Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD 700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB DDR4-1TB HDD-15.6'-GTX950M 4GB-W10 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
10
Favori
41.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lenovo'nun ulity yazılımları varsa kaldır. Uyarıyı Windows veriyosa;

Denetim masası - Sistem güvenlik - Güç seçenekleri - Plan ayarları (hangi seçenek işaretliyse onun karşısındaki seçilecek) - Gelişmiş güç ayarlarını değiştir - En altta pil var orayı genişlet ve hepsini kapat. Sadece pil düzeyini yani en alttakini elleme.

Hocam internette söyle bir şey buldum belki işinize yarayabilir
  • Notcrime N kullanıcısına yanıt
    22.10.16 tarhinde cıhazı aldım. İlk aldığım günden beri mavi ekran ve pil uyarılı sorunlarını yasadım.Teknik destek ne kadar güncelleme varsa yaptı , sıfırlamada dahil ama işe yaramadı.

Servise gönderdim iade/değişim talebiyle talebim değiştirilip onarıma almıslar ve işletim sisteminde sorun var diye belirtip format atıp 4.iş gününde geri gönderdiler.Bu seferde bu sorunlara ek olarak cpu uyarıları aldım %70 ve %100. Teknık destek program uzerınden guncelledı bu sorun cozuldu ama diğer mavı ekran ve pıl uyarıları devam ettı.

2. kez servise iade talebıyle gonderdım,donanımsal arıza bulamadıkları ıcın yine 4. iş gününde geri gonderdıler. Haliyle aynı sorular devam etti ve bunun uzerine bellek uyarısı aldım.

servis talebını alan teknosa görevlisi 4. kez servise gidip gelmesi durumunda otomatikmen iade hakkımızın doldugunu hatta bunu beklemeden hata ve uyarıları kayıt altına alıp kaymakamlıklarda bulunan tuketıcı haklarına 15 lıra gıbı bır bedelle sorunu bıldırebileceğimizi belirtti bu şekilde bıldıgı kadarıyla herkesın sorunu cozulmus. Bende bunu denıcem bakalım.

LENOVO IDEAPAD 700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB DDR4-1TB HDD-15.6"-GTX950M 4GB-W10LENOVO IDEAPAD 700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB DDR4-1TB HDD-15.6"-GTX950M 4GB-W10LENOVO IDEAPAD 700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB DDR4-1TB HDD-15.6"-GTX950M 4GB-W10

• Turevin2.geometrikyorumu T kullanıcısına yanıt
    Cihaz Yeni açıldığında eğer açıldığında bu hatayı vermiyorsa mutlaka kullanım yaparken tak diye çıkıyor videosu her şeyi mevcut elimde iadesi olmazsa mahkemeye vericem en sonunda ve bu kadar uğraşıp zamanımı aldıkları içinde habere taşımayı düşünüyorum sonuç itibariyle ne ucuz ürün ne de alıp daha doğru düzgün kullanabilmişim
  • Notcrime N kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız sonuçta burada düşük bir fiyattan bahsetmiyoruz,tahmin ediyorum ki alırken herkesin aklında uzun süre kullanmak gayesiyle düşünülmüş bir bilgisayar.Ben daha kutusunu açmadım evde duruyor,10 gün sonra laptopu kullanma şansım olacak ve şu anda ne yalan söyleyeyim canım sıkılmadi değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notcrime

Cihaz Yeni açıldığında eğer açıldığında bu hatayı vermiyorsa mutlaka kullanım yaparken tak diye çıkıyor videosu her şeyi mevcut elimde iadesi olmazsa mahkemeye vericem en sonunda ve bu kadar uğraşıp zamanımı aldıkları içinde habere taşımayı düşünüyorum sonuç itibariyle ne ucuz ürün ne de alıp daha doğru düzgün kullanabilmişim

Hocam farklı bir işletim sistemi kurarak kontrol ettiniz mi? Örneğin win8.1.
  • Linux Mint 18 sarah kurdum ama onda da bile uyarı veriyor hatta o uyarıyı sen kapatmasının sürece sağ üst köşede çıkmıştı
  • cihazı kullanalı yaklaşık bir ay oldu. tek sıkıntım fan sesi. bazen kanatlanıp uçacağını filan düşünüyorum
  • Şunu farkettim pil sorunu teknosadan alanlarda var (yanlışım olabilir) burdada öyle. Mesela ben arkadaşımla aynı anda aldım neredeyse o teknosadan Aldı ben vatandan aldım ben pil sorunu ile karşılaşmadım ama o bilgisayarı kullanımdayken bu hatayı en 2 3 kez alıyorum diyor. O Yüzden bence o dönemde teknosaya gelen ürünlerde sıkıntı vardı ama tabi bu benim tahminim
  • Agtm3 A kullanıcısına yanıt
    canavar gibi desem yeridir arcgis kullanıyorum. 6gb lık görüntüleri süper hızlı açıyor. Mühendislik kullanımları için fazla bile diyebilirim
  • aşırı çalışan fan için lenovanın sitesinde güncelleme var arkadaşlar,sorun çözüldü
  • Arkadaşlar ben mahkemeye verdim süreç başladı ve telefonum durmadan Teknosa tarafından aranıyor çünkü ben ürünle ilgili 2 dava açtım hem tazminat hemde iadesi ile hakkınızı arayın bizi kandırıp duruyorlar Teknosa lenovodan rapor gelmezse iade yapamayız diyor ama hatası olunca direk kendisi mağazadan değişim yapmayı biliyor burada neden o zaman istemiyor lenovodan rapor uzun lafın kısası bu satıcıların hepsi yalancı bu işin içinde olan herkese dava açıcam eğer sizde bu problemi alıp susuyorsanız sadece satıcı firmaları ödüllendirmiş olursunuz tüketici olan bizleri sömürmelerine müsade etmiş olursunuz hep beraber mahkemeye verelim o zmn mahkeme nezlinde sonuç daha kısa sürede sürer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agnydn A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de vardı. Hatta ilk büyük sistem guncellemetinden sonra oldu diye düşünüyordum. Formatladim yine aynı sorun vardı. Servise gönderdim hiçbir problem yok tüm bakımları yapıldı deyip geri gönderildi.

