Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayalci79

Ben de Lenovo Y560A modelini Vatan Bilgisayar'dan almış bulunmaktayım. Bimeks'ten Asus'un N53JL SX220V modelini alacaktım, fakat ekran parlaklığı yeterli gelmedi, ben de Lenovo'ya yöneldim. Aslında bu bilgisayarı düşünüyordum ama Gold'da bulamamıştım, Vatan Bilgisayar'da bulunca hemen aldım, şans işte..

Cihaz gerçekten çok şık, zarif. Klavye kullanımı rahat. Ekran biraz hassas gibi sanki, hor kullanıma dayanacak bir bilgisayar değil bence. Hassas davranmak lâzım.

Bilgisayar açılırken ve kapanırken, dosyalara tıklama yaparken pıt diye ses geliyor nedense, bunun sebebi ne acaba?

HOCAM AYNI PIT SESİ BENDE DE MEVCUT MÜZİK OYUN VS ACIKKEN SORUN YOK AMA SESSİZKEN PCDE DEDİĞİNİZ İŞLEMLERDE BENİM PCDE DE AYNI SES VAR NEDENİNİ BİLEN YADA ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN LÜTFEN YARDIMCI OLSUN..NORMAL ŞARTLARDA HOPARLÖRDE BİŞEY YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

• Pıt pıt sesini bu şekilde kısabilirsiniz resimli anlatım

---------------------------------------------------------------------------

Need for Speed Hot Pursuit oyunu tek çekirdeğe abanıyor ondan ısınıyor geçici çözüm için resimli anlatım
    her oyunu açtığınızda işlemi tekrarlamanız gerekiyor malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilkorkmaz -- 4 Ocak 2011; 6:32:04 >

• dün itibari ile notebook elime geçti.
    beklediğimden daha iyi çıktı, ilk başta görünüş olarak biraz kaba gelmişti ama şimdi daha hoş gözüktü.
    her bilgisayarda olduğu gibi sol tarafta işlemcinin olduğu yerde biraz ısınma var.
    şimdilik gayet güzel bi bilgisayar > özellikle uyduruk asus F3s serisinden sonra... ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilkorkmaz

Pıt pıt sesini bu şekilde kısabilirsiniz resimli anlatım

---------------------------------------------------------------------------

Need for Speed Hot Pursuit oyunu tek çekirdeğe abanıyor ondan ısınıyor geçici çözüm için resimli anlatım
    her oyunu açtığınızda işlemi tekrarlamanız gerekiyor malesef..

HOCAM SES İÇİN VERDİĞİNİZ ÇÖZÜM BİRAZ İŞE YARADI AMA HALA PIT SESİ GELİYO NEYİN NESİ BU YA :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizfirtina -- 4 Ocak 2011; 11:06:20 >

• biraz işe yaradı nasıl oluyor anlıyamadım ?
    klasörlere filan tıkladığında çıkan pıt pıt sesi efektir
    bunu gösterdiğim gibi kapattığında biraz değil, hiç ses çıkmaması lazım !!...
  • bugün bu laptobu aldım gerçekten çok güzel benide üyelere ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan19

bugün bu laptobu aldım gerçekten çok güzel benide üyelere ekleyebilirsiniz

hayırlı olsun.Nerden ve kaça aldın acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zıp.Zıp -- 4 Ocak 2011; 15:58:06 >
  • mesela açılıp kapanırken pc o ses yine çıkıyo ama dedğiniz gibi klasör vs tıkladğımda çıkmıyor artık.
  • eğer bilgisayarı açıp kapatırken windows açılış sesi veya kapanış sesi yerine pıt pıt diye ses çıkıyorsa onuda ses efektlerinden düzeltebilirsin..

ses efektlerini biraz kurcala çözüm olda bence "Windows başlangıç sesini çal" tik var orda o işaretli olsun oturum açma vesaire bak bunlara bi
  • Arkadaşlar üründe yüklü gelen programları yazabilen çıkarmı acaba:)
  • Hoparlör ayarlarını nasıl kullanıyosunuz dostlar?
  • merhaba arkadaşlar ben bu lenovo ile asus53jl-sx022 arasında kaldım, iki bilgisayar arasında minumum 150 tl fark var ayrıca asus un kampanyası bitmiş. Benim gözüme çarpan tek fark ise lenowo nun ekran kartı 5730, numaralarından anladıgım kadarıyla 5650 den daha iyi(yada öylemi?) şimdi sagolsun parayı babam vericek ama ben sectigim için herhangi bir arıza durumunda ihale bana kalır:(.Nedense asus un lenowodan daha kalıtelı oldugunu dusunuyorum ama multitouch li touchpad hd led ekran gibi ekstalar aklımı lenovoya kaydırıyor, siz ne önerirsiniz.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92546&ad=LEyfadaNOVO-Y560-59050956-i7-740-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar 1714 tl vatanda
    http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/asus/n53jl-sx022v-p45239719/ozellikler.html 1561tl bimeks teki son kampanya fiyatı imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: bychass

merhaba arkadaşlar ben bu lenovo ile asus53jl-sx022 arasında kaldım, iki bilgisayar arasında minumum 150 tl fark var ayrıca asus un kampanyası bitmiş. Benim gözüme çarpan tek fark ise lenowo nun ekran kartı 5730, numaralarından anladıgım kadarıyla 5650 den daha iyi(yada öylemi?) şimdi sagolsun parayı babam vericek ama ben sectigim için herhangi bir arıza durumunda ihale bana kalır:(.Nedense asus un lenowodan daha kalıtelı oldugunu dusunuyorum ama multitouch li touchpad hd led ekran gibi ekstalar aklımı lenovoya kaydırıyor, siz ne önerirsiniz.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92546&ad=LEyfadaNOVO-Y560-59050956-i7-740-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar 1714 tl vatanda
    http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/asus/n53jl-sx022v-p45239719/ozellikler.html 1561tl bimeks teki son kampanya fiyatı imiş.

kafanı karıştırmak istemem ama içinde ufakta olsa "ben oyunumuda rahat oynamak istiyorum" diyosan "lenovo" tabi yine sen bilirsin
    saygılar......

• quote:

Orijinalden alıntı: bychass

merhaba arkadaşlar ben bu lenovo ile asus53jl-sx022 arasında kaldım, iki bilgisayar arasında minumum 150 tl fark var ayrıca asus un kampanyası bitmiş. Benim gözüme çarpan tek fark ise lenowo nun ekran kartı 5730, numaralarından anladıgım kadarıyla 5650 den daha iyi(yada öylemi?) şimdi sagolsun parayı babam vericek ama ben sectigim için herhangi bir arıza durumunda ihale bana kalır:(.Nedense asus un lenowodan daha kalıtelı oldugunu dusunuyorum ama multitouch li touchpad hd led ekran gibi ekstalar aklımı lenovoya kaydırıyor, siz ne önerirsiniz.

özellikleri olarak Lenevo daha iyi gibi, en azından işlemcisi i7 . bazı arkadaşlar teknik özellikleri hakkında daha iyi bilgi verebilirler.
    ama lenevonun bu ürünün almadan önce asus kullandım. bi bilgisayarın başına gelecek bütün problemlerle karşılaştım, müşteri hizmetleri çok kötü, onun için asus'dan uzak durmaya ve tanıdıklarımdan da uzak tutmaya çalışıyorum. ama sonuçta senin vereceğin bi karar...

• bugun vatan notebooktan y560 aldım. i5 460m-4gb ddr3-5730 ekran kartı var üstünde. listeye yazarsanız sevinirim.

bir sorum olacak. ben şimdi cihazı açtım kurulumu yaptım. şarj bitene kadar uğraştım cihazla. şarj bitti fişe taktım. bu arada satıştan sonra eleman dediki 12 saat şarjda dursun. doğru mudur? durması gerekir mi? taktım ama 12 saat beklemem gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilkorkmaz

eğer bilgisayarı açıp kapatırken windows açılış sesi veya kapanış sesi yerine pıt pıt diye ses çıkıyorsa onuda ses efektlerinden düzeltebilirsin..

ses efektlerini biraz kurcala çözüm olda bence "Windows başlangıç sesini çal" tik var orda o işaretli olsun oturum açma vesaire bak bunlara bi

Aynı şeyi denedim, pıt sesi gitmedi. Bilgisayar açılırken, kapanırken, bir dosyaya tıklarken bu ses çıkıyor. Ses Yöneticisine girip Aygıtın Gelimiş Ayarlarına tıkladığımızda iki farklı seçenek çıkıyor karşımıza jaklarla ilgili. Hangisi seçiliyse ötekini tıklayıp tamam deyince "Ses aygıtlarının yeniden yüklenmesi" yazıyor ve pıt sesi ortadan kalkıyor. Ta ki, bilgisayarı kapatıp tekrar açana kadar. Bir de bu pıt sesi hep prize bağlı değilken çıkıyor bende nedense, prize takılıyken hiç sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa

bugun vatan notebooktan y560 aldım. i5 460m-4gb ddr3-5730 ekran kartı var üstünde. listeye yazarsanız sevinirim.

bir sorum olacak. ben şimdi cihazı açtım kurulumu yaptım. şarj bitene kadar uğraştım cihazla. şarj bitti fişe taktım. bu arada satıştan sonra eleman dediki 12 saat şarjda dursun. doğru mudur? durması gerekir mi? taktım ama 12 saat beklemem gerekir mi?

bu arada benim cihazda gaming serisi arkasında bir grafik var pek sevmedim stickerla falan kapatırız. hem çizilmemişte olur.
  • quote:

quote:

bugun vatan notebooktan y560 aldım. i5 460m-4gb ddr3-5730 ekran kartı var üstünde. listeye yazarsanız sevinirim.

bu arada benim cihazda gaming serisi arkasında bir grafik var pek sevmedim stickerla falan kapatırız. hem çizilmemişte olur.

aynen öyle.ilk çalştrdktan sonra sarjını bitr ve 12 saat sarjda beklet.stickrda sana kalmş
  • bende bugün bilgisayarımı kargodan aldım. ve şarja takmadan bilgisayarı kullanmaya başladım ilk dikkatimi çeken şey hoparlörden gelen pıt sesi oldu. forumdan bi arkadaş anlatmış sağolsun ama o çözüm olmadı. bence sorun daha farklı çünkü şarja takılıyken pıt sesi duymuyorum. bu da demek oluyorki bilgisayar şarja takılı değilken çalınacak herhangi bi efekt yada ses olmadığında hoparlörleri kapatıyor... sonra çalınacak efekt yada ses olduğunda hoparlörleri açıyor ve bu esnada hoparlörün açılma sesi ("pıt sesi") duyuluyor. bence yapılması gereken bilgisayardaki ses donanımının hoparlörleri sürekli açk tutmasını sağlamak yani şarja takılıyken nasılsa takılı değilkende aynı şekilde olmasını sağlamak. bunu yapabilecek bi arkadaş varsa yarımcı olursa sevinirim. bugün uzun uğraşlarıma rağmen ben yapamadım
  • herkese selam.lenovo y550 forumunda sordum cevap alamadım..belki aynı sorunun burada cevabını alırım ümitiyle daha ayrıntılı sorayım.şimdiden herkese teşekkürler..

ben bt ile telefondan pcyi aratıyorum bulamıyor.fn+f5 tuşuna bastım bt etkin..

pcden telefona bt ile dosya atabiliyorum sorunsuz..

ama telefondan pcye dosya atmak için bt simgesinden dosya al seçip öyle tek tek atabiliyorum..otomatik olarak toptan atabilmek istiyorum...
    sanırım bt ayarlarımda sorun olabilir..
    o yüzden bt ayarlarımı resim olarak ekliyorum..sorun nerde ya da sizde bt ayarları ne şekil yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 7 Ocak 2011; 21:59:10 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.