Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N500 KULLANICILARI (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
1
Favori
98.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harddiskte fazla ısınıyo.işlemci sol üst tarafta köşede soğutması falan.ama bilgiasayarı kaldırıp altında herhangi bi yere dokunuyorum felaket sıcak.ram kapağı harddiskin olduğu yerler falan.kaldı ki işlemci de çok çabuk ısınıyo.pc yi açıyorum 2 dk geçmiyo fan başlıyo susmuyo daha.diğeri ise kullanıyorum uzun bi süre sonra fan açıyo kesiyo sonra da.diğer bilgisayarımı ondan 2 sene daha uzun süredir kullanıyorum onda hiç problem yok.

diğer sorum şu idi.ben bu ısınma yüzünden garantiye yollamayı da düşünüyorum.bu sırada dvdrom u değiştirip arızalı başka bi dvdrom takıp bu da arızalı deyip değiştirtmek istesem değişirlermi?servis bunu takip ediyormu?ediyosa nasıl takip ediyo neye göre ediyor? örneğin benim bilgisayarımda hangi marka donanım hangi özellikler hangi seri no lu vs olduğunu servis biliyormu?

benim dell marka notebookumun dvdromu arızalı dvd okumuyo.bu arızalı dvdrom u lenovoya takıp servise arızalı diye versem(lenovonun garantisi devam ediyo) değiştirebilirmiyim?yoksa bu dvdrom bu bilgisayarın değil diye anlarmı servis?

• Arkadaşlar şu şarj aletini takarkenki lanet beep sesini nasıl yok edebilirim ya kulağımın zarını patlatacak birgün kulaklıkla kullanıyorum bilgisayarı
  • slm arkadaşlar bende lenovo kullanıcısıyım ısınma sorunu nu şöyle çözebilirsin sevgili mkarpuz61 kardeşim dediğine göre 2 yıllık olmuş leptobun benimkide 2 yılı geçti benimkide aşırı ısınıyordu son zamanlarda özelliklede touchpad kısmı leptopun fanı ve fan soğutucu ızgarası 2 yıllık toz toprak birikiminden tıkanmıştı ve sıcak hava sürekli içerisinde dolaştığı için aşırı ısınıyordu söktüm temizledim ilk günkünden daha rahat çalışıyor şimdi gram ısınmada yok 24 saattir kullanıyorum gıdım ısınma yok dediğim gibi fanını ve soğutma ızgarasını temizle düzelir yapamazsan bilgisayarcıya götür 10 dakkada temizler bide şunu belirteyim bazı arkadaşlar bios güncelleme falan demişler sakın bioslarınızı güncellemeyin arkadaşlar ben güncellemiştim hdmı portu çalışmıyordu eski bios sürümünü yükledim düzeldi yeni güncel bioslar bazı donanımları desteklemiyor benden tavsiye :)

• slm arkadaşlar benimde bir sorunum var usb maus kullanıyorum ve touchpad sürekli kapalı benim leptopda son zamanlarda pc yi kapatıp açınca otomatikman devreye giriyor önceleri pc yi kapayıp açınca touchpad da kapalı halde açılıyordu leptop yani nasıl bırakırsan makineyi açıncada öyle açılıyordu şimdi nasıl bırakırsan bırak makineyi açınca touchpad da açık açılıyor makine bunun hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  • lenono n 500 vistada çalışan care butonu windows 7 de kullanabilen bir proğram varmı?
  • arkadaşlar power manager çözümünü en sonunda bulabildim.hatta birçok probleme ilişkin çözümlerin anlatıldığı siteyi diyelim.yabancı forumlar vasıtasıyla buldum.
    burda
    17 numaralı başlık power manager hatası ve çözümüyle ilgili.az bi ingilizceyle kolayca yapılabiliyor.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Arkadaşlar şu şarj aletini takarkenki lanet beep sesini nasıl yok edebilirim ya kulağımın zarını patlatacak birgün kulaklıkla kullanıyorum bilgisayarı

Rahatsız edici biiiiiiiip sesinden kurtulma

denetim masası/ses/hoparlör/özellik/düzeyler alttaki pc hoparlörünü kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

