Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @erdemedre C deki dosyaları silmene gerek yok sen kendi önemli bilgileri al gerisi kalsın, ben dvd ye recovery almıştım. Dün gece Restore yapacakken "are you sure you want to restore your entire hard disk to the factory default state? bu durumda hard diski komple ilk günkü haline getirecekti sanırım C: 420 GB ve D: 40 GB olmak üzere yani benim D deki bilgilerimde silinecekti sanırım ben öyle anladım yani Çünkü hangi partitionu restore edileceğini vs sormadı.. Vazgeçtim kendim başka bir windows 7 kurdum. taşınabilir hard disk aldım o geldikten sonra D deki bilgilerimi yedekleyip recovery yapacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekicimertim

@erdemedre C deki dosyaları silmene gerek yok sen kendi önemli bilgileri al gerisi kalsın, ben dvd ye recovery almıştım. Dün gece Restore yapacakken "are you sure you want to restore your entire hard disk to the factory default state? bu durumda hard diski komple ilk günkü haline getirecekti sanırım C: 420 GB ve D: 40 GB olmak üzere yani benim D deki bilgilerimde silinecekti sanırım ben öyle anladım yani Çünkü hangi partitionu restore edileceğini vs sormadı.. Vazgeçtim kendim başka bir windows 7 kurdum. taşınabilir hard disk aldım o geldikten sonra D deki bilgilerimi yedekleyip recovery yapacam.

peki sağol..ben bütün dosyalarımı yedekledim..ilk aldıgım hale dönsün yeter.. o söylediğin uyarıya ne cevap vericez ? kaybedecek bişiyim yok ilk haline dönsün yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdemedre

quote:

@erdemedre C deki dosyaları silmene gerek yok sen kendi önemli bilgileri al gerisi kalsın, ben dvd ye recovery almıştım. Dün gece Restore yapacakken "are you sure you want to restore your entire hard disk to the factory default state? bu durumda hard diski komple ilk günkü haline getirecekti sanırım C: 420 GB ve D: 40 GB olmak üzere yani benim D deki bilgilerimde silinecekti sanırım ben öyle anladım yani Çünkü hangi partitionu restore edileceğini vs sormadı.. Vazgeçtim kendim başka bir windows 7 kurdum. taşınabilir hard disk aldım o geldikten sonra D deki bilgilerimi yedekleyip recovery yapacam.

peki sağol..ben bütün dosyalarımı yedekledim..ilk aldıgım hale dönsün yeter.. o söylediğin uyarıya ne cevap vericez ? kaybedecek bişiyim yok ilk haline dönsün yani..

O zaman sıkıntı yok o uyarıyada yes baby,okey,next yada start (tam hatırlamıyorum)dedikten sonra işlem başlar Gerisini kendisi halleder. Yanlız Recovery yaparken bende önce bi yeşil dallı bi arkaplan geldi işlem penceresinin gelmesi 2-3 dakkayı buldu yani olmadı diye restart felan çekme biraz bekleyince geliyor işlem penceresi Recovery diyorsunuz sonra restore sonra işte dediğim gibi o uyarılarada okey dedikten sonra işlem başlar.

@frkntrn benim gördüğüme göre 2.230 lira. Valla bu iş maddi durumla alakalı vede senin ne iş için kullanacağınla sadece internete girip film izlemek için bu para verilmez tabiki. Benim ekranda problem yok bildiğim kadarıyla son zamanlarda alan arkadaşlardada problem çıkmadı. Görsel açıdan çok hoş bir bilgisayar bilmiyorum sen gerçekde gördünmü ama ben fotoğraflara bakarak aldım fotoğraflar benim pek hoşuma gitmemişti ama ürünü açtığımda çok şaşırdım resimlerindekinden çok daha güzel görenlerin ilgisini çekiyo ışıklar falan . Bi kaç sorunum var onları çözmeye çalışıyorum beklemeye aldıktan sonra programlar yanıt vermemeye başlıyor bilgisayarın bi dengesi bozuluyor.Arada ekran bir iki saniye kapanıp açıldıktan sonra Amd görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyor. Şehir merkezinde olsam götürür değiştirirdim fakat şu an nerde olduğumu tahmin bile edemezsin : ) bilgisayarın sadece kargoda geçireceği süre en az iki hafta olduğundan dolayı idare ediyorum. Ayrıca Vatan bilgisayardan aldım ben sözleşmede 7 gün içinde cayma hakkın vardı bimekstede aynı şekildeyse al baktın sorun çıktı beğenmedin sevmedin geri verirsin.Dip not: fotoğraflarını gördüm Beyaz klavye üstü kırmızı güzel olmuş : )

• quote:

quote:

quote:

O zaman sıkıntı yok o uyarıyada yes baby,okey,next yada start (tam hatırlamıyorum)dedikten sonra işlem başlar Gerisini kendisi halleder. Yanlız Recovery yaparken bende önce bi yeşil dallı bi arkaplan geldi işlem penceresinin gelmesi 2-3 dakkayı buldu yani olmadı diye restart felan çekme biraz bekleyince geliyor işlem penceresi Recovery diyorsunuz sonra restore sonra işte dediğim gibi o uyarılarada okey dedikten sonra işlem başlar.

