Şimdi Ara

Lenovo Garanti ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 11 ay önce Lenovo Ideapad Gaming 3 aldım. Başlarda güzel çalışırken son 2 aydır cihazdan etraf çok sessizken duyulabilen bi cızırtı gelmeye başladı ve son iki aydır büyük performans düşüşleri yaşıyorum. En basiti Valorantta ultra ayarlarda net 165 fps alırken şimdi 80 90 civarlarında in çık yapıyor. Cihazın fan kısmında toz falan var ama garanti gider korkusuyla açıp temizleyemedim. Daha önce de hiç garantiye bir şey yollamadığım için nasıl yollanır ne yapılır bilmiyorum. Bu cihazı garantiye nasıl gönderirim ve gönderince fan temizliği ve termal macun gibi şeyleri yaparlar mı? Şimdiden teşekkürler, saolun.

Edit

Pilde de şöyle bir sıkıntı var bazen pil sadece 96 ya da 98 gibi değerlere gelip orada kalıyor şarjda olmasına rağmen ama sonradan bazen yine 100e çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorvoScaletta -- 27 Mart 2023; 13:55:49 >

• 11 ayda bariz düşüş yaşamışsınız. çok yoğun oyun oynadıysanız ve termal macun dandik ise ısınmadan dolayı fps düşüşü yaşarsınız + 11 ayda hiç temizlik olmamış çok toz vardır şimdi temizlenmesi gerekir + olarak leptop altına kaliteli soğutucu alabilirsiniz bu arada en başta hata yapmışsınız oyun oynuyorsanız kesinlikle masaüstü tercih etmeliydiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.