Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Flex 14D YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *Lenovo IdeaPad Flex 14D (win8.1 64x) marka laptobum herşey normal çalışıyorken sonraki açılışta aşağıya eklemiş olduğum görseldeki hatayı verdi.
    *Bu hata safe mode vs hiç bir işlem yapmama müsade etmediği için format atma gereği duydum.
    *Win7 kurmaya çalışırken var olan bütün disklere -6 ayrı disk gözüküyordu- (bu diske yüklenemez. disk gpt stilinde) hatası aldım.
    *Dosyalarımı yedekleyip bütün diskleri silip daha sonra 2 parçaya böldüm ve bu şekilde hata almaktan kurtuldum
    *Sıra işletim sistemini kurmaya geldiğinde "diski seçip, ileri" dedikten sonra gelen "windows yükleniyor" ekranında yüzdeler başlamadan yine bi hata verip kurulum yaptırmıyordu.
    *Win XP(boot yapmama müsade etmiyordu bile), Win7(86x,64x)(yukarıda bahsettiğim hatayı veriyor) ,Win8.1(aşağıya eklemiş olduğum görseldeki hatayı veriyor) işletim sistemlerini yüklemeye çalıştım fakat sürekli hata aldım.
    *Diskleri sildikten sonra bios ekranı da gelmez oldu (fn+f2,fn+f12vs) tuşları, böylece bir sorun daha edinmiş oldum.
    Şimdi soru şu: Bios işlevlerini yeniden aktifleştirip, çalışan bir işletim sistemi kurmak için ne yapmam gerekiyor? Teşekkür ederim
     Lenovo IdeaPad Flex 14D YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExJin -- 22 Nisan 2015; 23:58:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.