Bütçe
24000
iyi günler arkadaşlar ben uzun zamandır oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ve part time çalışarak belli bir miktar para biriktiriyorum ayrıyeten aileme destek oluyorum o yüzden bilgisayara fazla para ayıramam fakat çok ucuz birşeyde alamam bunun ortası varmı bilenler yardımcı olursa önerileri varsa sevinirim teşekkürler <3
benim bulduğum bir bilgisayar var ve YouTube da videoları da baya olumlu. Yani ben oyunlarda ultra grafiklere takılmam benim için önemli olan oyunun açılması hikayesi oynanışı vs. grafik benim için önemsiz. O yüzden ona göre önerilerde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim düşündüğüm ürün bu;
Birde bu ikisi var fiyatı daha ucuz fakat Casper olduğu için olumsuz yorum çok gördüm forumda ve oyun oynatabilecek güçte mi bilmiyorum;
Eğer sizinde bildiğiniz başka bütçe dostu fiyat performans oyuncu laptopları varsa önerilerinizi almaya hazırım arkadaşlar, çok yazdım kusura bakmayın.
LİNK AÇILMIYOR!
arkadaşlar derse girmek için linke basıyorum ama beni sitesine yönlendiriyor başka tarayıcılar yükledim onlarda bu hata hiç olmadı ve bu tarayıcımda diğer linkleri daima uygulamalarda açıyor yani YouTube linkine basınca YouTube açılıyor sürekli ama ilk kez böyle bir sorun çıktı...
Mesela Chrome da direk açıyor ama mevcut tarayıcım olan Firefox Nightly de açılmıyor... Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi
LİNK AÇILMIYOR!
arkadaşlar derse girmek için linke basıyorum ama beni sitesine yönlendiriyor başka tarayıcılar yükledim onlarda bu hata hiç olmadı ve bu tarayıcımda diğer linkleri daima uygulamalarda açıyor yani YouTube linkine basınca YouTube açılıyor sürekli ama ilk kez böyle bir sorun çıktı...
Mesela Chrome da direk açıyor ama mevcut tarayıcım olan Firefox Nightly de açılmıyor... Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi
YÖNLENDİRDİĞİ SİTE;
Hangi telefonu almalıyım?
arkadaşlar ben birkaç model arasında kaldım önceliğim a52s veya aşağıda yazmış olduğum modeli kullanan tanıdığı olanlar konu hakkında bilgi verirse memnun olurum.
a53 / a52s / m52 / poco x3 gt
bu 4 modeli şuan düşünüyorum, her türlü öneriye açığım bunlara ek olarak önerebileceğiniz bir model varmı?
bütçe 10-11 bin ₺
günlük olarak hafif veya ağır oyunlar oynuyorum genelde, sosyal medya pek girmiyorum fakat video izlerim genelde, ekran süresi 7-8 saat gitse bana yeter, ona göre yardımcı olurmusunuz? teşekkürler şimdiden
MIUI RAM SORUNU
Arkadaşlar rootlu bir cihaz kullanıyorum ve sizlerin yardımına ihtiyacım var çünkü 4/64 Redmi Note 7 kullanıyorum fakat RAM bazen baya azalıyor yani önceden böyle değildi.
Bununla ilgili bir magisk modülü öneriniz varsa çok memnun olurum 🤗
Ayrıca arkadaşlar şu ram swapper uygulamaları ile ilgili yardımcı olabilecek varmı?
Sınava bisikletle gitmek?
Arkadaşlar bu sene sınav yeri mezun olduğum lise ye çıkmış bir otobüs uzaklıkta mesafesi fakat eminim ki birçok kişiye orası çıktı ve sabah otobüsler kalabalık olur trafikte aynı şekilde o yüzden bende bisikletle gitmek istiyorum. Fakat gittiğim zamanda bisikleti kilitlemem gerek. Bu şekilde ÖSYM nin sınavına giden oldumu? Yani bisiklet kilidi anahtarına hiç lafan edildiğini duydunuz mu? Ona göre gidicemde son dakkada sıkıntı çıkmasın. Teşekkürler.
Bu bitki hastalığı nedir?
Arkadaşlar fotoğrafta da gördüğünüz gibi bir defne birde bardak eriği ağacında hastalıklar meydana geldi. Defne ağacından "yıldız koşnili" hastalığına yakalandığını öğrendim ama ilaç olarak ne temin edebilirim?
Ayrıca bardak erdiğinde de benzer küçük böcekler var. Bunun hakkında uzman veya bilen birisi varsa burdan yada özelden yazarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Turknet mi? Yoksa Turkcell mi?
Merhaba arkadaşlar konuda da belli olduğu üzere sizce hangisine geçmeliyim. Altyapım da bir arıza olunca türk telekom ekipleri geliyor yani turknet e falan geçersem umursamaz tavır sergilerler mi? Yada hız konusunda, müşteri hizmetleri konusunda turknet beni memnun eder mi?
Vakti olan ve kullanmış olan kişilerin yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
NOT: Fiber altyapım yok, vdsl ve adsl var o yüzden ona göre tavsiyede bulunursanız sevinirim
Türk Telekom Altyapısı?
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar, lütfen konu hakkında bilgisi olan birkaç dakka ayırıp yardımcı olsun lütfen çok mağdurum çünkü.
15-20 gün önce anneannemden eve döndüm ve wifi ye sorunsuz bir şekilde bağlandım. Birkaç saat sonra bağlantı koptu ve modem ışığında sadece wlan ve power ışığı yanmaya başladı, diğerleri sönük. Kaç kez reset attım fakat çözülmedi. Müşteri hizmetleri arıza ekibi yolladı ve sorun binada değil mahalledeki bir kutudan olduğunu
(bu kutu nedir bilen varmı?)
ve genel olarak bölgede altyapı çalışması olduğu söylendi
Ardından 15-20 gün geçti fakat hâlâ bu altyapı sorunu çözülmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda her zaman ekip tarafından biticeği tahmin edilen bir tarih verdiler fakat o tarih gelince yine başka bir tarih verdiler ve bu birkaç kez oldu.
Buraya kadar okuduysan çok teşekkür ederim. Eğer bu sorunu yaşadıysanız lütfen yardımcı olurmusunuz, teşekkür ederim.
Elektrikten anlayan bakabilir mi?
Arkadaşlar şimdi bir dc12 v motor çalıştırmak istiyorum bir projem için ve bunu yapmak için bir adaptör kullandım yani denemek için. Fakat bana çok hızlı çalıştı gibi geldi yani bu değerlere sahip bir adaptör bu motora zarar verir mi?
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 145
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.817 (Bu ay: 145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar