Şimdi Ara

LENOVO Ideapad Gaming 3/Ryzen 5-6600H/8GB RAM/512GB SSD/4GB RTX 3050/16' W11 18999TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
6
Favori
4.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisayar fiyatları satışların düşmesinden dolayı üretici kaynaklı düştü. Mevcutta dolar kuru daha işlemedi. Alıp satmak amaçlı yatırımdan bahsediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zekirdexxx Z kullanıcısına yanıt

Normal kullanımda full parlaklıkta 6 saate yakın gideri var.

• Bununla kiyaslarsaniz ne düşünürsünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cihazı alanlara yada bilenlere bir sorum olacak ;)

Kutuda gelen sarj cihazının laptop girişi yanında type c girişi de var. Bu girişte sarj icin midir. Teşekkürler

• selimefe S kullanıcısına yanıt
    Thunderbolt 4 destekliyse şarj eder.

• gozbi kullanıcısına yanıt

Adam satmıyor mediamarkt satıyor

• selimefe S kullanıcısına yanıt

Konunun ilk mesajındaki resmi site kaynağına göre '1x USB-C® 3.2 Gen 2 (support data transfer, Power Delivery 3.0 and DisplayPort™ 1.4) ' evet. Ama cihaz sahipleri daha doğrusunu söyle.

• ŞARJ İÇİN İNTEL olması gerek AMD lerde şarj yok diye biliyorum

• mrtcakmak kullanıcısına yanıt

Usta mediamarktta satılan bunun gibi ürünlerde, ürün sayfasında xbox gamepass üyeliği hediye diyor. Sizde var mıydı? Microsoft store kitaplık bölümünde 'cihaza dahildir' kısmında çıkıyormuş. Ona göre Vatanbilgisayara bakacağım.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme olması için yazıyorum hocam.

Ben de yakın zamanda Teknosa'dan Windows 11 kurulu satılan Asus laptop aldım. Dediğiniz gibi Microsoft Store Kitaplık bölümünde Xbox Game Pass Ultimate 3 ay free mevcut. Teklifin bitiş tarihi de 17.03.2025 yazıyor.

Edit: Bu durum sanırsam Win11 kurulu laptoplar için geçerli oluyor ama kesin değil elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 9 Temmuz 2023; 18:48:36 >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    MediaMarkt tan almıştım. 3 aylık hediye geldi. Aktif etmedim ben ama var.

• media markt
    LENOVO Ideapad Gaming 3/Ryzen 5 5600H/16GB RAM/512GB SSD/RTX 3060 6GB/15.6"/W11/ Laptop Siyah 82K20242TX
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_%c4%b1deapad-gaming-3-ryzen-5-5600h-16gb-ram-512gb-ssd-rtx-3060-6gb-15-6-w11-laptop-siyah-82k20242tx-1228488.html

Bu cihaz ilgimi çekti ama batarya kapasitesi 60 WH görünüyor, batarya konusunda zayıf mı sizce?

• aynı cihazı satıyorum. fiyat 17500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtcakmak kullanıcısına yanıt

MMGM99C26DSTX %10, max 300 25 dk kaldı İndirim kodunuz seçili oyuncu ürünlerinde geçerlidir. Maksimum indirim tutarı 300₺'dir. Bu indirim kodu diğer MediaMarkt CLUB avantajları, sepete özel kampanyalar ve MediaMarkt Turkey tarafından verilen diğer kampanyalarla birleştirilemez.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.