Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lenovo i7 7.nesil idepad510 laptop satılık Satın Al 15 Kasım 2019 11:35 1 1 Lenovo i7 7.nesil idepad510 laptop satılık Üniversite sebebiyle almıştım yoksa laptop kullanmayı sevmiyorum, şimdi bir oyuncu bilgasayarı toplamak için satıyorum, garantisi bitmiştir, Laptopta bu zamana kadar tek çıkan sorun benim dikkatsizliğim nedeniyle klavyesi bozuldu ve yeni klavye taktırdım bu aracılıkla laptopun temizliğinide yaptırmıştım 6 7 ay kadar oluyor.Laptop şarzdan çıkarıldığında kapanıyor, garanti bittikten sonra başgösteren bir sorundu ve benim için problem teşkil etmediğinden yenilemedim, yine de eğer yeni batarya almak isteyen olursa fiyatı ona göre konuşuruz. Geri kalan hiç bir parçasında hiç bir yerinde arıza veya değişim yoktur.Sistem özellikleri ;Intel Core i7 7500U- 2.7 GHz (Turbo Boost Teknolojisi İle Max 3.5 GHz) 4 MB Önbellek12gb ddr4 RAM1 tb toshiba harddisk15.6 inchNvidia GeForce 940MX 4gb ekran kartıÜrünü vatandan almıştım sıfır linkine buradan bakabilirsinizhttps://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-510-core-i7-7500u-2-7ghz-12gb-ram-1tb-hdd-15-6-4gb-w10.htmlOyun konusunda soru işaretleri olan varsa oynatmadığı hiç bir oyun olmadı tabi ki med veya altı ayarlarda. LoL CSGO gibi oyunlarda zaten istediğinizi veriyor. Fiyat olarak 2.500 tl düşünüyorum, fiyatta yorumlara ve pazarlığa açığım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Kingdom Come Deliverance 2 Steam ALINIK THE LAST OF US PART 1 PS4 Slim 500GB 5.05 Versiyon Kutulu Temiz Oyun Yüklü Lenovo i7 7.nesil idepad510 laptop satılık