Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LENOVO H530 masaüstü pc Satın Al 14 Mart 2021 16:57 1 1 LENOVO H530 masaüstü pc LENOVO H530 masaüstü pcİşlemci Ön Bellek:6 MBİşlemci Numarası:4460İşlemci Teknolojisi:Core i5İşlemci Markası:Intelİşlemci Hızı:3.20 GHzHDD Dönüş Hızı:7200 RpmRam (Sistem Belleği):8 GBRam Tipi DDR3HDD ÖzellikleriDisk Desteği: SATADisk Kapasitesi 1 TBEkran Kartı: Radeon RX460Monitör: Philips zenon 220E1SB/62KlavyeMouseYeni full set masaüstü pc toplayacağım için satıyorum. Uzun süredir kullanıyorum. Giriş seviyesi bir oyun bilgisayarı diyebiliriz. Gerçekten çok sessiz çalışıyor.Hitman 3 ve RDR2 sorunsuz çalışıyor. Hitman 3 high da RDR2 yi de medium high arası oynayabildim. The medium ve Cyberpunk ta oynanıyor ama çok takılıyor. Sanırım oyunlar optimizasyon sorunlu ayarlar düşürülürse oynananbilir diye düşünüyorum.Monitörde görünür bir sorun yoktur. oyun oynamak için yeterli büyüklükte.Klavye mouse da verilecek. ikisi de sorunsuz çalışıyor. Hoparlör yok kendim kullanacağım.Giriş seviyesi oyun pc si arayan arkadaşlarıma şiddetle önerebilirim İyi günler, iyi oyunlarRESİMLERSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Uc market hızlı ve güvenilir satış Mortal Kombat P1 Xbox Cyberpunk lı Steam Hesabı LENOVO H530 masaüstü pc