Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD 700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB DDR4-1TB HDD-15.6'-GTX950M 4GB-W10 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
10
Favori
41.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşletim sistemi ve harddisk kaynaklı malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ürünü alalı 1 hafta olmadı ama fifa 17 oynuyorum cihaz cayır cayır ısınıyor bi cözüm varmı yüksek ayarlarda oynuyorum diyemi cs go da bile ısınma oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıyo cihaz yanıyo almayın hele teknosadan hiç bişey almayın.

• Gizliforveet G kullanıcısına yanıt
    Konuda ısınma problemi yok deniyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Turevin2.geometrikyorumu

Konuda ısınma problemi yok deniyordu

ben nisan ayından beri kullanıyorum her hangi bir ısınma problemi ile karşlaşmadım evet gta 5 oynarken klavyenin sağ tarafı ısınıyo ama oda normal diye düşünüyorum onun dışında doğru düzgün fana bile girmedi cihaz ben gayet memnunum yani
  • Ceyh10 C kullanıcısına yanıt
    İçimi rahatlattıniz çok teşekkürler

• Saçmalama ya bi git aynı cihaz bizdede var yeni aldım teknosadan yanıyo fifada

• Aynı cihaz sende de olabilir bu beni bağlamaz benim cihazimda her hangi bir sıkıntı yok dikkat ediyorsan kendi cihazimla ilgili konuştum seninkinin ısınması belkide problemlidir cihazın hiç düşündün mu benim ki sorunsuz full performans kullanıyorum

• Gizliforveet G kullanıcısına yanıt
    ürün sıkıntılı olabilir

• Kronik bir sorunu yok arkadaşa öyle denk gelmiş şans biraz. Ben 3 haftadır kullanıyorum oyunlarda Isınma çok çok az yani şöyle üst tarafa ısı çıkmadı bile, ekrandada sıkıntı yok ,sağ Alt tarafta Isınma oluyo onada yanma demem yani olsun o kadarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet44445 -- 10 Aralık 2016; 8:28:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım ürünü daha 1 hafta oldu teknosa mağazasından aldım 256GB ssd li olan modelini üründe şöyle bir problemle karşılaştım herhangi bir şarj %x değerinde bir kaç saniyeliğine %6 şarj uyarısı veriyor ama uyarı bir kaç saniye sonra gittiğinde tekrar şarj %x değeri eski haline dönüyor benden başka bu problemi alanlarda var sanırsam internette bir kaç yerde okudum ama problemin yazılımsal olarak düşünüyorum.
    Bu hatayı alan başka arkadaşım varsa problemin çözümünü biliyorsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notcrime -- 16 Aralık 2016; 0:6:36 >
  • bende inceledim bugün vatandaki,ilgilenen arkadaş çok övdü ama onlarada çok güvenemiyor insan tabi,
    aslında asusN552vw alıcaktım arasında 1.000lira gibi bi fark var şuan lenova daha ucuz. ama kasa olarak çok tatmin etmedi gibi beni kararımıda veremedim henüz.
    oyunla işim yok daha cok autocad ve ofis programları kullanacağım ama sürekli araçta ofiste ve firma ziyaretlerinde kullanmam gerekecek oyuzden biraz dayanakılı bir kasa istiyorum bu bilgisayarı almış olsam sıkıntı yaşarmıyım acaba
  • 3.200 tlye dustu suan mediamarkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turevin2.geometrikyorumu -- 19 Aralık 2016; 0:20:53 >
  • psikozsound P kullanıcısına yanıt
    ben de bilgisayarımı 2 ay önce aldım ilk günden itibaren bende de aynen bu şarj sorununu yaşıyorum herhangi bir çözüm bulabildiniz mi yoksa sizde de hala devam ediyor mu?
  • Kardeşim bana kalırsa seri üretim hatası ben nerdeyse 1 ay olacak ürünüm 3 defa değişim yapıldı hepsinde pil problemi oldu aynı dakikalar içinde %6 düşüp tekrardan eski pil göstergesine dönüyor inanılmaz bir şekilde sinir bozucu ve bu gün sabrım doldu 3. Cihazda değişim değil iade talep Edeceğim gerekiyorsa tüketici mahkemesine vuracağım elimde lenovo Türkiye'den çıkarılmış donanım kusuru yoktur yazılımsal problemler yapılmıştır diye belgesiyle birlikte gidicem sorun çözüme kavuşturulamadı diye.

Kimseye bu saattenden sonra almasını önermiyorum. Hele ki Teknosadan asla.

• Arkadaşlar bu bilgisayardan bende satın aldım ve şuan sorun yaşamaktayım.
    1- batarya problemi: batarya %90 iken biranda 2-3 sn % 6 diyor ve tekrardan düzeliyor
    2- Ekran problemi: bilgisayarı en basitinden internet te gezinirken biranda ekran kararıyor ama tam kapanmış gibi simsiyah değil bilgisayar çalışıyormuş ama ekran yok gibisinden siyah ne yaptıysam geri windowsa dönemiyorum. çaresiz olarak açma tuşuna basılı tutup kapatıyorum ve sonra tekrardan çalıştırıyorum.
    bu laptopu kullanıp bu şekilde sorunlar yaşayn var mı? varsa çözüm yolu bulabildiniz mi? yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaslar yaklasik 10 gun once 24 aralik 2016 gunu teknosadan 256 gb ssd li modelini 3800 tl ye aldik. suanda fiyatina 4800 yazan bile var ustelik ssd olmayan modeline.. cihazda bir sorun ile karsilasmadim ssd oldugundan cihaz cok cok sessiz. unutmadan ssd ayri hdd ayri gorunuyor, teknosada baska marka bir ssd li laptop baktik bilgisayarimdan birimlere bakinca ssd gorunmuyordu satici ssd li hdd gibi bisey dedi ama ben tatmin olmadim. lenovo da ayri ssd
  • Şarj problemini yazılımsal problem diyip güncelleme yapıyorlar lenovo Türkiye ama problemi çözemiyorlar donanımsal bir arıza olmamasına rağmen sorunun neyden kaynaklanıyor bulunamadı üründeki arızayı da çözemiyorlar bundan önce ssdsiz modelini kullandım onda şarj hatası vermiyordu ssd li de böyle bir hata veriyor %6 seviyesine düşüp tekrardan eski seviyesine dönüyor bu ürünü yeni alıp problem yaşayan varsa İstanbul'da toplanıp mahkemeye verelim paramızı alalım.
  • Notcrime N kullanıcısına yanıt
    Hocam ne sıklıkla oluyor acaba bu problem ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.