@frkntrn benim gördüğüme göre 2.230 lira. Valla bu iş maddi durumla alakalı vede senin ne iş için kullanacağınla sadece internete girip film izlemek için bu para verilmez tabiki. Benim ekranda problem yok bildiğim kadarıyla son zamanlarda alan arkadaşlardada problem çıkmadı. Görsel açıdan çok hoş bir bilgisayar bilmiyorum sen gerçekde gördünmü ama ben fotoğraflara bakarak aldım fotoğraflar benim pek hoşuma gitmemişti ama ürünü açtığımda çok şaşırdım resimlerindekinden çok daha güzel görenlerin ilgisini çekiyo ışıklar falan . Bi kaç sorunum var onları çözmeye çalışıyorum beklemeye aldıktan sonra programlar yanıt vermemeye başlıyor bilgisayarın bi dengesi bozuluyor.Arada ekran bir iki saniye kapanıp açıldıktan sonra Amd görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyor. Şehir merkezinde olsam götürür değiştirirdim fakat şu an nerde olduğumu tahmin bile edemezsin : ) bilgisayarın sadece kargoda geçireceği süre en az iki hafta olduğundan dolayı idare ediyorum. Ayrıca Vatan bilgisayardan aldım ben sözleşmede 7 gün içinde cayma hakkın vardı bimekstede aynı şekildeyse al baktın sorun çıktı beğenmedin sevmedin geri verirsin.Dip not: fotoğraflarını gördüm Beyaz klavye üstü kırmızı güzel olmuş : )

Aslinda oyun oynarsamda age of,ikv.metin 2 felan bu urun yeni oldugu icin ozellikleri digerlerine gore daha ii gibi geliyo ? Peki bu bilgisayar oyun multimedia ne pc si ?

• quote:

quote:

quote:

Film cok seyrederim ee bide ekolhoca seyrederim y560p iyimi bunun icin?

• film seyretmek için bence fazla pahalı kardeş, söylediğin oyunlarıda 700-800 liralık bilgisayarlarla bile oynarsın. Anlattığına göre bu bilgisayar senin için gereksiz.
  • quote:

film seyretmek için bence fazla pahalı kardeş, söylediğin oyunlarıda 700-800 liralık bilgisayarlarla bile oynarsın. Anlattığına göre bu bilgisayar senin için gereksiz.

Napsam macb air mi alayim ;)?? Film izlesem msnde goruntulu konusma,video seyretsem ee bide knight gibi bi oyunu kaldirabilirse pc benden iyisi yok;) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Arkadaşlar benim bilgisayarın hoperlöründen de pıt sesi sorunu vardı. Herneyse ses sürücüsünü yükledim düzelmişti. Ancak geçen gün film izleyecegim zaman One Key Theatre ı acayım dedim. One Key Theatre'ın dogru çalısması için dogru ses sürücüsünü yükleyin gibi bir uyarı cıktı. Ve bu uyarı her bilgisayarı actıgımda ekrana geliyor. Sizce neden?

Birde PC de yüklü olan sürücüleri görebilmenin bir yöntemi var mı? Hangi versiyon olduklarına bakmak için?

D:Driver daki ses sürücüsünü yükledim sorun cözülür diye, bu seferde tekrar 'pıt' sesi geldi ve Lenovo'dan tekrar yeni sürümü yükledim ama 'pıt' sesi gitmiyor bu sefer, oysa önceden gitmişti. Acaba sitede ki sürümü mü degiştirdiler.
    Arkadaşlar sizde (pıt sesi duymayanlarda) yüklü olan sürüm hangisi söyler misiniz? Bendeki 6.0.1.6037 sürümü 29.01.2010 tarihli(görev yöneticisi) Yanlış mı?

ARKADAŞLAR KİMSE YOK MU YARDIM EDECEK? Yeni driverı yükledim hala cok az pıt sesi geliyor, videolar başlarken falan..

• @ bobbyfixe hocam şu andaki yüklü driveri kaldır. sonra zaten windows 7 otomatik olarak ses driveri kendi yüklüyor. Bende şu an o halde ve problem yok.

@frkntrn para var huzur varsa monster al hacı yok işimi görsün diyorsan şu an piyasadaki bilgisayarlardan hangisini alsan o dediğin işleri yaparsın dediğim gibi..
  • quote:

@ bobbyfixe hocam şu andaki yüklü driveri kaldır. sonra zaten windows 7 otomatik olarak ses driveri kendi yüklüyor. Bende şu an o halde ve problem yok.

@frkntrn para var huzur varsa monster al hacı yok işimi görsün diyorsan şu an piyasadaki bilgisayarlardan hangisini alsan o dediğin işleri yaparsın dediğim gibi..

