Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar, lütfen konu hakkında bilgisi olan birkaç dakka ayırıp yardımcı olsun lütfen çok mağdurum çünkü. 15-20 gün önce anneannemden eve döndüm ve wifi ye sorunsuz bir şekilde bağlandım. Birkaç saat sonra bağlantı koptu ve modem ışığında sadece wlan ve power ışığı yanmaya başladı, diğerleri sönük. Kaç kez reset attım fakat çözülmedi. Müşteri hizmetleri arıza ekibi yolladı ve sorun binada değil mahalledeki bir kutudan olduğunu (bu kutu nedir bilen varmı?) ve genel olarak bölgede altyapı çalışması olduğu söylendi Ardından 15-20 gün geçti fakat hâlâ bu altyapı sorunu çözülmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda her zaman ekip tarafından biticeği tahmin edilen bir tarih verdiler fakat o tarih gelince yine başka bir tarih verdiler ve bu birkaç kez oldu. Buraya kadar okuduysan çok teşekkür ederim. Eğer bu sorunu yaşadıysanız lütfen yardımcı olurmusunuz, teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufckr -- 19 Ocak 2022; 21:31:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim