Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N500 KULLANICILARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
1
Favori
98.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: unpop

Bu cihazı arkadaşıma aldık, şekil şemalini begendim ama daha freedos oldugu icin inceleyemedim.

- wireless performansı nasıldır ?
    - batarya ne kadar gidiyor ?
    - benim laptopta nvidia 6100 onboard ekran kartı var, bu cihazdaki onboard ekran kartı performansı nasıldır ? benimkinden iyi midir
    - 720p veya 1080p film izleyen oldu mu , takılma yaşanıyor mu
    - genel olarak tavsiye edermisiniz

1- wireless performansı güzel aynı yerde aynı uzaklıktaki modemi acer 5101 e göre daha iyi çekiyor, yalnız sitesindeki broadcom wireless driver eski versiyonmuş bu nedenle arada sırada kopup bağlanmıyor ve ilk bağlanmada geç bağlanıyordu daha önceki mesajların birinde verdiğim linkteki driver ile sorun çözüldü
    2- batarya hemen hepsi aynı miktar olmak üzere internet bağlantsı, film seyretme, oyun oynama olmak üzere yaklaşık 3 saat gitti ilk doldurmada bir daha da denemedik
    3-bunu bilmiyorum karşılaştıramayacağım ama bu konu forumlarda vardır hatta bir sitede tüm ekran kartlarının performansı var oralardan karşılaştırılabilir tabiki kart giriş seviyesi bu zaten belli
    4- 720 ve 1080 p film bulamadım el altında bu nedenle deneyemedim ama NFS undercover 1080 p oynadık 1 gb ram var üstünde halen tabiki takılmalar yaşıyor ve kasıyor bu gün 2 gb ram daha ilave edeceğiz tekrar deneyeğiz, ama başka bir kamyon oyunu vardı onda 1080 p de takılma yapmadı
    5- bu fiyata rahatlıkla tavsiye edilebilir malzeme kalitesi falan oldukça iyi

• hizli alda bir n500 daha var 819 ytl ikisi arasinda hdd farki ve islemci farki var galiba . hdd farki o kadar onemli degil benim icin ama islemci 5800 ile 3200 arasinda cok fark var midir olmazsa bu 819 ytl lik lenovayi almak istiyorum.
  • hizlialdan kargo ne kadar tutuyor bir laptop istanbul avrupa yakasina kac ytl tutar kargo ?
  • Kargo şirketten. Sayfada sağ tarafta UPS Kargo bedava yazıyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2001

hizli alda bir n500 daha var 819 ytl ikisi arasinda hdd farki ve islemci farki var galiba . hdd farki o kadar onemli degil benim icin ama islemci 5800 ile 3200 arasinda cok fark var midir olmazsa bu 819 ytl lik lenovayi almak istiyorum.

her iki işlemci de 2 ghz t 3200 T 5800 den bir nesil önceki işlemci ilk core duolardan zaten farkı belli etmek için core 2 duo demişlerdi o zamanki yeni nesile , core duo ların en önemli dezavantajı 64 bir desteklememesi, ayrıca cahe bellek t 3200 de 1mb t 5800 de 2 mb bundan başka daha önceki aileye mensup olduğundan muhtemelen daha fazla enerji tüketiyordur. işlemciler bildiğim kadarıyla aynı yuvaya oturuyor yani şimdi t3200 alınca daha sonra 5800 e terfi edebiliyorsun diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim 90 GB HDD farkı küçümsenmeyecek bir fark aslında fiyata çok etki etmese bile sürekli yanında harici HDD taşımayı engelleyebilecek bir farktır sonuçta

• Kullanan arkadaşlara bi sorum olacak ben Power Manager programını kurdum notebooka fakat "battery not installed" diyor. Acaba battaryayı mı tanımıyor, kendisine bi özgü yazılım olmadığı için mi çalışmıyor yoksa bizim alette mi bi problem var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enclave -- 28 Aralık 2008; 1:29:43 >
  • Arkadaşlar bende bugün gittim aldım =)) Alet gerçekten hoşuma gitti. Benim gibi oyun oynamayanların işlerini fazlasıyla görecek bir makina.

