Şimdi Ara

16999 TL Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Ryzen 7 5800H 16GB DDR4 RTX 3060 GDDR6 6GB 512GB SSD 15.6' F (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aldığımda 14.400 dü

• Rtx 3060lı modelde ryzen 5 5600h ile ryzen 7 5800h'ın farkı çok mu acaba bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aizek kullanıcısına yanıt
    3060'lı modeli ben de kullanıyorum böyle bir sorun yok. 3060'lı modelin adaptörü 170W.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • management inf systems kullanıcısına yanıt

Bu soruyu ben de merak ediyorum aradaki 1000 tl ye değer mi diye.

• Lenovo Forum'da yazdığı kadarıyla Lenovo Vantage uygulamasından pil sınırlaması yapmadığınız sürece oyun sırasında şarj yeme gibi bir sıkıntı yok. Sadece Lenovo Vantage ile kullanımda sıkıntı çıkarıyor.

Oyuna girerken vantage pil kısıtlamasını devre dışı bırakıp oynayabilirsiniz, standart kullanımda vantage'i açabilirsiniz ama yine de pil ömrü çok uzun bir cihaz değil. Standart kullanımda 5-6 saat, yoğun pil kullanımında ise maksimum 2 saat ömrü var ama fiyat dolayısıyla bence alınabilir.

• Verdiğiniz süreleri almak imkansız.Normal kullanımda Max 3 saat oyunda 1 saat gider.3 aylık kullanımda benim aldığım süreler bunlar.

• 3060 ile 3050ti arasında 2000 TL'ye değecek fark var mı? Oyun için değil. Solidworks vs programlarda kullanılacak.

• Üründen alan arkadaş varmı benim gibi ? Ürünün Rgb aydınlatması çalışmıyor ya da özel bir ayarı var bilemedim müşteri hizmetleri vs. Görüşücem maalesef sıfır ürün beni süründürecek. Alan kullanan biri varsa iletişime geçerse sevinirim.

• MertBurak kullanıcısına yanıt
    Bende var hocam klavyedeki kısa yolu denediniz mi rgb açma kapama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Fn+Space tuşlarına aynı basınca mod değişimi oluyor. Toplam 4 mod var ve bunlardan biri ışık kapalı modu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maalesef bende bu kombinasyon çalışmıyor bir sorun var..

• zam yapmışlar.

henüz windows kuramadım ancak otomatik rgbleri yanıyordu.

Bilgisizliğimden soruyorum. Laptobun boşta m2 slotu var diye görmüştüm. Henüz açıp bakamadım ancak bu m2 slotuna istediğim bir m2 ssd yi takabiliyor muyum? 2280 mi iki slotu da? 15ACH6 kodunda olup da iç yapısı farklı laptoplar var. Bir de bu slotun max desteklediği hızı bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.