Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: Ṯıbbi Atık !!

Beyler para iadesi almamak için kredi kartımı kapattırdım iade edemicekler sipariş iptal olamıcak halen göndermezlerse anlaşmayla işi en az 100 tl lik çekle olayı tatlıya bağlarım sorun çözülür.

quote:

beyler ciddi anlamda bu durumdan haz alıyorum sipariş iptal olcakmı diye siteye girdiğim an kalp atış hızım artıyor damarlarımdaki kan akışını hissedebiliyorum yoğun bir adrenalin salgılıyorum beni zevke getiyor bilgisayar umurumda değil siz mezarcı arkadaşlarımla bu anı yaşamak önemli :D

Bir yerlerde yılın mezarcısı ödülü yok mu? Şu arkadaşa verelim.

• Fazla alan arkadaşlar 2 tl veririm bana biricük yollasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her 3 ayda bir aynı hatayı yapıyor eşşoğlular.
    Milletle dalga mı geçiyorlar, reklam mı yapıyorlar anlamadım gitti.
  • Fazla alan varsa 5 lira veririm kargo sizden

• quote:

Orijinalden alıntı: Toma Hawk

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Beyler para iadesi almamak için kredi kartımı kapattırdım iade edemicekler sipariş iptal olamıcak halen göndermezlerse anlaşmayla işi en az 100 tl lik çekle olayı tatlıya bağlarım sorun çözülür.

quote:

beyler ciddi anlamda bu durumdan haz alıyorum sipariş iptal olcakmı diye siteye girdiğim an kalp atış hızım artıyor damarlarımdaki kan akışını hissedebiliyorum yoğun bir adrenalin salgılıyorum beni zevke getiyor bilgisayar umurumda değil siz mezarcı arkadaşlarımla bu anı yaşamak önemli :D

Bir yerlerde yılın mezarcısı ödülü yok mu? Şu arkadaşa verelim.

Kutluyorum, kredi kartını kapattırmak dahiyane bir çözümdü, mezarcının veya şeytanın bile aklına gelmez. Bunu yapan arkadaş, kargoyu da beleşe getirdiyse, 1 liraya karşılık 100 liralık hediye çeki alarak, büyük(!) kara geçebilir.

Samimiyetle söylüyorum, sırf bu cin fikirlik bile takdire şayan (kredi kartını kapattırma). Darısı amazon'un başına!!

• quote:

Orijinalden alıntı: vlknka

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

evet fiyat yanlış yazma satıcının sorunu tüketici yazılı fiyatı alır. ama 1000 liralık ürüne 700 yazar da alırısınız da hakkınızı istersiniz. amam kaç bin liralık ürüne 1 liraya alıp da bu benim hakkım demek çok komik. biraz insanf sıcak fırsatlar iyice beleşçi yerine dönmüş

hepsiburada'danın sahibi senin kadar firmasını korumazdı.

Hocam gelirse gelir, gelmezse zaten bizim hiç olmamıştır. Neden alanlardan çok alamayan arkadaşlar düşünüyor bu mevzuyu?

Satıcı sen misin yoksa?

sana hitaben bişi yazdığımı hatırlamıyorum. o yüzden sana bir cevabım da olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

Günaydın beyler. Gördüğüm kadarıyla alamayanlara baya bi dert olmuş. Saçma Sapan konuşup durmuşlar.

alamayan arkadaşlar diken üstünde iki gündür alanlardan daha çok takip ettiler bu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdartuncal

Ben de merakla bekliyorum. Ben sipariş vermedim ama insallah size gonderirler. Eger gercekten büyük bir firma olup olmadıkları sanırım bugün tescillenecek. Zarari ustlenip gonderirlerse muthis bir reklam yapmis olurlar.

En az 1000 adet satildi o pc'lerden. 1000x1600 =1 trilyon 600 bin tl

Zarari ustlenip gonderirlermi sence? Bir sirketin 1.600.000 tl'lik zarara ugramasina hicbir hakim göz yummaz. İstedigin kadar mahkemeye git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    O kasaların HB' ye gelişi 700 TL' yi geçmez.

• Dün gördüm konuyu, yazılanlar karşısında dehşete düştüm :) Öncelikle yeni başlayanlar için bkz:gabin
    Gabin nedir ,hangi hallerde geçerlidir iyice idrak ediniz.

Youtube a eminönü baklava izdihamı yazın ,izleyin videoyu orada kendinizi göreceksiniz,bu ben değilim ki hanunagoym demeyin senin burdaki kişilik yansıman ordaki insanlar.Belki baban,deden amcan
    Ulan bir tane alanı anlarım aldık bır tane belki gelir diye bir umut bekleyeni neyse,25 tl en para hesabımda olanı bastım yok 50 tane aldım mahalleye dagıtacam demeler.
    Kardeş senin yüzünden amazon türkiyeye göderimi kapattı, türkiyeye birçok ürünü göndermiyor,senin yüzünden aliexpres de satıcılar ''köpekler ve türkler alışveriş yapmasın'' dıye profiline not düştü,
    Senin yüzünden birçok e-ticaret sitesi battı tr den çekildi.Belliki ürün hatalı fiyatlanmış sizin gibiler yüzünden tr'de e-ticaret gelişmiyor,her bug buldugunda sömürmeye meyilli insanlar azıcık ahlak be

• geçmiş olsun beyler sipariş iptal

ben cas'a başvuracam olmazsa isviçre mahkemeleri artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mağdur Adam -- 12 Ekim 2015; 10:17:11 >
  • Lenovanin ve hepsiburadanin reklamı yapıldı , millet uyuyo.

