Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hebelehubele

Beklenen modelin rami tam olarak kaç ? Optik sürücü yok sanırsam , ayrıca Amerika'da satılan modelde 2 tanesi düşük çözünürlükte . Turkiyeye hangisi gelecek , ben de heves ettim ama 2500den yukarı gelirse alamam.http://www.notebookadresi.com/asus_n550vj-cn211d_notebook bununla kıyaslayacak olursak fikriniz nedir ?

Ben beklemedim aldım asusu. Merak ettiğinizi sorabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersey iyi guzel de full hd niye yapmiyorsun su aleti lenovo!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46petro kullanıcısına yanıt
    1920x1080 HD değil mi ?
  • Ya valla yılan hikayesine döndürdüler. 15'ine kadar perakende satışına başlanmazsa msi alacağım galiba. Dalga geçer gibi bugün yarın diye diye kaç ay oldu. Hp'den sonra Lenovo'ya da pek güvenim kalmadı.
  • Raptor_ex kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz fhd çözünürlülüktür makine de fhd çözünürlülüğe sahip arkadaş yanlış biliyor heralde,hd 1280x720'dir. Fhd çözünürlülükte hd'de vardır,fhd ikisinide destekliyor ama hd,fhd'yi desteklemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 9 Kasım 2013; 11:00:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

Hersey iyi guzel de full hd niye yapmiyorsun su aleti lenovo!

Full hd zaten

• Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    :) Bende biliyorum ama hani derler ya '1920x1080 HD degilmi ? ' Cevabınız için teşekkürler genede :)
  • Oğuz140 O kullanıcısına yanıt
    Şunu anlamış değilim.

Herkez Lenovoya yükleniyor burada ?

Adamlar size düşük maliyetli en iyi gaming laptobu üretiyor.Satış sonrası desteği çok iyi malzeme kalitesi iyi dünyanın 1 numarası üstüne üstlük bu pcnin dokunmatiği çıkacak yurt dışında vsvsvs adamlar çalışıyor vsvsvsvs...

Lenovonun suçu ne ? Öyle deme Lenovo üzülür... :)))

Dencek birşey var ise Türkiye distribütörlerinin saçmalığı adam olsalardı çoktan gelirdi bu pc bu ülkeye.

Fiyat konusuda satıcıların aç gözlülüğü.Az insan olsalardı 2,7 gibi fiyattan sürmezlerdi Türkiye'ye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raptor_ex -- 9 Kasım 2013; 11:42:09 >
  • Raptor_ex kullanıcısına yanıt
    İnsanların beklentisi fiyatı bu şekilde etkiledi mağazaları arayıp duranlar çok distribütörüde fırsatı değerlendiriyorlar,fiyatı biraz daha geçince düşecektir ama kimsenin bekleyeceğiniz sanmam kalmayabilirde bekleyebir çok yine rakiplerine göre donanımı ve fiyatı iyi.2.7 fiyatı pahalı bulanlar tammiyle önceki sli modeline göre yorum yapıyor ama bunda maliyetler fiyatı biraz daha yukarı çeker pazarlama taktiği bunlar.Heleki talepte fazlaysa kar marjı yükselir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raptor_ex

Şunu anlamış değilim.

Adamlar size düşük maliyetli en iyi gaming laptobu üretiyor.Satış sonrası desteği çok iyi malzeme kalitesi iyi dünyanın 1 numarası üstüne üstlük bu pcnin dokunmatiği çıkacak yurt dışında vsvsvs adamlar çalışıyor vsvsvsvs...

Dencek birşey var ise Türkiye distribütörlerinin saçmalığı adam olsalardı çoktan gelirdi bu pc bu ülkeye.

Fiyat konusuda satıcıların aç gözlülüğü.Az insan olsalardı 2,7 gibi fiyattan sürmezlerdi Türkiye'ye...

Lenovo Türkiye bu durumu görüyor. Katekulli dönüyor. Dolarin 10gundur yükseleceği kabalk gibi belliydi. Her yere yazdim hatta dolar 2.06 olacak diye 2.055 e kadar çıktı.daha da cikacak çünkü ABD karisik. Bu işte birşeyler. Donuyor . rant meselesi. Ama dolar 2tl nin üstünde kalici olmayacak. Dolar düşene lkadar urun kalirmi bbilemem. Asus n550jv gt750m 2400tl . lenovo sli nun 2600 dan fazla olması tam bir skandal olur.

