Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün yazıları okumak isterdim ama çok güzel bir sorunum var. sorun devreye girmeden yazmak istiyorum :)
    14 Eylülde aldım bilgisayarı. Vatan bilgisayardan. O zaman için harika seçimdi diye düşünüyordum işin açıkçası. İlk aldığım gün bilgisayara format attım Harddiski kendi istediğim şekilde biçimlendirdim. Farklı bir işletim sistemi Kurdum. herneyse... 2. gününden itibaren Kamera sorunu çektim. Hemen düşünmeyin şu FN-ESC muhabbetini. O kadar cahil değilim :) her neyse... Kamera açılmıyordu. Ortam ışığına bağlı bir meretmiş. Bununla ilgili bir sensör ayarını da çok araştırmadım işin gerçeği. Ekranı arkaya yatırıp oda lambasını kamera görecek şekilde gördüğü zaman açılıyor :) yöntem belliydi her neyse...

Oyunlarda donma ve akabinde reset oluyordu ama çok fazla takmamıştım. ara ara başıma geliyordu ki çok fazla oyun oynayan birisi de değilim. Neyse efenime söyleyeyim tam olarak geçen gün bu zaman gibi Arkadaşımla Pes2011 oynarken yine ekran yamultu cart curt görüntüler geldi. mecbur bilgisayarı düğmesinden kapattım. Tekrar açtığım zaman da görüntü gelmedi. Dedim ısınmıstır sogusun falan. 15 dk uğraştırdı. Sonunda açtı sonra tekrar sorun yaptı ki hep yapar oldu. Artık bilgisayar kullanılacak durumda değil. Ekran kartının muhtemelen veri yollarında bir sorun var. Haftaya evime gidene kadar artık böyle çekecez...

Yok kamera yok ekranda ufak pötürtü hiç birisini kafaya takmadım. çok severek kullandım bilgisayarı ama fena canımı sıktı bu ekran kartı veya muhtemel görüntü sorunu meselesi.

Sizin başınıza gelmemesi temennimle...

• quote:

Orijinalden alıntı: mollamt

Vatan bilgisayara 2 yeni model geldi almayı düşünenler inceleyebilir

Lenovo Y560A
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050951-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-750gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=51343

Lenovo Y560
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-052062-y560-core-i7-740qm-1.73ghz-8gb-750gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=51344

Bu sorunsuz olarak bahsedilen Y560-A değil mi arkadaşlar? Öteki ile tek ram farkı var, zaten 4 gb bence fazlasıyla yeteceğinden 8'e gerek de yok açıkçası diye düşünüyorum.

Birde bu oyunlarda bahsettiğiniz sol taraftaki ısınma klavyeye yansıyor mu, ben oyunlarda genelde bileğimi touchpad'in sol kısmına koyarım da acaba bileği terletecek kadar ısı yapıyor mu? Oyun oynayan birisi cevaplarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem...

arkadaşlar bu bilgisayarın ses kartı 5+1 ses
    çıkışıni destekliyormu

yanlıs bilmiyorsam eğer [ki eğer değilse lütfen düzeltsinler] 5 + 1 ses kartlarında çıkış tek değil. ses kartının birden fazla cıkısı var. bunda mikrofon / kulaklık çıkışı tek. dolayısıyla desteklemiyor olmalı. lakin Ses kalitesi ciddi şekilde mükemmel. Hoparlörler JBL marka. Eski laptobumda ses sistemi kullanıyordum. Bunda gerek kalmıyor. tatmin edecek derecede güzel sesi var.
  • Gold dan bu ürünü almaya karar verdim.Garantisi ve servisi durumunda bilgisi olan yok mu? yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındamı arkadaşlar ???
  • bu bilgisayar da auto cad programını rahatlıkla kullanabilirmiyim
  • quote:

bu bilgisayar da auto cad programını rahatlıkla kullanabilirmiyim

autocad ne kelime..
  • Biraz önce vatan bilgisayardan 1724 tl ye i7 işlemcili y560a modelini almış bulunmaktayım. uzun zamandır araştırıyodum sonunda bunu almaya karar verdim. inşallah pişman olmam
  • ben de gece yarısı aldım aynı (1724TL) fiyata. uzun zamandır bekliyordum inşallah pişman olmam ;)
  • vu bilgisayarin 720 gb lik olanı çıkmış vatanda acaba o da 7200 rpm mi gidip bakan var mi
  • çanta veriyorlar mı
  • Vermiyorlar kardeşim
  • Vatan'ın Lenovo kampanyası sadece bugün için mi?
  • quote:

vu bilgisayarin 720 gb lik olanı çıkmış vatanda acaba o da 7200 rpm mi gidip bakan var mi

5400 mü, 7200 mü, bununla ilgili hiçbir bilgi bulamadım internette, öyle bir model yok gibi sanki, hiç varolmamış gibi..
  • 750 GB 7200 RPM lenovonun y560a serisinde 5400 RPM Yok
  • Kampanya süresi de 5 OCAK ta bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatik7

Kampanya süresi de 5 OCAK ta bitiyor

Emin misiniz? Ben sitesinde buna dair bir bilgiye rastlayamadım.
  • arkadaşlar bugün bende y560 aldım vatandan.. Şanssızlık peşimi bırakmıyor ekranda sağ üst tarafa doğru bir tane ölü piksel var
    Birde kutuda yada bilgisayarda sadece y560 yazıyor y560a yazmıyor yoksa bu a olanı değil mi?
    Telefondn giriyorm nete o yüzden araştıramadm pek.. Cevaplarsanız sevinirim.
  • laptoplardaki indirimler genellikle 1 hafta sürüyo arkadasım bu indirimler marka marka geziyo hp de 1 hafta idi asusdada öle dell dede öle oldu hep diğer ürünleri bilmiyorum ama %25 lik laptopların marka indirimi o şekilde oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme_boy

arkadaşlar bugün bende y560 aldım vatandan.. Şanssızlık peşimi bırakmıyor ekranda sağ üst tarafa doğru bir tane ölü piksel var
    Birde kutuda yada bilgisayarda sadece y560 yazıyor y560a yazmıyor yoksa bu a olanı değil mi?

Arkadasım resmi olarak y560a diye bişey yok saten sadece işlemcileri i7 740qm olan modelinde bu -a harfi söleniyo türkiyede böle bu sadece a harfinin konulması ayrıca ölü piksel her notebookta çıkabilir bu lenovonun önceki modeli veya yenisiyle alakası yok şans işi o ve en az 3 mü 5 mi ne piksel olması gerekiyo değişim alabilmen içinde.

ürün 750 gb hdd li ürün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatik7

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme_boy

arkadaşlar bugün bende y560 aldım vatandan.. Şanssızlık peşimi bırakmıyor ekranda sağ üst tarafa doğru bir tane ölü piksel var

Arkadasım resmi olarak y560a diye bişey yok saten sadece işlemcileri i7 740qm olan modelinde bu -a harfi söleniyo türkiyede böle bu sadece a harfinin konulması ayrıca ölü piksel her notebookta çıkabilir bu lenovonun önceki modeli veya yenisiyle alakası yok şans işi o ve en az 3 mü 5 mi ne piksel olması gerekiyo değişim alabilmen içinde.

ürün 750 gb hdd li ürün mü?

500gb lik olanı

Yani aslında benim almış olduğum y560a diye soylenen
    Uzerinde yazmıyor o yuzden emin olmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.