Türk Telekom 5G
-
-
5G’ye nereden bağlandınız hocam? Deli dehşet bir hız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hizlar guzelmis herkes bu hizi alabilse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
İstanbul havalimanidir
3500mhz kullanılacak yani
-
test başkasına mı ait? sanırım demişsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil. Beyoğlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 27 Kasım 2021; 9:4:41 > -
Sanırım derken👀
Nerde olduğunu bilmiyor musun👀
Gel bana güzelim.ben sana yol gösteririm👀
Ahahahaahahahah😂😂😂😂😂😂😂
o Hızlar mmwave de mümkün sanırım
Mmwave olayının bize gelmesine 5G'nin gelmesinin üstünden seneler var. Gelse de ilk çok yoğun yerlerde verirler. Geniş mmwave şebekeleri kurmak zor ve maliyetli. Bu döviz kurlarıyla yatırım mevzuunu ne yapar operatörler, bilmiyorum.
-
-
Evet forum üyesi twitter da paylaşmış
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.İstiklal caddesinde yapıldı hocam testler. Telekom'un N78 yayını var. Testler @isasamet'e ait. Speedtest testi Sony 5 II ile yapıldı. Alttaki NSG görüntüsü ise Mi10t ile alındı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 4 Aralık 2021; 19:37:43 >
ilk çıktıkları zaman vanayı açarlar sonra kısarlar muslugu 100mbpslere düşürürler.
-
yogunlukta o hizlarsa alinmaya bilir
Yogunluk varsa kapasite arttıracaklar yogunluk var diye hız limitlerini kısıtlamak verdiğin ücrete değmiyor anlamı taşır yoğunluk bahanedir hız düşüklüğünü yogunluğa bağlayıp işin içinden çıkıyor firmalar kimse yutmuyor artık bu taktikleri :) milletten faturalı yada tl yüklemeden en az her bi aboneden 50+ Tl alabiliyorsa firmalar yatırımını ona göre yüksek kapasiteli makinalara yapmadıkları için bunları biz çekiyoruz
-
Bana gore yakin zaman da da kapasite artirimina gidecek pek firma goremiyorum
Her firma cebini dolduruyor neden kapasite arttırsınki nasıl olsa vatandaş olarak mobilde 20-50mbps hız yeter diyenler olduğu için bunu biz hak ediyoruz firmalarda bu zaafiyetimizi iyi biliyor.
-
Aynen oyle 10 g de gelse cok buyuk bir hiz olmaz bunlara ceza kesilmedigi surece bunlar ceksin 50 hiz alsin yeter diyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- aradığınız numara kullanılmamaktadır ne demek
- türk telekom e dergi iptal
- ipsos dolandırıcılığı
- türk telekom tl yükleme en az
- türk telekom cayma bedeli ödüyor mu
- vodafone mobil imza
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- gizli numaradan arama
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X