Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD 3 Gaming Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

24000

iyi günler arkadaşlar ben uzun zamandır oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ve part time çalışarak belli bir miktar para biriktiriyorum ayrıyeten aileme destek oluyorum o yüzden bilgisayara fazla para ayıramam fakat çok ucuz birşeyde alamam bunun ortası varmı bilenler yardımcı olursa önerileri varsa sevinirim teşekkürler <3

benim bulduğum bir bilgisayar var ve YouTube da videoları da baya olumlu. Yani ben oyunlarda ultra grafiklere takılmam benim için önemli olan oyunun açılması hikayesi oynanışı vs. grafik benim için önemsiz. O yüzden ona göre önerilerde yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim düşündüğüm ürün bu;

Lenovo IdeaPad Gaming 3

Birde bu ikisi var fiyatı daha ucuz fakat Casper olduğu için olumsuz yorum çok gördüm forumda ve oyun oynatabilecek güçte mi bilmiyorum;

Casper Nirvana X600 (AMD)

Casper Nirvana X600 (Intel)

Eğer sizinde bildiğiniz başka bütçe dostu fiyat performans oyuncu laptopları varsa önerilerinizi almaya hazırım arkadaşlar, çok yazdım kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ram eklerseniz hem oyun hem de normal kullanımda üzmez.

trendyol.com
    HP Victus 16-E1010NT AMD Ryzen 5-6600H 8GB 512GB RTX3050Ti 16.1" FHD 144Hz DOS 68S26EA Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/hp/victus-16-e1010nt-amd-ryzen-5-6600h-8gb-512gb-rtx3050ti-16-1-fhd-144hz-dos-68s26ea-p-686329879?boutiqueId=623361&merchantId=968
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus zenfone 5 alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.