• optik blue-rayli sürücülü olanın özellikleri tamamen aynı iken sadece optik çıkarılabilir sürücünün yerine 750m alıp taktıralım lenovoya vallahi daha iyi.

aç gözlü kapitalist satıcılar biraz müslüman olun :D
  • quote:

optik blue-rayli sürücülü olanın özellikleri tamamen aynı iken sadece optik çıkarılabilir sürücünün yerine 750m alıp taktıralım lenovoya vallahi daha iyi.

aç gözlü kapitalist satıcılar biraz müslüman olun :D

Satiliyormuki

• http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/

Bundaki 3. laptoptaki sürücüyü çıkarıp yerine lenovodan 750m taktıralım valla :D

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=460&Code=0C65964

bunlar sli yi yüksek kakalayacaklar bunları alan olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

Hersey iyi guzel de full hd niye yapmiyorsun su aleti lenovo!

Full hd zaten

evet full hd miş reis. ben 1366x768 zannetmiştim.
  • quote:

quote:

Şunu anlamış değilim.

Lenovo Türkiye bu durumu görüyor. Katekulli dönüyor. Dolarin 10gundur yükseleceği kabalk gibi belliydi. Her yere yazdim hatta dolar 2.06 olacak diye 2.055 e kadar çıktı.daha da cikacak çünkü ABD karisik. Bu işte birşeyler. Donuyor . rant meselesi. Ama dolar 2tl nin üstünde kalici olmayacak. Dolar düşene lkadar urun kalirmi bbilemem. Asus n550jv gt750m 2400tl . lenovo sli nun 2600 dan fazla olması tam bir skandal olur.

2600 den fazla olması gayet normal olur. Herkes SLI modelini bekliyor performansı gtx770m seviyesinde Asus a göre en büyük avantajı bu. N550 de bluray, 16 gb ram, pil ile kullanım süresi daha uzun,optimus, daha iyi soğutma ve kaliteli kasa var. Y510p de ise 750m SLI(SLI sayesinde performansı 4000 liralık laptoplarla aynı seviyede),optimus yok, pil süresi daha kötü, kasa daha kalitesiz, soğutması kötü. Lenovo nun 2600 ün üstünde satılacağını düşünüyorum bunun tek nedeni de GPU performansı. Açıkçası şu makine de SLI olmasa 2100 civarına satılsa kimse yüzüne bakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

quote:

Şunu anlamış değilim.

2600 den fazla olması gayet normal olur. Herkes SLI modelini bekliyor performansı gtx770m seviyesinde Asus a göre en büyük avantajı bu. N550 de bluray, 16 gb ram, pil ile kullanım süresi daha uzun,optimus, daha iyi soğutma ve kaliteli kasa var. Y510p de ise 750m SLI(SLI sayesinde performansı 4000 liralık laptoplarla aynı seviyede),optimus yok, pil süresi daha kötü, kasa daha kalitesiz, soğutması kötü. Lenovo nun 2600 ün üstünde satılacağını düşünüyorum bunun tek nedeni de GPU performansı. Açıkçası şu makine de SLI olmasa 2100 civarına satılsa kimse yüzüne bakmaz.

Yurtdisi fiyatları ucuz lenovo yy asusla karsilastiramazsin

• One Shot One Kill kullanıcısına yanıt
    Optimus'un olmamasının sebebi SLI ile çakışma ve donanım hatalarının önüne geçilmek için BIOS tarafından kapatılmış olması. Zaten SLI ekran kartına sahip performans laptopunu kim pil süresi için alır ki? Uzun pil süresi isteyen gitsin N550 veya tek ekran kartlı laptop alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 9 Kasım 2013; 16:23:25 >
  • Sli demek sorun demek.
    Gidin y500 sayfasina hep sli sorunlari.
    Yok titreme yok fps drop yok oyundan atma.
    Sli sistem bu yuzden tavsiye etmiyorum.
    Driverlarla filan da coZuldugu yok
    Kronik bir sorun
    Amddeki crossfire da aynisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2600 üzeri olması normalmiş sen git 2600 -3000 arası al güzel kardeşim.

Biz göz göre göre kazık yemek istemiyoruz.En ucuz yüksek peformanslı laptop diye geçiyor bilgisayarın adı zaten neden gidip fazla fazla para bayılayımki sen çok meraklıysan git yapıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Sli demek sorun demek.
    Gidin y500 sayfasina hep sli sorunlari.
    Yok titreme yok fps drop yok oyundan atma.
    Sli sistem bu yuzden tavsiye etmiyorum.
    Driverlarla filan da coZuldugu yok
    Kronik bir sorun
    Amddeki crossfire da aynisi

Ne oneriyosun

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.