Mbp alayim diyorum. Msn adresini verebilirmisin ? Bi konusalim ya boyle olmuyo ?
  • @ bobbyfixe düzeltiyorum kardeşim. Dediğin gibi windows 7 kendi yüklediği zaman one key theatre hata veriyor. http://consumersupport.lenovo.com/tr/tr/DriversDownLoads/APR_Driver_List.aspx?CategoryID=661448&OS=Windows%207%2064bit az önce bu linkten yükledim hatada kesildi pıt seside kolay gelsin...

@frkntrn macbookdan anlamam biz fakirik gardaş... msn veremem kusura bakma .kolay gele..
  • quote:

@ bobbyfixe hocam şu andaki yüklü driveri kaldır. sonra zaten windows 7 otomatik olarak ses driveri kendi yüklüyor. Bende şu an o halde ve problem yok.

macbook iyidir problem yaratmaz işletim sistemide hoştur fakat uyumlulukta bazen sorun yaşayabilirsin. paran varsa al, bahsettiklerini en dandik laptop bile yapar zaten.
  • arkadaşlar bendede pıt sesi var ama fişe takılı değilken, hiç bir ses aktif değilken yapıyor bunu
    yani winamp tan müzik dinleyeceğim zaman uygulamayı açtığımda pıt sesi geliyo, bu tüm sesli programlar için geçerli
    ama fişe takılıyken (fişe takılı pozisyonda sistemi ful perfonmansa ayarladım) böyle bir sorunla karşılaşmadım
    demekki makine pildeyken ses uygulaması yoksa hparlöleri kapatıyor deneyin bi
    ben defalarca test ettim bu sonuç çıktı
  • bende pıt pıt sorunu yok valla. engovanın dediği gibi fişe takılı değilken yaptım itunes i açtım müzik açmadım normal, sessiz.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Sanırım bende 1 - 2 güne kadar aranıza katılcam ancak bir konuda önerinize ihtiyacım var.
    Y560 i5 460M modeli vatanda 1800TL civarı :http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-048234-y560-core-i5-460m--2.53ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50937#divDigerResimler
    Y560 i7 740QM modeli sadecenotbook'da 1800TL civarı yine :http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3486&u=Lenovo%20Y560%2059-050956

kafama takılanlardan
    ilki : sadecenotebook.com güvenilirmidir? i7 li modelin aynı fiyatta olması şüphelendirdi beni.
    2 ) i5 için i7 den daha iyi olduğunu söyleyenler var (!) sizce ne yapmalıyım ?
    3 ) i5 modelinin arkasında mor bir desen var diye biliyorum aynı desenli i7 bulma şansım yokmu ? :)

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Josiah

Merhaba arkadaşlar,
    Sanırım bende 1 - 2 güne kadar aranıza katılcam ancak bir konuda önerinize ihtiyacım var.
    Y560 i5 460M modeli vatanda 1800TL civarı :http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-048234-y560-core-i5-460m--2.53ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50937#divDigerResimler
    Y560 i7 740QM modeli sadecenotbook'da 1800TL civarı yine :http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3486&u=Lenovo%20Y560%2059-050956

kafama takılanlardan
    ilki : sadecenotebook.com güvenilirmidir? i7 li modelin aynı fiyatta olması şüphelendirdi beni.
    2 ) i5 için i7 den daha iyi olduğunu söyleyenler var (!) sizce ne yapmalıyım ?
    3 ) i5 modelinin arkasında mor bir desen var diye biliyorum aynı desenli i7 bulma şansım yokmu ? :)

Teşekkürler

1. forumda alışveriş yapanlar güvenilir olduğunu söylüyordu. ben yapmadım.
    2. Isınma nedeniyle söylüyorlardır söyleyenler. Benim görüşüm ne olursa olsun i7 uzun vadede daha mantıklı bir seçim. Microsoft bile i7 ye 5 yıldız i5 e 4 yıldız vermişse vardır bi nedeni ;)
    3. Hocam ayrıntıya takılma güzel bişey değildi zaten daha güzel stikerlar bulursun kendi zevkine göre

son olarak indirim bekle derim hocam vatandan imzamdaki bilgisayarı 1660 tl ye aldım haberin olsun.

• @ekicimertin
    cevap için teşekkürler sticker ve i5 olayını aştım, i7 de karar kıldım da şöyle bir sorun var istanbul dışında okuyorum bir an önce almam gerekiyo laptopu bu indirimleri nerde yakalayabilriim? vatan düzenli olarak yapıyo mu bilginiz varmı?
  • bi bimeks bi vatan indirim yapıyorlar hocam . mesela vatan 29 yada 30 aralıkta indirim yaptı . bimeks 1-2-3 ocakta indirim yaptı. Vatan bildiğim kadarıyla ayda bir kere %25 indirim yapıyor internetten takip etmek lazım sabretmek lazım.Forumda sıcak fırsatlar bölümünden de takip edebilirsin bu tip fırsatları...
  • teşekkür ederim hocam takip edicem 200 300 tlye denk geliyo az para değil. hele öğrenci için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josiah

teşekkür ederim hocam takip edicem 200 300 tlye denk geliyo az para değil. hele öğrenci için :)

Kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.