Sanrım power manager ın yüklenemeesi ile ilgili bi sorun bu...Arkadaşlar her windows başladığında bu sorun yazısı çıkıyor ekranda allahaşkına delirecem artık,yardım edecek kimse yok mu?
beyler win7 64 bit kullananlar webcamde problem yaşıyorlarmı
Rahatsız edici biiiiiiiip sesinden kurtulma
denetim masası/ses/hoparlör/özellik/düzeyler alttaki pc hoparlörünü kapat
quote:
Orijinalden alıntı: airarmada
beyler win7 64 bit kullananlar webcamde problem yaşıyorlarmı
hayır yaşamıyorum ben. ama bilgisayarımda görünmüyor webcam msnde açılıyo.
ben laptoptan memnunum ama ekran kartı çok düşük hayliyle grafiklerde
quote:
Orijinalden alıntı: canlion70
ofis işleri için dostum bu. yada oyun oynamayan insanlar için.
quote:
Orijinalden alıntı: tibitermo
quote:
Orijinalden alıntı: canlion70
ofis işleri için dostum bu. yada oyun oynamayan insanlar için.
bana hediye geldiği için bilmiyordum. sonra oyunları kaldırmadı. win7'ye geçtim hiç oyun ypk rahatım
arkadaşlar acil yardım lutfen. bios güncellemeye calısırken n 500 coktu. mavi ekran cıkıp yeniden başlıyor. win 7 32 bit kuruluydu. format dısında cozum var mı onerebileceğiniz?
bilen yok mu= ?
quote:
Orijinalden alıntı: overdozz
arkadaşlar acil yardım lutfen. bios güncellemeye calısırken n 500 coktu. mavi ekran cıkıp yeniden başlıyor. win 7 32 bit kuruluydu. format dısında cozum var mı onerebileceğiniz?
bilgisayar açılıyor mu? açılmıyorsa format
slm arkadaşlar bende aranıza katıldım n500 69g ıntel 6400 işlemci 4gb ram 320hdd 690tl kangurumdan aldım. üretimden kaldırılmış olsada güzel bir pc N Wifi bile var ben çok memnun kaldım yanlız arada pcden bi garip zorlam gibi bir ses çıkıyor çözemedim nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: pehlivanoy
slm arkadaşlar bende aranıza katıldım n500 69g ıntel 6400 işlemci 4gb ram 320hdd 690tl kangurumdan aldım. üretimden kaldırılmış olsada güzel bir pc N Wifi bile var ben çok memnun kaldım yanlız arada pcden bi garip zorlam gibi bir ses çıkıyor çözemedim nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Açılışta çıkan ses gibi mi? Bu arada çok iyi fiyata almışsın. Ben 100 lira altına 1 sene kullanılmışını sattım..
sağol kardeş. Hani pilde çalışırken şarjı takınca zort diye garip bi ses geliyo ya onun gibi pc de iş yaparken birden zort diye bi ses geliyo
Arkadaşlar 699 tl olmuş ve ram hediyeli alınır mı
Özelliklerini yaz karar verelim..
N500 de 4 çekirdekli Q9100-Q9300 işlemci deneyen oldu mu? 1066mhz de çalışan işlemcilerle sorun yaşanıyor mu?
3000 N500 4233 (37G) modelini kullanıyorum ve işletim sistemim Win 7 pro. Tüm sürücüler yüklü olmasına rağmen LCD televizyona bir türlü HDMI bağlantı yapamıyorum. Kabloda ve TV'nin HDMI girişinde sorun yok. Bayşka TV'de denedim, yine bağlantı sağlayamadım. İşletim sistemi ve ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sinyal yok, bağlı cihazların gücünü ve kablo bağlantilarını kontrol edin şeklinde TV ekranında uyarı mevcut. Yardımlarınızı bekliyorum.
laptopum n500 şar cihazım bozuldu nerden temin edebilirim bildiğiniz bir site varsa yazabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
@coolsten: garantiliyse garanti kapsamında gerekli işlemleri yapıyor olmaları gerekiyor.değilse şarj cihazını sen alacaksan teknosa gibi mağazalarda bulabilirsin.
arkadaşlar benim sorum ise ısınma ile ilgili.bilgisayarımı alalı yaklaşık 2 sene oluyor mart ayında tam 2 sene olacak. yalnız bilgisayar çok fazla ısınıyo.altına elimi tutunca nerdeyse yakıyor derecesinde.fan hemen hemen hiç susmuyor.everest ile işlemci sıcaklığına bakıyorum 90 dereceye kadar çıktığı oluyor.normal rolantide dururken 60-70 derece arası dolaşıyor.yine harddisk sıcaklığı 50-60 arası oluyor.bunlar normal olmayan değerler.benim dell6400 notebookum da var onda işlemci 60a hiç çıkmadı52-53e çıkınca fan hemen giriyo devreye indiriyo 30-40a kadar susuyo sonra.harddisk ise 40 derecelerde.lenovodaki bu ısınma niye?garantiye yollamayı düşünüyorum. bir de bir sorum daha olacak.garantiye yollanınca pc üzerindeki donanımları kontrol ediyolarmı?benm diğer notebookun dvdromu bozuldu dvd okumuyo.bu dvdrom u lenovoya taksam sonra garantiye versem arızalı diye bir problem çıkarırlarmı acaba?teşekkürler
Cihazınızın ısınma problemi fan'ın kirlenmesindendir.