Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: notimportantali

Sorma hocam hala pişkin pişkin haklıymış gibi konuşup haklılıklarını ispat etmeye çabalıyorlar. Ama buradan da ders çıkarabiliriz, kimlere güvenilmez onu görüyoruz, insan(!) tanıyoruz, bunlar ile siyasetçiler arasında hiç bir fark olmadığını görüyoruz. Demek telefonumuzu masada unutsak alıp gidecekler, yere para düşürsek cebe atacaklar, takside çantamızı, laptopımızı unutsak nasıl olsa hırsızlık değil bulduk diye eve götürecekler... Bu kadar aç gözlü insan olan bir dünyada, savaş olmaması, insanların aç kalmaması, çocukların açlıktan ölmemesi mümkün mü?

Sen ve senin gibiler hepiniz kapitalizmden yakınırsınız ama kapitalist şirketlere zarar verince onları savunursunuz, nasıl bir mantıktır bu halâ çözemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Meraklı bekleyiş başladı

• alabılen var mı yoksa ıptal mı edıldı sıparısler?

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertmtn

Meraklı bekleyiş başladı

Sabah sabah güldürdün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal edecekler tabii ki, geleceğini düşünenler var mı cidden...
  • Stokta bitmiş galiba.

• evet fiyat yanlış yazma satıcının sorunu tüketici yazılı fiyatı alır. ama 1000 liralık ürüne 700 yazar da alırısınız da hakkınızı istersiniz. amam kaç bin liralık ürüne 1 liraya alıp da bu benim hakkım demek çok komik. biraz insanf sıcak fırsatlar iyice beleşçi yerine dönmüş
  • Ters psikoloji kesin gelmeyecek

• Hala onaylamamışlar beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

evet fiyat yanlış yazma satıcının sorunu tüketici yazılı fiyatı alır. ama 1000 liralık ürüne 700 yazar da alırısınız da hakkınızı istersiniz. amam kaç bin liralık ürüne 1 liraya alıp da bu benim hakkım demek çok komik. biraz insanf sıcak fırsatlar iyice beleşçi yerine dönmüş

hepsiburada'danın sahibi senin kadar firmasını korumazdı.

Hocam gelirse gelir, gelmezse zaten bizim hiç olmamıştır. Neden alanlardan çok alamayan arkadaşlar düşünüyor bu mevzuyu?

Satıcı sen misin yoksa?
  • bunu alanlara firma söyle birsey yapacak; özür mahiyetinde 20tl veya 50tl bonus verecekler. yani 1liraya 20-50tl arası bonus kazanacaksınız. o nedenle iyi fırsat

• İptal olan var mı

• Alamadım ama temennim göndermeleri yönünde. Çünkü ben gamsız dertsiz biriyim başkasının başarısı beni germiyor

Büyük ihtimalle çek verirler 20 liralık alt limitsiz.
    Hayırlısı bakalım

• Ben de merakla bekliyorum. Ben sipariş vermedim ama insallah size gonderirler. Eger gercekten büyük bir firma olup olmadıkları sanırım bugün tescillenecek. Zarari ustlenip gonderirlerse muthis bir reklam yapmis olurlar.

• Ayrica arkadasin biri 20 tane sipatis etmis. Yuh diyorum olu soyucu gordum de boylesini gormedim:)

• Evet beyler günaydın bugün ak koyun kara koyun belli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Karttaki bonuslarla 23 tane aldım
    Gelirse küçük çaplı internet kafe açarız

O değilde benim halkım ne kadar tok gözlü herkes 1 tane aldım yazmış en açık gözlüleri senmişin takdir ettim
  • Ben nasıl olsa gelmez diyr eski adres verdim gönderirlerse bir de taşıması var onun

• Günaydın beyler. Gördüğüm kadarıyla alamayanlara baya bi dert olmuş. Saçma Sapan konuşup durmuşlar.
  • Muhtemelen gelmez de ya gelirse diye sipariş verdim :) Sonuçta bir kaybım olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.