Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lenovonun energy management programını açıyorsun alttaki beş ikondan ikincisini seçip ( yüksek performans ) uygula diyorsun.yalnız ben prize takılıyken ve pili çıkararak bu modda kullanıyorum.pildeyken sanırım pil süresi baya azalır.denemedim ama tahminime göre öyle olacaktır.
    bilgisayarında everest programı yüklüyse overclock kısmından yüksek performansı seçmeden önce bakarsan 930 mhz de çalıştığını göreceksin 8 çekirdeğinde.
    seçeneği seçtikten sonra yaptığın işe göre o değer değişiyor.genelde 2.5 ghz ile 2.7 ghz arasında değişiyor işlemci hızı.
  • Merhaba arkadaşlar, bugün Vatan bilgisayara gittim ürünü inceleyip konuşulan şeylere bir de kendim bakmak için, izlenimlerimi aktarmak istedim.
    Öncelikle ekranında en azından benim gözüme herhangi bi sorun çarpmadı, görüntü kalitesi de güzeldi sevindim . Yalnız açısını değiştirmek için oynatırken ekran biraz narin gibi geldi bana özellikle tutan menteşeler, biraz nazik davranmak gerekebilir. Ekranın oldukça ince olmasından dolayı da belki böyle bir his vermiş olabilir bana, ama görünüm vs. açısından hoş olmuş ince olması.
    Kasa için ise en azından ilk bakışta dayanıklılık, tuş kalitesi fln açısından sorun görmedim mouse tuşları hariç, onlar kötü olmuş. Parmak izi olayını da merak ediyordum ben biraz, yüzeyde parmak izi kalıyor ama renk tonundan ötürü çok belli olmuyor (biraz ilerisindeki bir toshiba ile de kıyasladım burada, ondaki mesela direk belli oluyor ve göze çarpıyordu). Bu arada hoparlörler görünüm açısından da hava katmış valla yakından daha iyi belli oluyor .
    Sonuç olarak beğendim ben makinayı bir aksilik olmazsa önümüzdeki ay almayı düşünüyorum. Yalnız bir sorum olacak, konuşulduğu için aygıt yöneticisinden baktım oradaki modelin de wireless kartı Atheros'tu. Bu kart modelleri hakkında ama bilgim yok benim intel daha kalitelidir heralde de, çekim gücü açısından sıkıntınız var mı bu makinada ?

• hocam ben İNŞALLAH y560 alıcam 4gb olanını fakat 8gb yapmayı düşünyorum bunu bu aleti alırsam içindeki ramler 2*2mi yok 4*1 mi bunu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa09cu

hocam ben İNŞALLAH y560 alıcam 4gb olanını fakat 8gb yapmayı düşünyorum bunu bu aleti alırsam içindeki ramler 2*2mi yok 4*1 mi bunu merak ediyorum

2*2 şeklinde.gerek yok 8gb yükseltmene farkı göremezsin çünkü elindeki sistem hayli hayli yetecektir.
  • peki sağolasın bu aleti alsam bütün oyunları full ayarda açarmıyım kardeş birkaç ss koysan süper olur dirt2 den filan ne varsa
  • @fifa09cu
    Notebookcheck
    Computer Games on Laptop Graphics Cards
    http://www.notebookcheck.net/Compute...s.13849.0.html

buradan ekran kartını yazıp,istediğin oyunları seçer ve fps değerlerini görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeC-J

@fifa09cu
    Notebookcheck
    Computer Games on Laptop Graphics Cards
    http://www.notebookcheck.net/Compute...s.13849.0.html

buradan ekran kartını yazıp,istediğin oyunları seçer ve fps değerlerini görebilirsin.

kardeş bu alette kaçtane ram slotu var

• az önce aldığım ss ler ve dirt 2 den çıktıktan sonraki sıcaklık değerleri.sol üst köşede fps değeri yazıyor.

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamlychaly -- 20 Eylül 2010; 23:21:43 >

• şu grid'i bi türlü calıştıramadım ya loading ekranında takılıyo bide onu denicem ama calıştıramadım bu arada prototype filan dirt2 fılan full'de grafikler (;
  • quote:

kardeş bu alette kaçtane ram slotu var

2 tane ram slotu var.
  • benim palit gts 250 (256 bit) lik masaüstümdeki performansla hemen hemen aynı tadı veriyor bu velet :)
  • hocam herkeze teşekkür ederim yakında alıcam İNŞALLAH

2gb ram slotu cavabın için teşekkürler

gridi full ayar açıyor demi bu resimlerdeki full ayar 30fps 25fps arasında gidip geliyor ufacık kasma yok değilmi .

