Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N500 KULLANICILARI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
1
Favori
98.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selamlar. Bende lenovo 3000 n500 4233 5tg var. 4 yıldan beri memnuniyetle kuyllanıyordum. Adaptörü bozuldu, pili de 10 dk dayanmıyor. Pil ve adaptörü nasıl temin edebilirim. Maliyetleri hakkında fikri olan var mı? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsword

selamlar. Bende lenovo 3000 n500 4233 5tg var. 4 yıldan beri memnuniyetle kuyllanıyordum. Adaptörü bozuldu, pili de 10 dk dayanmıyor. Pil ve adaptörü nasıl temin edebilirim. Maliyetleri hakkında fikri olan var mı? Teşekkürler...

Bende aynı şekilde çok memnunum. Bu mesajı lenovodan atıyorum. Ben pili gittigidiyor'dan aldım. Muadil satış yapanlar var. 70-80 TL civarına aldım. Evde olduğum zamanlar eski pili takıyorum pil gerektiği zamanlar diğerini takıyorum. Satınıcın ismini isterseniz özelden verebilirim.
  • Akşahin kullanıcısına yanıt
    win8 pro 64 bit yükledim hiç bir driver sorunu yaşamadım driver yüklemeye gerek yok win8 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejder_542

win8 pro 64 bit yükledim hiç bir driver sorunu yaşamadım driver yüklemeye gerek yok win8 de

Bi de mesaj atarken tarihe dikkat etsek ne güzel olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JasoNBuraK kullanıcısına yanıt
    hocam forumdan bayaa bi uzaktım :) affola
  • Konu ölmüş ama yine de hortlatmak istedim.

Lenovo n500 3000 laptopa niresh mac os x 10.9 mavericks sürümü sorunsuz kurulabiliyor. Herhangi bir hata almıyorsunuz.

niresh mavericks

- Ağ kartları çalışmasa da Edimax EW-7811Un usb nano wifi ile internete erişim sağlanabiliyor.
    - Düzgün çalışan Alps touchpad kext driver olmadığından yine nano alıcılı mouse kullanılabilir.
  • Bu bilgisayara Windows 8.1 kuran oldu mu ? Kurup da sorun yaşayan var mı yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAMANTIUM

Konu ölmüş ama yine de hortlatmak istedim.

Lenovo n500 3000 laptopa niresh mac os x 10.9 mavericks sürümü sorunsuz kurulabiliyor. Herhangi bir hata almıyorsunuz.

niresh mavericks

- Ağ kartları çalışmasa da Edimax EW-7811Un usb nano wifi ile internete erişim sağlanabiliyor.
    - Düzgün çalışan Alps touchpad kext driver olmadığından yine nano alıcılı mouse kullanılabilir.

performans olarak windows 7 den üstün müdür OSX

• n500 8. yıl
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Ben uzun zamandır windows 8 kullanıyorum hiçbir sorun yok. 9 sene oldu sanırım alalı. Sıfırını bulsam yine alacam. Çok hor kullandım halen çalışıyor. 2-3 defa klavye değiştirdim kendi hatamdan dolayı. Sonra inverter bozuldu onu değiştirdim. ekran karardı onu yaptırdım. Kapak aç kapa yapınca tabi yüzlerce defa data kablosu hasar görmüş. AÇıp tek tek tamir ettim . Sorunsuz kullanıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

Ben uzun zamandır windows 8 kullanıyorum hiçbir sorun yok. 9 sene oldu sanırım alalı. Sıfırını bulsam yine alacam. Çok hor kullandım halen çalışıyor. 2-3 defa klavye değiştirdim kendi hatamdan dolayı. Sonra inverter bozuldu onu değiştirdim. ekran karardı onu yaptırdım. Kapak aç kapa yapınca tabi yüzlerce defa data kablosu hasar görmüş. AÇıp tek tek tamir ettim . Sorunsuz kullanıyorum :D

Oyun performansı nasıl?
  • Shikari kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamıyorum o yüzden bilemiycem. Benim Ram 3gb. Basit oyunları kaldırıyor. Ekran kartı paylaşımlı. Daha dün data kablosu ve klavye değiştirdim. 4.klavye değişimi oldu. Aynen devam. :)
  • Ekranda uzun zamandır titreme var çözemedim bir türlü . İnverter değiştirdim ekran kablosunu değiştirdim. Ara ara titriyor ekran. Nedenini bulamadım bir türlü.
  • Merhaba.

Lenovo N500 cihazımın fanını temizledim. Termal macununu da değiştirmem gerekiyor mu? 10 yıllık makine sonuçta macun değişmesi gerekir mi. Bir de sanki heatsink altında şeffaf bir film gibi bir şey var o nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 27 Mayıs 2016; 13:05:50 >
  • Sulphur kullanıcısına yanıt
    Çalışıyorsa dokunmayın. Toz için içini açmaya gerek yok. Kuvvetli bi komresor ile bi yandan verdimi öbür yandan çıkar.
  • Arkadaşlar hala kullanan kaldı mı bilmiyorum ama eba'ya girmek için n500 ü biraz toparlayayım dedim. ssd taktım windows 10 yükledim kullanılabilir hale geldi ama web kamera olayını çözemedim. bu cihaz için windows 10 web kamera driveri olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.