Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 masaüstü 2 laptop hadi bakalım hayırlısıhttp://prntscr.com/8ps1n1
  • Bir tane aldım ekran capture ettim. Dur bu yetmez dedim birde hd kamera ile kayıt ettim temsili satın alma yaptım.

Gel bakalım hepsiburada kucagıma gell...

Bir televizyon aldım 7 gun oldu aynı gun kargo diye yazıyordu.. 5-6 saat sonra sipariş detayıda kargoya verilmek uzere yazıyor
    aradan 3 gun gecti hala aynı yazı... ticket acıyorum urun nerde dıyorum salak sulak cevaplar tedarık cekı dıyorum bız kargoya verdık dıyorlar..
    resmen dalga geciyorlar... kılıcı cektim mıkragıda aldım gel bakalım H.B yavaş gell..
  • Aldik 1 tane gelmez kesin ama belki hediye ceki verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı birçok kez aynısını yapmış, hepsiburada ceza olarak yollatabilir hepsini bilerek yaptıysa.
  • Fiyatı 2000 tl ye geri donmus almayin la gecirirler mazallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat guncellendi 2bin olmus :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4rml3ss

http://www.hepsiburada.com/lenovo-b5030-intel-celeron-n2840-2-16ghz-2gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-59-430819-p-BD601584

Laptop 2 lira.

diyelim ki aldık ve siparişi iptal ettiler. daha sonraki işleyiş nasıl oluyor? yani paramızı karta iademi ediyorlar, yoksa hediye çeki falanmı yolluyorlar, yada paramız yalanmı oluyor?? bilgisi olan paylaşsın lutfen

• 2.063,08 Tl
  • Fiyat 2063 oldu
  • Fiyat "güncellendi" (bakın düzeltilmedi, güncellendi ) ve satıcı hepsiburada olarak görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçemi zorladım laptobu aldım 8 liralık hediye çeki verirler en kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan058

quote:

Orijinalden alıntı: h4rml3ss

http://www.hepsiburada.com/lenovo-b5030-intel-celeron-n2840-2-16ghz-2gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-59-430819-p-BD601584

Laptop 2 lira.

diyelim ki aldık ve siparişi iptal ettiler. daha sonraki işleyiş nasıl oluyor? yani paramızı karta iademi ediyorlar, yoksa hediye çeki falanmı yolluyorlar, yada paramız yalanmı oluyor?? bilgisi olan paylaşsın lutfen

Merhaba.
    Geçen yıl geri görüş kamerasını 14 liradan satmışlardı.
    Önce iptal ettik dediler ama sonra şikayetler art arda gelince 3 ay sonra söz verdikleri fiyattan gönderdiler bir de 50 liralık araç kamerası hediye ettiler.

• aldık bir adet ama geçirmezler değil mi sonradan 2000 küsür lirayı bize :D
  • Yaklaşık 30dk'lık bir fırsat oldu, alanlara güzellik yapıp yollarlar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: brofist

Fiyatı 2000 tl ye geri donmus almayin la gecirirler mazallah

Öyle bi ihtimal yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 küsür yaptılar
  • 1 liraya bilgisayar ekşi'de 2.sırada yerini aldı oradan kopyaladığım mesaj:

az önce hepsiburada da çalışan bir arkadaşımla konuştum. tedarikçi hatası olduğunu söyledi. 1 tl ye satılan bütün ürünler de iptal edilecekmiş. hadi mahkemeye beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Fiyat "güncellendi" (bakın düzeltilmedi, güncellendi ) ve satıcı hepsiburada olarak görünüyor.

bu durumda ne oluyor hocam , benim öğrenci kredi kartında yer yokdu peder beyın kartındakı bonus puanlarla aldım ben bi sıkıntı olur mu acaba ya , sipariş takibinde hala 7.5 lira yazıyor gerçi ama
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Yollamak için kepenkleri kapatması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Yaklaşık 30dk'lık bir fırsat oldu, alanlara güzellik yapıp yollarlar mı acaba

Merhaba.
    DH olarak baskı yapalım en azından sipariş verenlere özür mahiyetinde birer adet göndersinler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.