quote:

Bugün bios güncellemesi yaptım ve sorun çözüldü.

Bios güncellemesi tavsiye ederim.

Bios güncellemesi yaptım sorun çözülmedi malesef. uzun kullanımdan sonra sorunun devam ettiğini gördüm. %96 ve %69 gibi belli aralıklarla pil sviyesi hep %6ya düşüyor ve 1-2 saniye sonra düzeliyor.

bunun yanısıra bazı oturum açmalarda klavyede çalışmayan tuşlarla touchpad sorunu yaşıyorum. oturum kapatıp açınca düzeliyor. Tekrar servise vereceğim sanırım.

İyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.ilker -- 30 Ocak 2017; 1:10:28 >
  • ahmet44445 A kullanıcısına yanıt
    Tahmininizde yaniliyorsunuz ben vatandan aldım ve aynı sorunu yaşıyordum.

• Arkadaşlar herkese iyi günler. Ürünü teknosadan yeni aldım. İndirimden ucuza aldığımı zannediyordum meğer indirim uygulanan siyah versiyonu eksikmiş.İçinden external dvd rw si çıkmadı. Aradım sordum fakat bilirsiniz iş çözülecek gibi değil. Şöyle diyebilirsiniz canım ne gerek var dvd ye bu devirde dvd kullanan mı var evet haklısınız ama evimde internet yok ve yüklü miktarda da arşivim var. Eğer içinizdr hiç bu dvd ile işi olmayack varsa ona talibim. Bu konuda bana yardımcı olmak isteyenler varsa pm atsınlar satın alırım. Hemde bi öğrencinin işini halletmiş olursunuz.

• gtx950 laptop 5300 lira arkadaş olaya bak. aryıca arkadaşın konuyu açtığı tarihte 3500 olması...
  • arkadaşlar iki farklı modeli var laptopun birinde 256 gb ssd ve harici dvd sürücüsü var birde hoparlörleri JBL yapmış(rengi beyaz) diğerinde bunlar yok(rengi siyah) ikisininde modeli aynı

http://www.teknosa.com/urunler/125033385/lenovo-ideapad-700-black-i7-6700hq16gb1tbgeforce-g

http://www.teknosa.com/urunler/125033356/lenovo-ideapad-700-i7-6700hq16gb1tb256ssdgtx950-4g

ben siyah olanı aldım yukarda bir arkadaşta siyah aldığını eksik çıktığını söylemiş ama ikisi farklı ürün. aradaki 1000 tl lik farka 250 gb ssd nin değmeyeceğini düşündüm.

teknosadan 3800 tl ve yanında yazıcı hediyesiyle birlikte dün aldım, sanırım model numarasına kadar herşeyi aynı olan ürün ayrı konusunu bulamadım siyah modeli kullanan arkadaşlar var ise nelere dikkat etmeliyim şunu kesin kontrol et dediğiniz kısımlar varmıdır.

• Merhabalar, ürünü yaklaşık 6 aydır kullanmaktayım. Birçoğunuz gibi bu pil hatasını ben de aldım ama çok çok az. Oyunlarda ısınma problemi yaşamadım hatta kullandığım diğer bilgisayarlara göre gayet olağan şekilde. Mühendislik uygulamaları için ideal ve hızlı. Hoparlörleri çok iyi. Pil seviyesi 5-6 saat olsa daha iyi olabilirdi fakat sürekli kullanımda 3-4 saat kullanılıyor. 6 aylık süreçte yaşadığım sıkıntılar ise; 9-10 sefer mavi ekran uyarı aldım, genellikle win10 güncellemelerinden sonra oldu yazılımsal olabilir. En büyük sıkıntı ise disk kullanımı ve açılış süresi. 4 saniye boot süresi var ama açılırken 1dakikayı sürüyür masaüstünü görmem ve ilk 10 dakika disk kullanımı %100 seviyesinde geziyor. Ne yaptıysam, nette ne çözüm varsa uygulamadım fakat açılış süresini ve disk kullanımını düzeltemedim. Bu bilgisayar için 950m değilde 960m olsa mükemmel olurdu fakat bu haliyle de ideal. Yakın zamanda 256GB SSD ekleyip max. verim elde edebilirim diye düşünüyorum.

• bu makina alınırmı tavsiye edeceğiniz model marka varmı

3500-4000 arası tavsiyee
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    1-2 hafta önce tekno sa da indirime girip 3500 e düşmüştü o fiyata gayet makul. Eğer o aralıkta yakalayabilirsen gayet makul.

• bu laptopta ekran ips degil tn panel kullanılmış onu bilgvilendirim. Msi ge 72 ile kıyaslayınca ekran belirgin oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.