< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo IdeaPad L340 Gaming Kullanıcı Platformu (46. sayfa)
-
-
Bir arkadaşıma aldık 9300h gtx 1050 li modelinide.. Allah aşkına bu nasıl touchpad ya içine gôçüyor sol tuş basarken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yıl önce trendyoldan 6300 liraya Gtx1650, i5 9300h, 16GB Ram olarak aldım. Laptoplarda ekran yenileme hızının değiştirilebildiğini ve bunun önemli olduğunu bilmediğim için 60 hz olanından aldım. Bir de 60 hz'yi kendime yeterli gördüm, insan gözü sadece 60hz'yi fark edermiş ya. Son 1 aya kadar çok iyi verim alamadan kullandım. Sonra performanstaki düşük seyiri arttırmak için nvidia ayarlarını biraz karıştırdım, steamden ayarlar yaptım ve bu ayarlardan biraz fayda sağladım. İşte bu performans artışını yakalarken oyunlarda, source oyunlarında ekranda yırtılmalar başladı. Bilgisayarı ilk aldığım günden beri 60 fpsi geçmeme rağmen hiç yırtılma olmazdı. Şimdi 60 fps'in altında bile yırtılmalar oluyor. League of legendsda olmuyor. Insurgencyde, Day Of Infamyde ve CSGO'da oluyor. Ki zaten Insurgency gibi kelek, bu sistemli bir bilgisayarın osurarak çalıştırması gereken bir oyunda performans düşüklüğü yaşarken bir de üzerine ekran yırtılmaları çıktı. Çileden çıkmaya başladım. Servise yollayalım bakalım. Almak isteyen varsa 6000 liraya bırakırım belki monitor ile birlikte kullanmak isteyen olur. Bunun çözümünü bilen varsa yardım edin. Bilgisayara format bile attım. (LoLde bile 110 fps ortalama görüyorum, bu nasıl bir gaming laptoptur.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sassiko -- 18 Mart 2021; 0:17:19 >
-
elimde bu laptopdan var, sata yuvası boş evo870 sata3 ssd aldım ama takamadım, takmak için gerekli olan aparatları türkiyeden nerden temin edebilirim?
-
Hocam iki hafta olmuş fakat yine de yazmak istedim. En azından aynı duruma düşecek arkadaşlara fikir olur. Türkiye’de sadece bir tane N11 satıcısında denk geldim. O da sadece sata kablosunu satıyor caddy dahil değil. Aliexpress’ten toplam 120 liraya mâl olacak şekilde sipariş verdim şu an onu bekliyorum. Üç hafta beklemek istemediğim için çoğu Lenovo yetkili servise sordum hiçbirinde bulamadım. Başka seçenek yok ne yazık ki. -
Arkadaşlar L340-15IRH Modeline sahibim bu modelde ram yükseltmesi yapanlar hangi ram i satın aldı acaba ? Bir de benim laptop da şuan takılı 2666 mhz ram takılı ama pc de şuan 2400 mhz sini kullanıyor bu nedendir acaba ?
-
😂😂😂😂😂😂 tak diye ses geliyor her basıldığında 😂😂 -
Merhaba, ssd'yi yükseltmek istiyorum. 240 mümkün değil yetmiyor. Ne önerirsiniz? -
Kendinde gelen SSD nin yanina kablo ve SSD satın aldım ben 240 GB gerçekten hiç yetmiyor sadece sistemi kurdum oraya size de tavsiye ederim .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kabloyu nereden aldınız? Ssd olarak ne aldınız birde? -
İkisini de aliexpress den satın aldım SSD olarak x ray disk diye bir marka vardı aliexpress de onun SSD sini satın aldım şimdilik memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadara aldın peki? Birde ne diye aratacağım bu kabloyu -
Hocam fiyatı hatırlamıyorum.Ürünü aratırken laptop tam modeline göre aratın benim kullandığım laptop l340-15irh modeliydi onu arattım şu üründü satın aldığım sanırım : https://tr.aliexpress.com/item/4000756475621.html
-
Merhabalar. Bana nisan 2020 gibi bios güncellemesi geldi. Fakat kritik bir güncelleme olduğu için hata yapmamak için daha bu güncellemeyi yapmadım. Bu güncellemeyi yaparken nelere dikkat etmeliyim ve takip edebilecğim bir kaynak veya video v.s var mıdır? Teşekkür ederim.
-
Ben yaklaşık 1.5 senedir tüm güncellemeleri yaptım herhangi bir sorun olmadı. Sadece bilgisayarını fişten çekme yeter. Kendisi yapıyo zaten bios güncellemesini. Sende de sorun çıkacağını sanmıyorum.
-
Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 1,5 Yıldır Lenovo l340 15irh kullanıcısıyım. Elimde Fazladan Ssd veya Hdd Yuvası Var %100 uyumlu İsteyen Olursa mesaj Atabilir, civataları malesef yok. Fiyatı Özelden Yazabilirim. Satış yasak ise kaldırabilirim.
-
Şu an mevcut 256 gb ssd yanına her hangi bir ssd takabilir miyim ben?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de kablo ve caddy sipariş ettim. Vergiyi önceden kesti 2 küsür dolar. İnşallah buraya geldiğinde ekstra vergi kesmez. 141 liraya geldi kıytırık kablo ve caddy. Dolar bizi yaktı malesef. Uygun fiyatlı SSD düşürmek lazım şimdi.
-
Yok vergiyi siparişte alıyor bana da kapıda bir ekstra çıkmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bdh lenovo 16gb ram upgrade için kdv işçilik ürün dahil 1573 lira fatura çıkardı,
Linkteki ram’i alıp kendim takmayı düşünüyorumm.n11.comCorsair Vengeance CMSX16GX4M1A2666C18 16 GB DDR4 2666 MHz CL18 Ram Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/urun/corsair-vengeance-cmsx16gx4m1a2666c18-16-gb-ddr4-2666-mhz-cl18-ram-1376700?magaza=teknoraks&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meXel_ -- 28 Ağustos 2021; 7:34:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X