Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: isat

Para ile kendisinin reklamını bu şekilde yapmaya kalksa yapamazdı.
    Bence güzel bir strateji.
    Ürünleri de yollamaz zaten.

Emin ol reklama ihtiyaci yok hepsiburadanin.

2 kurusluk reklam pesinde kosmaz Doğan grubu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri Arandım bizat müdürleri aradı hepsiburada'ya suçu attılar kısacası siparişler iptal...
  • Zamaninda d&r ps3 kampanyasi donanim habere dusunce patlamisti olan bizim gibi birer tane alanlara oldu yuklu alanlara gonderildi bizlerin iptal olmustu 59 lira tutan ucreti iade ettiler 50 liralik alt limitsiz cek tanimlandi hesaba tatliya baglanmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hata ile 1 TL yazılsa bile 1 tane alanlara göndermeleri gerektiğini düşünüyorum.
    Çünkü bu sürekli oluyor. Ve yanlışlıkla değil de Reklam amaçlı yapıldığı ortada.

1 TL ye gönderildiğinde de zarar eder diyorlar firmayı. Zarar falan etmez "Süper" bir reklam olur.
    Ama bu hali ile de reklam oldu o yüzden adamlar yüzsüz. Bu kaçıncı böyle.
    Utanmaz herifler Sony nin 29TL kampanyasına bile yanlışlık yaptık dediler de o fiyata göndermediler ürünleri. Halbuki Sony oyunlarının fiyatı gerçekten 29TL ye düşmüştü. Başka yerlerden de bir sürü alan oldu. Ama hb den alanların oyunları "Bir yanlışlık oldu" dendi ve gönderilmedi oyunlar. Çünkü kısa süreli bir kampanya idi. Eskiden tezgahın altından sigara ve yağı karaborsa fiyattan satan bakkallardan ne farkı kaldı bu firmanın?
  • Fakir blok konusu.

• Beyler benim provizyonlardan düşmüş dönemiçi hareketlerde gözüküyor tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 12 Ekim 2015; 10:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

+1 İptal etmedikleri için benimde içimde hala bir umut var nedense. Eğer hepsiburada müşteri memnuniyeti için böyle bir şey yaparsa gerçekten çok kaliteli bir firma olduğu izlenimi yaratır diye düşünüyorum

Ben pek olur gözle bakmıyorum. Iade edilmemesi ise hb nin çakalligi, paraları değerlendiriyorlardir. Aslında 500 tane alacaktin, günlerce bekletip iptal etmelerinin ardından dava acacaktin ve yasalar gereği parayı sana en yüksek faizden iade edeceklerdi. Öyle çakal firmaya böyle çakal müşteri.

• Bilgisyar geldi beyler

• fiyatın sistem hatası olduğunu düşünmüyorum hadi kasa için 1 tl yanlışlık oldu da laptop nasıl 1,99 tl bilerek girilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toma Hawk -- 12 Ekim 2015; 10:59:47 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Yani süreç çok basit,zahmetsiz ve ÜCRETSİZ.

Öncelikle bu olaya dolandırıcılık tabiriyle yaklaşmak yanlış. Burada bir alışveriş söz konusu. Siz anlaşmışsınız,ödemeyi yapmışsınız,el sıkışıp gitmişsiniz. Sonra satıcı fiyat hatalıydı diyor (ki hepsibura.com yıllardır bunu yapıyor. Hadi bi kere böyle bi hata yaptın, iki kere yaptın. Eee yani yıllardır bunu bi hata diyip geçiştiremezsin ki. ) ve anlaşmayı tek taraflı bozuyor. Bu olmaz. Olursa da tüketici mağdur olur.
    Onun için, (Şimdi Tüketici Kanuna göre kesin haklısınız. Hangi maddeye girer, onu google'dan arayıp bulun.)
    Öncelikle yapacağınız: İlinizde ya da ilçenizdeki hakem heyetine gidiyorsunuz. Orada verilen dilekçeyi dolduruyorsunuz. (ya da kendiniz de gitmeden yazabilirsiniz)
    Alışverişinize ait yazışmaları,ödeme dekontlarını,ekran görüntüleriniz,hepsiburada ile yazışmalarınızı..vs çıktısını alıp dilekçenize ekleyin. Hepsi bu kadar. Sonra sonucu bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 12 Ekim 2015; 11:05:11 >

• Adamların bilgisayarları göndermeyeceği belli ama alamayıpta ya gönderirlerse diye kuduranları görmek gerçekten komik oluyor
  • Bu bilgisayarı gönderseler bile artık bir değeri kalmaz. İşe yarayacak bir bilgisayar da değil. Ki öyle 20 tane alanlar hiç heveslenmesin. Gönderseler bile 1 tane gönderirler.

• Siparişler iptal olursa hbyi kullanmam, prestij kaybederler, şöyle olur böyle olur diyenler,
    100/25 çek vericez deseler hb'nin kapısında yatarsınız yine bunu hepimiz biliyoruz. 1 tl ye almışsınız birde bekliyosunuz ki pc gelsin. Yapmsyın arkadaşlar hata yapılmış olabilir, sonuçta insanoğlu, pcyi yönetende insan.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.