3000 N500 4233 (37G) modelini kullanıyorum ve işletim sistemim Win 7 pro. Tüm sürücüler yüklü olmasına rağmen LCD televizyona bir türlü HDMI bağlantı yapamıyorum. Kabloda ve TV'nin HDMI girişinde sorun yok. Bayşka TV'de denedim, yine bağlantı sağlayamadım. İşletim sistemi ve ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sinyal yok, bağlı cihazların gücünü ve kablo bağlantilarını kontrol edin şeklinde TV ekranında uyarı mevcut. Yardımlarınızı bekliyorum.

bios u bi önceki sürümüne güncelle 1.09 felan olması lazım ama lenovo nun kendi sitesine bi bak
  • win 7 ultimate 32bit de puanlarım şöyle
    işlemci 5.4
    bellek 5.4
    grafikler 3.4
    oyun grafik 3.3
    disk 5.4
    ayrıca 1-1.5 saat sonra bilgisayar aşırı ısınıyor resmen alev alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

win 7 ultimate 32bit de puanlarım şöyle
    işlemci 5.4
    bellek 5.4
    grafikler 3.4
    oyun grafik 3.3
    disk 5.4
    ayrıca 1-1.5 saat sonra bilgisayar aşırı ısınıyor resmen alev alıyor

ben de durum ayni servise verdim tanidik bi servis garantisi yok 2 sene oldu birsey yokken fan hizi dusmeye basladi ya bakirdaki gazdan yada fandan yarin ararim dedi eleman bakalim ne olacak yazar gelismeleri
  • Az önce bu siteden yardım alarak fanı temizledim
    http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles_pdf/45n3577_01.pdf

normal durumda 60-70 de gezen işlemci şimdi 48-49 lara düştü

oyunlarda daha az kasar hale geldi makine
    bide termal macun sürdüm mü 3 yıldan sonra yeni gibi olucak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_celik

Sanrım power manager ın yüklenemeesi ile ilgili bi sorun bu...Arkadaşlar her windows başladığında bu sorun yazısı çıkıyor ekranda allahaşkına delirecem artık,yardım edecek kimse yok mu?

başlat a msconfig yazın orda windows başlatılınca çalıştırılacak programlar var PMhandler i deaktive edin
  • merhaba arkadaşlar bende de 3000 n500 laptop var alalı 2 yıl oldu aşağı yukarı yalnız dün karşılaştığım bir olay pil ışığım kırmızı yanıp sönüyor ve şarj olmuyor %0 da kalıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı? acaba pilin ömrü mü bitti yada pilim arızalandı mı aynı durumu yaşayan n500 kullanıcıları varmı?
  • Meraba arkadaşlar. Şu an elimde lenovo n500 4233-6ng var. bunun hakkında 2 şey öğrenmek istiyorum. 1.si max ram kapasitesi nedir? 2.si ise desteklediği ram modeli nedir? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
  • (DDR2-667 DDR2 SDRAM) qimonda marka ram takılı ram özellikleri bunlar max 4 gb diye biliyorum ayrıca 1 tane boş ram slotu bulunmakta tek slotta 2 gb ram var yani. 2 gb ram alıp 4 gb ye yükseltebilirsin.
  • 3 yılı geçti hala kullanıyorum.Hiç ciddi sorunla karşılaşmadım.
  • arkadaşlar pil ile ilgili sorun yaşayan oldumu olduysa problemleri paylaşabilirlermi? benim pilim ölmüş sanırım şu anda kırmızı yanıp yanıp sönüyor ve batarya %0 dan yukarı çıkmıyor bataryanın üzerindeki plastik bandı söküp ampül ile test ettiğimde piller ampülü yakıyor hücrelerin içinde enerji var ama şarj almıyor sanırım içindeki eeprom kendini kilitledi öldü sanırım forumdan bir arkadaş batarya satıyormuş aldım pazartesi salı elime geçecek deneyip sonucu yazacağım pil mi bozuk yoksa laptop mu şarj etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sober90

Meraba arkadaşlar. Şu an elimde lenovo n500 4233-6ng var. bunun hakkında 2 şey öğrenmek istiyorum. 1.si max ram kapasitesi nedir? 2.si ise desteklediği ram modeli nedir? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

http://support.lenovo.com/en_US/product-and-parts/detail.page?DocID=PD001081

Linkten bakabilirsin
    Kısaca Max 2 adet 2gb takabilirsin yani 4gb olarak kullanırsın
    Standart 667mhz ram alman işini görür

• merhabalar arkadaşlar n500 4233 64g kullanan varmı?
  • merhaba
    lenovo 3000 N500 4233-48G model laptopa sahibim
    windows8 driverlarını nerden bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.