arkadaşlar, açılışta yüz tanıma programının başlamaması için ne yapmalıyım, sadece parola yazıp girmek istiyorum
ben olsam gider bir şansımı denerdim ama değişmeselerde çok takmazdım dediğin gibi çokda bell değilse. ama yinede git bir şansını dene derim... hayırlı olsun bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: burlipi
quote:
Orijinalden alıntı: kamilkorkmaz
Şu Bluetooth Sürücüsünü bir dene istersen..
Sürücü Adı : Broadcom Bluetooth Sürücüsü Aile : IdeaPad Y560,IdeaPad Y460 Dosya Boyutu : 57.7 MB Sürücü sürümü : 6.2.0.9000 Dosya Biçimi : exe Yayın Tarihi : 2010-03-08 Uygulanabilir OS : Windows 7 32bit,Windows 7 64bit Üreticiler : Broadcom Son düzenleme tarihi : 2010-12-31
Üst kapağı daha sert bir malzemeden yapsalardı daha iyi olurdu. Kapağı sağ veya sol tarafından tutup açarken resmen esniyor kapak, ekran çatlıycak diye üst kapağı hep ortasından tutup açıyorum ama bilmeyen birisi ben yokken hızlıca kenarından tutup açsa çatırt edicek ekran kırılıcak..
sizi bu rahatsız etmiyormu ? sizde esneme yokmu köşesinden tutup açarken kapağı ? başka notebooklara bakıyorumda kapakları taşgibi hiç esneme yok.
Burada yazdığım gibi esneme kapağın ince yapılmasından ve malzemenin sert olmamasından kaynaklanıyor yani esneme yok diyen arkadaş bilgisayarı gelince hayal kırıklığına uğruycak..
ayrıca bu bilgisayar arazide yani dış mekanlarda hor kulanıma uygun bir bilgisayar değil kullanan herkez bu şekilde düşündüğünden eminim.. arazide yada hor kullananların sanırım iki ay içinde bilgisayarları on yılllık kulanılmış bilgisayar görünümü alıcaktır tabii ozamana kadar bozulmazsa :) çok kolay çizilebilir ve kırılabilir hassas bir yapısı var.
@erdem bence git bilgisayarı gör öyle al derim başkaların yanlış yönlendirmesiyle internetten alıp sonrada üzülme
kullanan kişi orman mühendisi. arazide bilgisayarla yaptığı işlem netcad programını açıp ağaç dikilecek alanın koordinatlarını hafıza kartına yükleyip total station makinesine hafıza kartını takmak. bu işlemi yapıcak ve iki ayda bilgisayar on yıllık kullanılmış gibi mi olacak. tamam ben abarttım kabul ama sen resmen uçtun
yoo uçmadım :) bilgisayarı kullanan diğer arkadaşlarda yorum yapabilir..
Bende bu bilgisayarı vatan'dan internet vasıtasıyla aldım, birşey sormak istiyorum; bilgisayar kurulumunu yapılmış mı gönderiyorlar yoksa ürünü aldıktan sonra vatan'ın bi şubesine götürüp orada mı kurulum yaptırıyoruz, bilen var mı?
wireless ile ilgili bi sorunum var. nerede bağlanırsam bağlanayım bağlantıda bi yavaşlık var. siteler geç açılıyor. öneriniz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: wowakan wireless ile ilgili bi sorunum var. nerede bağlanırsam bağlanayım bağlantıda bi yavaşlık var. siteler geç açılıyor. öneriniz var mı?
baglanma derecesi nasıl?güçlü,iyi,zayıf? Eğer 4 ve yukarısnda çubuk varsa,bağlantın yavaşça bi engel olabilir.ama baglandığn mekanın net hızı,yoğunlu da önemli.bunların haricinde kullandığn virüs programı da yavaşlatabilir.ben ilk başlarda ücretsiz gelen mcafeeyi kullandım.net yavaşladığı zamanlar güvenlik duvarını kapatıp sadece antivirüs modunda kullanrdm.hafif bi hızlanma oluyordu. Tabi kullandığn tarayıcı da önemli.ben google cho. kullanıyrm.bi de firefox.operayı da denedim.3 dü gerçekten iyi ama eklentiler ve kullanm kolaylığı cho.da daha iyi bence.tabi fazla eklenti kurmak tarayıcıyı yavaşlatabilir. Bi de windows güncelleme yapıyorsa bu da yavaşlatabilr. Hiç biri olmazsa lenovonun sitesnden son güncellemeyi yükle.
quote:
Orijinalden alıntı: wowakan wireless ile ilgili bi sorunum var. nerede bağlanırsam bağlanayım bağlantıda bi yavaşlık var. siteler geç açılıyor. öneriniz var mı?
