Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y500 Kullanıcılar Kulübü (SSS eklendi ilk sayfayı okumadan soru sormayınız ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.972
Cevap
83
Favori
566.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frt33

Bu bilgisayar Vatan'a gelsin 2400 ₺ civarı alınabilir. Nasıl mı ? Diyelim ki en fazla 2800 ₺ ile ülkemize giriş yaptı ve Vatan da %25 İndirimler söz konusu herkesin malumu. 2800*25/100 = 700 ₺ indirim olması söz konusu olur. Fakat o denli bir indirim olmayacağını da düşünürsek 400₺ indirime girmiş gibi yapsalar dahi 2400 ₺ eder ki bende edeceği maksimum fiyat da bu dolaylarda. Aksi taktirde Y580 bulunabilirse ona yönelmek mantıklı olur.

Minimum 2.7 oluyor hocam .sli olanları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman elveda diyorum şimdiden
  • Lenovo Y500 SLI için konuşuyorum. İndirimsiz fiyat $1549 , Kuru hesaplayalım 1.8 * 1549 = 2788 TL ; + % 18 KDV = 3290 TL ve kar payı için % 10 desek = 3619 TL ; son olarak %25 indirim = 2714 TL . ( Kar payı koymazsa 2470TL gibi bir fiyatı olur.)
  • SLIa 3bin tl vermek değer mi ??? yoksa y580 mi alsak ?
  • f/p en ıyı y400 olacak sanırım 1850 guzel fıyat i5 lısı gelse demek 1700 felan olucak
  • Laptop estetik bir duruşa ve iyi bir performansa sahip olacak bu kesin. Lakin arkadaşların da hesaplamaları doğru ben kar payını hesaplamadım ama denilen fiyat olursa yani 2700 ₺ çok fazla bence. Kurmak istediğim masa üstü her şey dahil 3400 ₺ gibi. Ki performans olarak da 2 katı bir şey sunar masa üstü. Kararımda fiyat etkili olacak. Eğer ki böyle 2700 olursa masa üstüne yönelirim. Bekleyip görelim fiyatı.
  • y500 hakkında yanlıs bılgı var Intel® Pentium™ B980+HM76 İşlemci ? bu arada ıyı haber sanırım 1 haftaya satısa cıkar gıbıme gelıyor satıs sıtelerı bıle eklemısler
    http://www.lenovo.com/tr/2013/consumer/?cid=tr|657360|cov&
  • yanlıştır o bilgi beyler bilen var mı tam olarak ne zaman satışa geçicek ???
  • Sli olanlarda sanırım optik sürücü olmayacak değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

http://www.gold.com.tr/U211589/Lenovo-Z500-59352523-i5-3210M-6GB-Ram-1-TB-HDD-2GB-VGA-Notebook

Z500de de gt645m kullanılmış ve stok gözüküyor.

tam f/p ürünü olmuş fiyata bak ekran kartı gt645m lenovo bu sene akacak durduramayız.

• Fiyatlar mağazadan mağazaya da değişecektir. Daha makul fiyatlara da alınabilir. Asus K serisine de sağlam rakip olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 25 Kasım 2012; 18:14:49 >
  • y500 ve y580 geliş tarihini bilen var mı arkadaşlar ????
  • arkadaşlar y400 ile y500 arasindaki fark sadece ekranin 14 inç olasimi ? birde y500 i5 versiyonu piyasaya sürülecekmi ? ve bu ürünler ne zman piyasaya sürülecek yokmu bir bilgisi olan ? ve son olarak y500 pcdepo da 2050 tl olarak gösteriliyor ama benm bütcem 1800 1900 lira bu fiyata bulabilirmiyim sizce ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrikli Vatoz

Sli olanlarda sanırım optik sürücü olmayacak değil mi?

evt dostum SLI modelinde optik sürücü yok, optik sürücü yerinde 2. GT650M kart olacak.
  • bıraz once teknosa ya gıttım görevlıye lenovo sordum bız teknosa olarak turkıye genelınde lenovo satmıyoruz parcalarında servısınde sıkıntı var bılgısayarlarının ıcıne koydugu bılısımlerıde baska markalardan satın alıyor ve ıbm den ayrıldı dedı ne kadar dogru arkadaslar bılgılendırırsenız sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telvis -- 25 Kasım 2012; 18:36:54 >
  • Lenovoyu çinliler satın aldı. Çin markası oldu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

bıraz once teknosa ya gıttım görevlıye lenovo sordum bız teknosa olarak turkıye genelınde lenovo satmıyoruz parcalarında servısınde sıkıntı var bılgısayarlarının ıcıne koydugu bılısımlerıde baska markalardan satın alıyor ve ıbm den ayrıldı dedı ne kadar dogru arkadaslar bılgılendırırsenız sevınırım.

ıbm den ayrıldıgı dogruda , anlamadıgım pc nın ıcıne koydugu parcaları tabı alacak böle olmayan bır asus bır msı var sanırım, ıslemcı ıntel, ekran kartı nvdıa, hdd hıtachı, ramlar xxx anakart xxx, cogru fırımadada aynı,

servıs konusuna gelırsek tedarık edemezlerse sana para ıadesı yada urun degısımı yaparlar canına mınnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

bıraz once teknosa ya gıttım görevlıye lenovo sordum bız teknosa olarak turkıye genelınde lenovo satmıyoruz parcalarında servısınde sıkıntı var bılgısayarlarının ıcıne koydugu bılısımlerıde baska markalardan satın alıyor ve ıbm den ayrıldı dedı ne kadar dogru arkadaslar bılgılendırırsenız sevınırım.

ıbm den ayrıldıgı dogruda , anlamadıgım pc nın ıcıne koydugu parcaları tabı alacak böle olmayan bır asus bır msı var sanırım, ıslemcı ıntel, ekran kartı nvdıa, hdd hıtachı, ramlar xxx anakart xxx, cogru fırımadada aynı,

servıs konusuna gelırsek tedarık edemezlerse sana para ıadesı yada urun degısımı yaparlar canına mınnet

bende öle dusundum de bı an adam öle bı anlatıyorkı lenovoyu kaldırdı yerden yere caldı resmen en ezık marka halıne getırdı.

• quote:

Sanki kendileri çok kaliteli :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.