Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar haftalarca 28,50 TL den satılan ve max 1 hafta teslimat tarihi gözüken eşortman takımını ben aldıktan 5 gün sonra fiyatı 106,50 TL olduğu için güya tedarik edemiyoruz bahanesi ile göndermeyip alışverişi direk iptal ettiler, üstüne üstük satışı devam eden 2 gün tedarik süreci gözüken aynı modelin başka rengini gönderin dememe rağmen... bu konuda yardım etmiyorsanız üyeliğimi silin bu seviyesiz hareketten sonra bir daha hepsi buradan alışveriş yapmak istemiyorum yazdım, 78 TL kaybetmektense müşteri kaybetmeyi tercih edip üyeliğimi sildiler...

kalitesi ve seviyesi ortada olan bu firma 1 TL ye bilgisayarı mı gönderecek... güleyimde boşa gitmesin...
  • 1 liralık ürüne rağbet gösterip satın alan arkadaşların dikkatine*,
    Kart limiti müsait olanların kartlarından 2 bin lira çekilip ürünler gönderilecekmiş.
  • bir keresinde de 2+1 ses sisteminde yanlış fiyat girilmişti. satış onaylandıktan sonra iptal ettiler. alın bu da capsi
     Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA
  • Trilyonluk şekil yapıyorsunuz 10-20 tane aldık diye 5₺ olsaydı 1 tane almazdınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet bide kargo fln demiş ya :) cidden inanan var mı?

• En para da 25 tl vardı hepsini bastım gelirse mahalledeki bilgisayarı olmayan çocuklara vereceğim öküzlere değil gelmez isede gelmesin çokta tın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada yakında Donanımhaberden gelenlere erişimi engelleyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Satıcı ilanı açarken gönderim süresi 1 gün yapmak istemiş. Sistem yeni olduğu için alışamamış olabilir. Zaten hepsiburada bu sistemi tam oturtamadı. Stokta olmayan ürünü satışa açtığı zaman satılan ürün başına 50 tl müşteriye hediye çeki verilmek üzere satıcıdan para kesiliyor. Ürünün fiyatına göre bu tutar artıyor veya azalıyor.

Ve hepsiburada çalışanı geldi

Keşke olsam ama değilim.. Sadece oradaki işleyişi çok iyi biliyorum. Hatta geçen gün bir mini uydu alıcı aldım 2 haftada o kadar mesajım ve şikayetimden sonra anca gönderdiler.

• Benimki kargoda

• Siparişiniz kargoya verilmiştir diyor bu ne çabukluk teşekkürler hepsiburada
  • Bende hala kargolama işlemine başlanmıştır faturanız adresinize gonderilecek yazıyor..
  • Bana bir tane verecek olan varmi veririm 1 lira kargosunuda oderim artik satilmiyormus siz bana satin

• TheYips kullanıcısına yanıt
    saat kaç da sipariş verdiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiZoKoLiK

saat kaç da sipariş verdiniz ?

Saati tam hatırlamıyorum ama konu açılalı çok olmamıştı hemen indirdim dükkanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Bende hala kargolama işlemine başlanmıştır faturanız adresinize gonderilecek yazıyor..

ss verinde görelim
  • Dr.HannibalVader D kullanıcısına yanıt
    Hocam daha kasaların gelip gelmeyeceği belli değil ve siz adamların 1500 TL yerine 1 TL'ye aldığı ürünü size satmasını istiyorsunuz. Neyse ki kargo sizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Karttaki bonuslarla 23 tane aldım
    Gelirse küçük çaplı internet kafe açarız

Kardesim bnada satabilirmisin kargo parasini bn karsilarim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Siparişiniz kargoya verilmiştir diyor bu ne çabukluk teşekkürler hepsiburada

Bu sabah gelir hocam inceleme yapar benchmark testlerini burada paylasirsiniz

Hayirli forumlar.

• Abi çok komiksiniz bi gidin yaa :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.HannibalVader D kullanıcısına yanıt
    Kardes hepsiburada yani

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.