım. şöyle açıklayayım sizin verdiğiniz laptopa 2 gb gt630m eklenmiş hali diyebiliriz. hdmi ve usb 3.0 desteği mevcut. daha önce g serisi hiç aklımda yoktu ama oradaki adam z580 lerden daha ucuz ve aynı ayarda olduuğunu söyledi falan ikna etti kampanyayıda bulmuşken aldım. çok fazla test edemedim sadece mafia 2 kurdum 3 4 saat kesintisiz full grafik oynadım tık demedi azcık ısınıo ki oda normal sonuçta yükleniyoruz grafiklere ve macbook promda en az onun kadar ısınıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnct

quote:

quote:

quote:

aslında tam bendekinin özelliklerinden olan g 580in linkini bulamadığımda koyamadım onun yerine özelliklerini yazmıştım. şöyle açıklayayım sizin verdiğiniz laptopa 2 gb gt630m eklenmiş hali diyebiliriz. hdmi ve usb 3.0 desteği mevcut. daha önce g serisi hiç aklımda yoktu ama oradaki adam z580 lerden daha ucuz ve aynı ayarda olduuğunu söyledi falan ikna etti kampanyayıda bulmuşken aldım. çok fazla test edemedim sadece mafia 2 kurdum 3 4 saat kesintisiz full grafik oynadım tık demedi azcık ısınıo ki oda normal sonuçta yükleniyoruz grafiklere ve macbook promda en az onun kadar ısınıyor..

hmm oyunlarda sorun yapacagını sanmıyorum zaten. Güle güle kullanmanız dilegiyle :)

• tekrar merhaba. cihazla ilgilenen arkadaşlara faydalı olacak iki eksi belirtmek istedim. birincisi dvdrom biraz dandik :)) oyuncak ve her an kırılacak gibi duruyor. birde ses kayıdıyla uğraşan arkadaşlar için önemli olan mikrofon girişi mevcut değil sadece kulaklık çıkışı var.
  • B580 mi iyi yoksa G580 mi?
  • " Şimdi ben okuldan geldim. Babaannemde yemeğimi yedim ve sonra PC me san andreas almaya gitmiştim yürüdüm yürüdüm gittim. Ve abi bir iki tane laptop la uğraşıyordu. Ve dükkandan içeri girdim bir baktım laptopları tamire vermişler inanırmısın hepsi lenovo idi ve bir kadın diyorduki lenovo laptopu vardı bunun fanı bozuldu bi anda kapandı iki yıldır böyle birşey olmamıştı dedi. Olur normaldir dedi. adam arkasını açtı fanını kuruttu yaptı neyse ondan sonra kadından 20 tl istedi geçirmeye çalışıcaktı kazığı ama geçiremedi kadın 15 verdi. ben kadının yanındayken bilgisayarcıya lenovo iyimi dedim oda iyi demişti. kadın gitti ve bana dediki sana kadının yanında söyliyemedim almıyacağın 3 laptop vardır dedi. bir casper, iki exper, üç lenovo dedi. Şaşırdım ama abi forumlarda felan süper iyi diyolar özellik olarakda iyi dedim. oda bak dikkat edersen hepsi ucuz mal koyuyo ve özellikleri iyi demi mallarını çin malı sağdan soldan mal toplamaya çalışıyolar yani 8 gb ram ne kadar dedi yani şimdi senin telefonun ne kadar dedi 450 dedim seninkinİn çakması felan oluyo dimi yada aynısına benzetmeye çalıştıkları iste onlarda öyle seninkinin çakması 100 lira felandır. o ramlarda uyduruyorum 500 tl ise 100 liralıklarından koyuyorlar anladınmı.
    Bide o lenovo iyi diyosun ya bak türkiyeye lenovonun mesela 50 tane satış personeli var diyelim onlar bütün forumlara lenovo iyimidir felan diye başlık atıyorlar sonrada kendileri iyi diye cevap veriyorlar. bak ben sana söyliyim ya eyzır ( acer ) al yada asus al derim dedi
    bendeki bütün fikirlerim değişti ve o günden beri lenovolara bakmıyorum...

