Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows 10'a geçtikten birkaç hafta sonra bilgisayarım donmaya başladı.

Bilgisayarı açınca normal açılır gibi oluyor ama şifre girme ekranına gelmeden hemen önce donuyor. Simsiyah bir ekran...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

windows 10'a geçtikten birkaç hafta sonra bilgisayarım donmaya başladı.

Bilgisayarı açınca normal açılır gibi oluyor ama şifre girme ekranına gelmeden hemen önce donuyor. Simsiyah bir ekran...

hocam benzer bir sorunda bendekinde var, çözebildiniz mi ?
  • Merhaba arkadaşlar ekran kartı çipinde ufak bir sorunu olan Y560 ımı parça parça veya toplu halde satışa çıkarıyorum. recover cd sinden tutun adaptör kasa tam eksiksiz durumdadır.
    ilgilenen arkadaşlar 0536 580 22 60 tan ulaşabilirler.

sahibinden ilan no : 421783903 ilan görüntülenmiyorsa yayına girmemiştir. parçalar bitene kadar yayında kalıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit__ali -- 12 Nisan 2017; 15:2:11 >
  • Lenovo y560 bilgisayarım biosa girince, yeniden başlatırken,uyku moduna alırken birden kapanıyor. Sebebi hakkında fikri olan var mi?

İlk bu sorun ile karşılaştığımda bilgisayar açılıyor Windows açılma ekranında hemen kapanıyordu. Bilgisayarcıya yolladım HDD den dedi ve HDD yi değiştirdi lakin eski HDD çalışıyordu hatta şuan HDD kutusuna koydum kullanıyorum.Yeni taktiği HDD ile bilgisayar açılıp kullanılıyor lakin yukarıda bahsettiğim (biosa girince,yeniden başlatma ve uyku l) durumlarda yine kapanıyor.

Biosu açmam lazım şuan açamıyorum. Ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrix121 kullanıcısına yanıt
    hocam windowsun açılıyor ekranında fan bir anda hızlanıp kapanıyorsa benzer bir sorun yaşadım anakartta bir arıza varmış tamir ettirdim şu an yaşamıyorum o problemi.
  • Arkadaşlar laptopu satmak istiyorum. Ne eder fiyat??? Hiçbir sıkıntısı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar klasik ekran çipinde problem var. Fırınlattım olmadı. Yetkili serviste değiştireyim diyorum, ne kadar tutar?
  • Lenovo'nun en sıkıntılı serisiymiş. Yine de 4-5 yıl iyi kullandım ama demek ki çok iyi araştırmak lazım almadan önce. Özelliklerine bakıp kandık.
  • Arkadaşlar z570 laptopumun kuzey köprüsü yanmış 320 lira masraf çıkarıyor ben de yeni bir anakart alacağım ama uygun anakart bulamadım önerebileceğiniz bir yer var mı ikinci olarak bu laptopun kasası içine uygun olarak monte edebileceğim başka modele ait uyum sağlayacak anakart varmı o modele göre arasam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 den beri bu bilgisayarı kullanıyorum.Videolarımı düzenlemek amacıyla yeni bir laptop arayışına girdim.Bu bilgisayarı kullanan arkadaşlar, aynı tatminkarlık doğrultusunda,bana yeni olarak hangi laptopu önerir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

windows 10'a geçtikten birkaç hafta sonra bilgisayarım donmaya başladı.

benzer sorun bendede oluştu acaba busorun nasıl gideriliyor. Donanımsal sorunmu yoksa yazılımsalmı. Şuan win 7 yükledim ekran kartını standart olarak kullanıyorum ATI 5730 devre dışı. Etkinleştirdikten sonra yine siyah ekran hatası çıkıyor.
  • arkadaşlar merhaba forumdaki konudaki herkesin yaşadığı problemleri bende yaşadım. ekran kartı tamir gördü. sıkıntı yok. power adaptor girişi olan soket arızalandı kendim ali expressten parcayı alıp değiştirdim. ıntel turbo boostum calıslmıyor görünüyor, bende kaldırdım. hoparlörler patlak olsun kulaklık var. batarya gidik, olsun priz var :D. ust dokunmatik panel calısmıyor, olsun ne gerek var. bazı tuslar calışmıyor ama klavye ve mouse aldım zaten :D. menteşeler gidikti yaptırdım.

