Bildirim
lenovo g580 overclock yardım
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up up -
hayrına uplayın bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagozan098 -- 14 Eylül 2014; 18:02:22 > -
İşlemci ve gpu nedir? İşlemciye oc yapmanın bir faydası olmaz zaten bios üzerinden de yapılmıyor laptoplarda yani windows üzerinden işlemciye oc yapmak pek sağlıklı değil. Gpu'ya msi afterburner ile yapabilirsin. -
ekran kartım nvidia geforce 610m işlemcim intel core i5-3210m 2.50 ghz -
Genel olarak sistemi pek zorlamayan oyunlarda örneğin lol olabilir, ekran kartına oc yaparsan getirisi olabilir ancak crysis 3 bf4 vs. sisteminin oc ile de şansı yok maalesef. GT630m olsaymış en azından yine iş görürdü. İşlemciye hiç bulaşma malum işlemcin ekran kartın için fazla iyi o yüzden gerek yok. Dediğim gibi msi afterburner (programın isminde msi yazabilir ancak her sistemde kullanabilirsin, genelde sorulan bir sorudur) indirip 610m ye oc yapabilirsin. Kartı kullanmadığımdan ne kadar getirisi olur bilmiyorum. Oc yaparken sıcaklıklara dikkat et ve aşırıya da kaçma. Azar azar mhz artırarak deneyebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X