diğer oyun ss lerinide bekliyoruz dier arkadaşlara ve bana yardımcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifa09cu -- 20 Eylül 2010; 23:42:49 >

• @promise89

hocam bence karşılaşılan en büyük sorun bu.
    bu sorunun nedenlerine bakayım dedim nette net bir cevap yok.çeşit çeşit yöntemlerle çözenler ve çözemeyenler var.
    mesela
    birisi ram leri değiştirmiş düzelmiş.
    birisi sürücü güncellemiş düzelmiş. ( denedim olmadı )
    birisi işletim sistemini değiştirmiş düzelmiş. ( denedim olmadı )
    ama bir çoğu ürünü iade ederek yada değiştirerek kurtulmuş bu sorundan.
    benimde canımı sıkan tek sorun bu şimdilik.
    dünden beri yapmıyor ne hikmetse.eğer sık sık yapmaya başlarsa aldığım yere götüreceğim son çare olarak.
    nasıl çözeceklerse çözsünler çünkü çok can sıkıcı bir durum öyle ekranın gidip gelip hata yazılarının gelmesi.

bu soruna yabancı forumlarda çözüm bulan varmı arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

@fifa09cu
    ss lerde oyunun ayarlarıda görünüyor.
    standart ayarlarla yüklenen oyunda ben gözüme ilişen bi kaç ayarı daha full ledim.bir yada iki tanesine dokunmadım sanırım.
    bu ayarlarda akıcı bir şekilde oynanabiliyor.

crysis şu an yüklü değil ama geçen gün yükleyip oynamıştım ayarları orta seviye ile üst seviye arasına getirdim oyun oynanabiliyordu.
    hee crysis i full leyince ne oluyor derseniz tabiki fps yerlerde.zaten onun full ünü çift ekran kartlılarda yada son çıkan ekran kartlarında oynayabilirsin sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamlychaly -- 20 Eylül 2010; 23:53:40 >

• haklısın tesekkurler bırde bu ekran sorunu tam olarak ne oluyor atini driverlerini güncellendiği zamanmı meydana geliyor? Donanımsal bir hata sanırım bu çünkü her arkadaşta yok ? Birde konuda bios update zorunlu yazılmış neden gerek varki bios update yapmıyan arkadaşlar var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifa09cu -- 21 Eylül 2010; 9:19:45 >
  • quote:

haklısın tesekkurler bırde bu ekran sorunu tam olarak ne oluyor atini driverlerini güncellendiği zamanmı meydana geliyor? Donanımsal bir hata sanırım bu çünkü her arkadaşta yok ? Birde konuda bios update zorunlu yazılmış neden gerek varki bios update yapmıyan arkadaşlar var ?

Tabiki bios update yapmayanlar olacak. Bios update daha çok ileri düzey kullanıcılar için önemli.Normal bir kullanıcının hiç farkında bile olmadığı ufak tefek sorunların minimuma inmesi için update gerekli.Sonuçta hataları düzelten bir bios var ortada Ekran sorunu dene şeyi bile çoğu kullanıcı farketmiyor, öyle bariz bir problem yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 21 Eylül 2010; 11:24:41 >

• bende ekranda dalgalanmalar var ama bi rahatsızlğını görmedim.zaten açtığınız her sayfada görünmüyor.sadece internet bağlantasını kesip bos bır sayfa actığınızda varmı yokmu belli ediyor kendini.ben goldda da inceledim aynı durum söz konusu.fakat bi rahatsızlığını görmedim işin açığı.hiç bir updatede yapmadım.belkı ılerde yapabilirim.
  • bu ürünle eşdeğer hangi ürünler var fiyatı 1700 limit
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraztuna

bu ürünle eşdeğer hangi ürünler var fiyatı 1700 limit

1700 ile bu aletle eş değer bir ürün yok sadece asus n61jq var exper filan hikaye onlara para verilmez hp nin bazı modelleri var
  • Arkadaşlar benim sorunum ati sürücüsünü güncelleyememem.Eski sürücüyü kaldırıyorum ati nin sitesinden son sürücü olan 10.8 sürücüsünü indiriyorum kuruyorum tekrar başlatınca sürücü çalışmıyor mavi ekran hatası veriyor sizce ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 21 Eylül 2010; 21:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Arkadaşlar benim sorunum ati sürücüsünü güncelleyememem.Eski sürücüyü kaldırıyorum ati nin sitesinden son sürücü olan 10.8 sürücüsünü indiriyorum kuruyorum tekrar başlatınca sürücü çalışmıyor mavi ekran hatası veriyor sizce ne yapmalıyım ?

Cevabı yukarıda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.