- Lenovo dizüstü
    - +2GB kington ram
    - Taşıma çantası
    - Microsoft usb optik mause
    hepsini maxium a 6 taksitle 1090 ytl ye kadıköy - teknocity (gold,exa nın oralarda) den aldım.
    firmanın sitedeki fiyatı sizi yanıltmasın. Peşin olarak sadece aleti 950ytl ye bırakacaklardı. http://www.teknocity.com.tr
    Elden almamızın en büyük avantajı aleti inceledim sonra aldım =) ekrana baktım özellikle ölü piksel varmı diye...
    İmkanı olan arkadaşlar elden almaya gayret etsinler bence...

Kendiliğinden sp3 lü Xp pro kurdum. Hiç sorun çıkarmadı sürücüleri. Tıkır tıkır çalışıyor...

Sp3 webcam i kendisi gördü ama firmanın webcam sürücüsünü kurunca kameranın görüntüsü bozuldu. Benim xp de öyle oldu en azından. Bende ghost la yedeğini almıştım. geri eski haline getirdim.

quote:

Orjinalden alıntı: enclave

Kullanan arkadaşlara bi sorum olacak ben Power Manager programını kurdum notebooka fakat "battery not installed" diyor. Acaba battaryayı mı tanımıyor, kendisine bi özgü yazılım olmadığı için mi çalışmıyor yoksa bizim alette mi bi problem var ?

Evet o program bende de çalışmadı =( uyumsuz olabilir. Bende sildim... kullanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksukasim -- 28 Aralık 2008; 2:19:22 >

• ARKADAŞLAR BENDE BU MODELİ ALDIM XP KURDUM DRİVERLERİNİ LENOVO SİTESİNDEN İNDİRDİM TANIMADI SORUNU BİLEN VARMI VEYA DRİVERLERİ OLAN VARMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmert66

ARKADAŞLAR BENDE BU MODELİ ALDIM XP KURDUM DRİVERLERİNİ LENOVO SİTESİNDEN İNDİRDİM TANIMADI SORUNU BİLEN VARMI VEYA DRİVERLERİ OLAN VARMI

şimdiye kadar bu sorunu yaşayan olmadı diye biliyorum hemen hepimiz lenovunun sitesinden indirdik tıkır tıkır çalışıyor
  • Hızlıal.com'da fiyatı yükseltmişler yeni fiyat 1.060,48 ytl olmuş...
  • Sanırım XP SP3 yüklü olmalı, en az sp2 yüklü olmak zorunda driver için.
    Driver sayfası sp2 zorunlu diyor.
  • işletim sistemi var mı bunda. geçen bi yerde gördüm vista home basic logosu vardı. ve fiyatı 1050 lriaydı buna benziyodu
  • işletim sistemi yok içinde ama , işletim sistemi vista olan da var ayrıca.
  • arkadaşlar ben xp yükledim ama vista ikonları kulanmak istiyorum .elinde olan varsa yada link . yardımcı olabilirmisinis. bide pil ömrü masa üstü pc ye alısmısız ilk sarzdan sonra kulandım tam hesaplamadım ama heralde bı 2 saat cıvarında gıttı bırdaha sarza koydum cıkardım .bır saat kulanmadfan sonra kapatırken baktım %85 oranındaydı ortalama 2 saat idealmidir ..
  • ortalamaa 2 saat normaldir. ne kısa ne uzun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurkavak

Hızlıal.com'da fiyatı yükseltmişler yeni fiyat 1.060,48 ytl olmuş...

gecen gun 970 di bugun yarin almayi dusunuyordum neyse simdilik bekleyelim :(
  • 23 aralıkta sipariş verdik hızlıal'dan, provizyon belası yüzünden hala gelmedi.
  • quote:

23 aralıkta sipariş verdik hızlıal'dan, provizyon belası yüzünden hala gelmedi.

hızlı al müşteri hizmetlerini ara ve konuş yada dırek bankanı ara yok sa cok beklersın . bis hızlı al müsterı hizmetlerini aradık ve bu işlemi sizin yapmanız gerektiğini sert bi şekilde iletik. ürün ertesi gün elimize gecti bilgin olsun
  • Daha öncede yazmıştım provizyon onayı için sen ararsan işimlerini hızlandırabilirsin. Yoksa bankanın seni aramasını beklersen işin uzarda uzar.
  • arkadaşlar bu notebook un maksimum kaç ramı destekliyor...tahmini değil kesin olarak kaç gb ramı destekliyor bu benim için cok önemli arkadaşlar benim elimde 4 gb ddr 667 ram var bu pc ile kullnamka istiyorum...... maksimum kaç ghz destekliyor ........teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.