Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 İntel Core i5-12450H, 8GB RAM RTX3050 17.999 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
4
Favori
9.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu video sana yardımcı olur. Parlaklık konusunda hiç sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. NTSC değeri beni hiç rahatsız etmedi açıkçası. arkadaşın attığı video yu görünce ben de bir çekinmiştim ama problem yok

• Bilgisayar teslim edildikten sonra arkadaş w11 kurdu. Çok yoğun olmasa da internet, youtube, müzik vs. kullandığım kadarıyla hız, ses, görüntü anlamında tatmin edici olduğunu söyleyebilirim.

Paketi elime aldığımda bu nasıl 2,315 kg diye düşünmüştüm daha ağır gibiydi. Lenovo resmi web sitesinde bu şekilde yer alıyordu aynı şekilde amazonda da bu ağırlık yer alıyordu ki daha sonra amazonda 3,56 kg olarak değistirdiklerini gördüm. Yani ölçmedim ama ağırlık olarak 1,245 kg daha ağır çıktı 😀

Önemli Not: Ekran parlaklığı ile oynarken en sona almayın ekran komple kararıyor, cep telefonu ışığıyla açıp baktığımda ekran simsiyah iken aslında açık olduğunu fark ederek tekrar ekran parlaklığını zor bela arttırdım. Ekran parlaklığı f5 den azaltılıp f6 ile artıyor ben fn ile bastığım için olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgitarx -- 17 Eylül 2023; 4:53:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çooook teşekkürler tüyolar için  

• arkadaşa aldık bakalım hafta içi kurulum yapacağız umarım pişman etmez :)

• Kaçırdık, bu fiyat/performansa yakın fırsat var mı arkadaşlar?

• 25 bin olmuş fiyatı.

• Aldıktan sonra ram i 32 GB'a (Crucial 16 GB x 2), SSD'yi de 2 TB a çıkardım arkadaşlar (Samsung 980 Pro; bizdeki slot Gen 4 değil ama Gen 3 ün üst sınırında performans veriyor en azından). Toplamda 24 bine malolmuş oldu ama uzun süre gider diye umuyorum bundan sonra.

İçinden çıkan Ram vs SSD'yi de sahibindene attım. Eğer Rami 32 GB a çıkarma planınız yoksa, benimkinden çıkma olan RAM i alıp pratik bir şekilde 16 GB'a yükseltebilirsiniz, Dual Channel işi de neredeyse garanti olur.

Linkini bırakıyorum : https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-ramaxel-8-gb-pcr4-3200aa-sc0-11-ddr4-ram-rmsa3310mf96haf-3200-1129277463/detay/

• bjkyener kullanıcısına yanıt

puahahahahhahah çöp reyiz geri dönmüş. akşam akşam hiç güleceğim yoktu :D.

• ardack kullanıcısına yanıt

bir şey den anlamayan teknoloji cahili gelmiş ben de şeyimle gülüyorum

ardacık cık

• keylogger38 K kullanıcısına yanıt
    22k mi iyi fiyat başlıkta 18k yazıyor 🙄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 17 Ekim 2023; 23:0:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    17.999 dan satıldı ve bitti.
    o gün için n11 fırsat ürünü olarak sundu ve en uugun fiyat oydu.
    tekrar 17.000 bandına düşmesi imkansız görünüyor.

• keylogger38 K kullanıcısına yanıt
    O fiyata marka model olarak çok mu uygun kasımda gelirse alinir kacirma mi diyorsun?

• Arkadaşlar fiyat tekrar 17.999 tl olmuş amazonda almak isteyen varsa 3 Stok gözüküyor.

• xgitarx kullanıcısına yanıt
    Bende gözükmedi bitmiş galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GkN_CyBeR G kullanıcısına yanıt

Paylaştığım anda 17.999 tl ve 3 adet Stok gözüküyordu, dediğiniz gibi şimdi 23.549 tl gözüküyor, 3 adet satildiysa fiyat artmış olabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.