• Mağdur Adam M kullanıcısına yanıt
    Benim ki beklemede ?
  • Gülmekten yerlere yatıyorum şaun beyler ben aynı firma n11.com üzerinden ssd almıştım kargo için aradım şimdi hazır aramışken bu olayı sordum adamın haberi yok hala telefonumu aldı müdürlerinin yanına gidip beni geri arayacak :D adamlar hala daha bilmyor konuyu :D
  • Allahım nolursun 1 tane alanlara göndersinler ya. Kocaman firmasınız nolur gönderseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabani Mokar

Dün gördüm konuyu, yazılanlar karşısında dehşete düştüm :) Öncelikle yeni başlayanlar için bkz:gabin
    Gabin nedir ,hangi hallerde geçerlidir iyice idrak ediniz.

Youtube a eminönü baklava izdihamı yazın ,izleyin videoyu orada kendinizi göreceksiniz,bu ben değilim ki hanunagoym demeyin senin burdaki kişilik yansıman ordaki insanlar.Belki baban,deden amcan
    Ulan bir tane alanı anlarım aldık bır tane belki gelir diye bir umut bekleyeni neyse,25 tl en para hesabımda olanı bastım yok 50 tane aldım mahalleye dagıtacam demeler.
    Kardeş senin yüzünden amazon türkiyeye göderimi kapattı, türkiyeye birçok ürünü göndermiyor,senin yüzünden aliexpres de satıcılar ''köpekler ve türkler alışveriş yapmasın'' dıye profiline not düştü,
    Senin yüzünden birçok e-ticaret sitesi battı tr den çekildi.Belliki ürün hatalı fiyatlanmış sizin gibiler yüzünden tr'de e-ticaret gelişmiyor,her bug buldugunda sömürmeye meyilli insanlar azıcık ahlak be

Bak bakalım Razer in yanlışlıkla %90 indirim kodu verip binlerce sipariş alması olayına. Ama şirketin başındakiler ne yaptı? Çıktılar, bizim hatamız o yüzden müşteri memnuniyeti için hepsini göndereceğiz dediler. Asıl bu adamların zararı milyon dolarlar oldu ama bir güzel dünya çapında taktir topladılar. Yani hemen milletimizi kötülemeyin, emsalleri mevcut.

quote:

Razer CEO'su Min-Liang Tan yaptığı açıklamada, çok büyük zarar edeceklerini bildikleri ve aslında siparişleri iptal etme hakları olduğu halde, müşterilerini zor duruma düşürmemek için donanımların teslimatını yapacaklarını açıkladı

Özetle firma var, firma var. Hb bunu bir kere yapsa ben de hak veririm ama bu kaçıncı. Ayrıca cumartesi arayan arkadaşlara bir hata olmuş demesini biliyorlar ama peki neden paralar aynı gün iade edilmedi? Uyanın işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 12 Ekim 2015; 10:36:54 >

• benim laptopum nerde ya

çok acil ihtiyacım vardı, hepsiburadaya güvenip ordan aldık laptopu daha beklemede sipariş, 11lira kargo parası verdim ben ona, mağduriyetim giderilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

1 tl'ye pc alcaklarmista o pc'ler gelcekmiste su konuda yazilanlari köylü kurnazligi yapan fakir ergenlerin boş umutlarini okuyup okuyup gülüyorum

Mahkeme acacaklarmis bide, cebinizdeki 2-3 lira harcliginizla acilmiyo o mahkemeler. Dikkat edinde nitelikli dolandirici konumuna düsüp suçlu olmayin. Kazığın düz yerini ararken sivri yeri denk gelmesin

he he he ... çok komik tüketici hakem heyeti niye var zaten ?? parası olmayan, ezilen müşterinin hakkını aramak için yok mu ?? hep bu kapitalizmi savunuyorsunuz, sanki cebinize 3-5 bişey koyuyormuşcasına, yaa o beyninizle hiç düşündünüz mü bunlar hit toplamak için böyle hatalı fiyatlar giriyorlarsa ?? reklam amaçlı yapmadıkları nerden belli ?

avukat arkadaş, iki dakka aç da thh sitesini oku, bırak kitabı falan..
    http://www.tuketici.gov.tr/index.snet?wapp=nasilbasvurulur_tr
    Satın aldığınız mal/hizmetin etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark varsa ve sizin aleyhinize olan uygulanmışsa,
    gerekli idari işlemlerin yapılması için bulunduğunuz ilin Valiliğinde yer alan Ticaret İl Müdürlüğü'ne başvurmanız gerekmektedir.

bunu da açıkla o zaman , 5 yıl önceki olay, göndermek zorunda kalmış ve ne hikmetse yine hb
    http://forum.donanimhaber.com/m_38377546/mpage_1/f_/key_usb,bellek,lira,normal//tm.htm

@Kıdemli Yarbay
    hocam şu süreci burda anlat da, arkadaşlar nasıl oluyormuş görsün

@kajukaju
    sakın yazdıklarımda ufak tefek noktasal hatalar arama, sizin meslekte çok kullanılan tabir, emsali var mı davanın? var. Şimdi sakin ol ve o kitabı yere bırak, o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 12 Ekim 2015; 10:44:02 >

• Para ile kendisinin reklamını bu şekilde yapmaya kalksa yapamazdı.
    Bence güzel bir strateji.
    Ürünleri de yollamaz zaten.
  • +1 İptal etmedikleri için benimde içimde hala bir umut var nedense. Eğer hepsiburada müşteri memnuniyeti için böyle bir şey yaparsa gerçekten çok kaliteli bir firma olduğu izlenimi yaratır diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.