08112677777 lenovoyu bi ara istersen
merhaba arkadaslar ben bu bilgisayardan almayı dusunuyorum ama galıba vatan da stokta kalmamıs yada kampanya bitmiş tam anlamadım vatandakı kampanyadan ne kadara aldıgınızı soyleyebılırmısnız?Ona gore baska modellere de bakıcam bide son olarak forumun tamamını okuyamadım ama lenowo ekranların sorunlu oldugunu soylenıyor bu forumda kac kısıde sorun cıktı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: bychass
merhaba arkadaslar ben bu bilgisayardan almayı dusunuyorum ama galıba vatan da stokta kalmamıs yada kampanya bitmiş tam anlamadım vatandakı kampanyadan ne kadara aldıgınızı soyleyebılırmısnız?Ona gore baska modellere de bakıcam bide son olarak forumun tamamını okuyamadım ama lenowo ekranların sorunlu oldugunu soylenıyor bu forumda kac kısıde sorun cıktı acaba?
kampanyalı fiyatı 1724 TL 'ye aldım. daha elime geçmedi,ekranda sorun yok ama hassas diyorlar.
arkadaşlar garip mi desem komik desem acayip şey oluyor
bilgisayrım- özellikler dediğimde işlemci " i5 460m" diye geçiyo
gelgelelim buraya dikkat "cpu-z" de ise " i5 540m" yazıyo hangisine inanam ben şimdi (faturada i5 460m yazıyo) ayrıca bende "i5 460m" diye almıştım.
yoksa iki işlemcim mi var
CPU-Z sapıtıyo bazen hocam bende bi kaç dengesizliiğine şahit oldum
quote:
Orijinalden alıntı: ilhana38
Bende bu bilgisayarı vatan'dan internet vasıtasıyla aldım, birşey sormak istiyorum; bilgisayar kurulumunu yapılmış mı gönderiyorlar yoksa ürünü aldıktan sonra vatan'ın bi şubesine götürüp orada mı kurulum yaptırıyoruz, bilen var mı?
bilgisayarı aç o kendi kendine kurulur.
Ben de Lenovo Y560A modelini Vatan Bilgisayar'dan almış bulunmaktayım. Bimeks'ten Asus'un N53JL SX220V modelini alacaktım, fakat ekran parlaklığı yeterli gelmedi, ben de Lenovo'ya yöneldim. Aslında bu bilgisayarı düşünüyordum ama Gold'da bulamamıştım, Vatan Bilgisayar'da bulunca hemen aldım, şans işte..
Cihaz gerçekten çok şık, zarif. Klavye kullanımı rahat. Ekran biraz hassas gibi sanki, hor kullanıma dayanacak bir bilgisayar değil bence. Hassas davranmak lâzım.
Bilgisayar açılırken ve kapanırken, dosyalara tıklama yaparken pıt diye ses geliyor nedense, bunun sebebi ne acaba?
Kullananlara soruyorum çeşitli sıkıntılar oldu mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Tommx
kardeş 3 gündür kullanıyorum bitek nfs hp (2010) yüklü ful ayarda çatır çatır oynatıyo hemde ek soğutmasız ısınıyo biraz ama oda makul seviyelerde tık bile demedi üç gündür
şimdilik bu kadar
quote:
Hoparlörden gelen pıt sesi hariç, ki o da yazılımla ilgili sanırım, hiç sorun yok. Isınma derdi yok, üç buçuk saattir açık ve sadece sol taraftaki havalandırma ızgarası biraz ısınmış durumda, bunun da performansa olumsuz yönde herhangi bir etkisi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: hayalci79
quote:
Hoparlörden gelen pıt sesi hariç, ki o da yazılımla ilgili sanırım, hiç sorun yok. Isınma derdi yok, üç buçuk saattir açık ve sadece sol taraftaki havalandırma ızgarası biraz ısınmış durumda, bunun da performansa olumsuz yönde herhangi bir etkisi yok.
arkadaşlar sol tarafta işlemci var.bilgisayara çok yüklenince aşırı sıcak hava üfürür ve hafif fan sesi duyulabilir ama ısınma diye bi sorun olmuyor.Arada çıkan şu ufak donanımsal hatalar olmasa 2010 en iyi laptoplarnda üst sıraları zorlardı bence
Tek eksiği kasa kalitesi gerisi teferruat. Tüm cihazlarda ufak tefek giderilebilir sorunlar var