• quote:

quote:

media markttaki satıcı biraaz sallamış g580 lerin yeni olduğu ile iligili..arada sadece kasa farkı vardır hatta z580 kasalar hem görüntü hem sağlamlık olarak daha iyidir...

• Aynı paraya yeni nesil K55VJ - Z580 gibi ürünler de alınabilirdi. K55vj deki ekran kartı gt635m. Aldığın ürün biraz pahalı açıkcası. Kasası da plastik herhalde.
  • casper , exper , packardbell vb gibi markaları alma diyen bilgisayarcılara (bütçe kısıtlaması olmaksızın )katılırımda toshiba ,asus ,samsung,dell,hp dururken acere kaliteli diyen bilgisayarcıyı ya vurmak lazım yada bulunduğu yere uğramamak lazım.kaldıki en iyi markada bile ufakta olsa made in chine içeren bi yer vardır.
  • Bilgisayarın i5 modelini aldım. 1 gb nvidia geforce 710m modelinde bir ekran kartı var 2.6 ghz. Bilgisayarımdan çok memnunum.Genelde oyun oynuyorum. Oynadığım oyunları söyliyeyim. Wolfteam Minecraft Euro Truck Simulator 2 gibi oyunları oynuyorum. Profesyonel bi oyuncu değilim. Tüm oyunları en yüksek grafikte kasmadan oynayabilmekteyim. Mesela Minecraftta ortalama 75-80 fps almaktayım. Bu FPS daha yükseğe çıkmakta. Bilgisayarda sorunumun yok şu anda ama bilgisayarın kasasında olan bi yapıştırma var bilgi stickeri bunda akıllı fan usb 3.0 accutype klavye felan yazmakta. Bu yapışkanın Köşeleri çıkıyor. Ondan sonra mouse düştü kasasına ufak bi göçme oldu bunları söyleyeyim dedim. Kamerası çok iyi değil. 3 tane USB girişi bulunmakta 1 adet HDMI girişi var. 6-7 saat oyun oynuyorum hiç ısınma sorunu olmuyor. İyi bir bilgisayar yani.

• lordofmetro L kullanıcısına yanıt
    nasıl buldun konuyu 1yıl geçmiş üstünden :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_81653924/tm.htm
  • mimajor kullanıcısına yanıt
    ben de arkadaş dan gördüm ama arkadaş ınki nin 6 gb ram i var 30 ve 35 gb lik oyunlar taşıyordu leptop güzel media markette hale indirimde sen nerdesin bilmem ama ankara daki optimum outleet da öyle di güzel bilgisayar windows 8 baya özellikleri var kolay kolay yıpranacak leptop değil benim şimdiki kulandığım marka lenovo g 555 ben de sizden benim leptopa karşı düşüncelerinizi bekliyom
  • üzerinden baya bi zaman geçmiş konunun ben hala aynı laptopu kullanıyorum genel bi değerlendirme yapayım tekrar. bir önceki şikayetlerle birlikte fiyat ve performans olarak yeteri. geçen zaman içinde beni en çok yoran ise laptopun çözünürlğü oldu. onboard ekran kartı gerçekten çok yetersiz ki bu sanırım bir çok laptopun sorunu. G555 hakkında çok fazla araştırma yapmadım ama benim bi tarafımı biraz doğrulttuğumda yapacağım ilk iş adam gibi bir masaüstü bilgisayar toplamak olacak. En iyi diyebileceğimiz bir laptopun bile bir masaüstü yanında gözümde zerre kadar değeri yok :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimajor -- 2 Şubat 2015; 12:13:03 >
  • Arkadaşlar bende ikinci el olarak 59-366705 g580 alacağım emin olamıyor in 950 tl fiyat i5 4. Nesil yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikleri nedir piyasayı pek bilmiyorum dolar artınca fiyatlar uçmuş olabilir ama 2.el için pahalı geldi

Seri olarak inceleme var burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_81653924/tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.