şimdi. hafif kasmalı nadiren donmalı dare ediyor. yaklaşık 7 senedir bende 2. sahibiyim. ben bu arkadaşa ediyeler alıcam. mesela
    -4 gb ddr3 kingston ram 1333mhz 10600 120 papel x2 adet
    -240 gb toshiba ssd sata 3 2.5'
    bu ram ve ssd den ya da bunların muadilinden kullanan var mı acaba? ben ek pcden anlamam yani anlarım da hangi parça hangi parçaya uyumlu bilmem. galiba bunlar oluyormuş.

bir de ekrankartı değiştirilemiyor galiba, bu yuzden yukseltemiyoruz. bunu da anakart degiştirerek cozebilir miyiz, yapan ya da uyumlu olanını bilen varsa çok iyi olur.

uzun zaman oldu konu açılıp rahmetli olalı ama ilk defa herhangi bir forumu kullanıyorum.

hotlatmak boyle olsa gerek :D:D

• Brkgsu17 B kullanıcısına yanıt

@Brkgsu17 bahsettiğiniz upgrade i yaptınız mı? sonucu konusunda benide bilgilendirebilir misiniz. Çok Teşekkürler

• arkadaşlar ben de 2011 yılından itibaren kullandım SSD ile upgrade ederek. ekran kartı, hoparlör sorunları bende de oldu. Klavyeyi kendi hatamdan dolayı çalışamaz hale getirdim. En sonunda MSİ laptop alarak geçiş yaptım. Tavsiyem odur ki artık bu laptopun ömrü bitti . SSD de alsanız basit bir oyunu artık oynatmıyor. ısınıyor kendini kapatıyor fanı uçak motoru gibi çalışıyor vs vs. yani sözün özü ekran kartı sorunu vs olursa tamiri için vs uğraşmayın. yol yakınken yenisine geçin derim.

• Selam, kardeşimin y560 laptop bios ekrani açıldıktan sonra siyah ekran şeklinde kaliyor sorun ne olabilir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum bu laptop ile 10.senem ekran kartı sorunum oldu anakart değiştirip yoluma devam ettim. bu ay komple kasayı değiştirdim slidenav bluetooth falan hepsi çalışıyor gıcır gıcır oldu ama maalesef JBL hoparlörler yükses seste cızırtı yapıyor ne yapmamı önerirsiniz veya bu hoparlörleri nereden bulabilirim. Hiçbir yerde yok :(

• RecordMeister kullanıcısına yanıt

Eğer tek taraf cızırdıyorsa ayarlardan cızırdıyan tarafın sesini biraz kıs, yoksa harici hoparlör ya da kulaklık öneririm

• ibrahim.42 kullanıcısına yanıt

Harddiskten Windows başlatılıyor olabilir belki ya da anakart sorunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekicimertim -- 21 Kasım 2020; 1:1:21 >
  • ekicimertim E kullanıcısına yanıt

yok hocam sol patlak gibi cızırtı yapıyordu git gide sesi azaldı şimdi sağda aynı cızırtı vermeye başladı.(yüksek ses ve yüksek basslarda). JBL hoparlör yüzünden bilgisayarımı satamıyorum. 2.el yok sıfır yok bulamadım gitti hoparlör takımını. İnsanlar JBL duyunca heyecanlanıyor.

• Lenovo IdeaPad Y560 win10 wifi sorununun çözümü; eğer kablosuz ağları ve bluetooth ' u görmüyorsa https://download.lenovo.com/eol/index.html bu sayfadan bios indirip güncellerseniz sorun kalmıyor. Ben 64 bit windows kullandığım için "BIOS update for Microsoft Windows 7 (64-bit), Vista (64-bit) - IdeaPad Y560" indirdim çalıştırdım, indirdiğiniz program windows üzerinden başka birşey yapmadan biosu kendi güncelliyor. Laptopun sağ altında olan wifiyi açmaya kapamaya yarayan düğmeyi kontrol etmeyi unutmayın. düğme sağ tarafa doğru açık :)

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.