Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet birde üç farklı işletim sistemi aynı anda çalışınca ram e ihtiyaç duyuluyor.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Evet bu bilgisayarın 8Gb ram li modelini kullanan arkadaşlar 8Gb ram size fazla geliyorsa ve istanbuldaysanız benim 4Gb ram le takas yapabiliriz. aradaki farkı öderim. sanırım bu şekilde ikitarafta karlı çıkıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilkorkmaz

evet birde üç farklı işletim sistemi aynı anda çalışınca ram e ihtiyaç duyuluyor.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Evet bu bilgisayarın 8Gb ram li modelini kullanan arkadaşlar 8Gb ram size fazla geliyorsa ve istanbuldaysanız benim 4Gb ram le takas yapabiliriz. aradaki farkı öderim. sanırım bu şekilde ikitarafta karlı çıkıcak.

kardeş konuyla alakasız biliyorum ama yine de sormam gerek bir kaç farklı işletim sisteminden basetmişsin... bu VMware Workstation programına mac os X snow leopard'ı yüklemeyi denedin mi hiç??
  • bu bilgisayarda hiç denemedim.
    VMware de Mac Os X yüklesende verim alamazsın zaten ama Mac Os X işletim sistemine elini alıştırabilirsin.
    eski bilgisayarımda denemiştim sorunsuz yüklendi ama açılışta resetliyordu işlemcisinden dolayı sanırım. Elimde ozamanlardan kalma üç farklı Mac Os X versiyonu var ikisi disk kalıbı biri VMware image bir ara bu bilgisayardada denerim..
  • yine meraktan soruyorum bir notebookta 3 farklı işletim sistemini aynı anda çalıştırmayı gerektiren meslek grubu nedir ? hiç mantıklı gelmiyor açıkçası.
  • quote:

bu bilgisayarda hiç denemedim.
    VMware de Mac Os X yüklesende verim alamazsın zaten ama Mac Os X işletim sistemine elini alıştırabilirsin.
    eski bilgisayarımda denemiştim sorunsuz yüklendi ama açılışta resetliyordu işlemcisinden dolayı sanırım. Elimde ozamanlardan kalma üç farklı Mac Os X versiyonu var ikisi disk kalıbı biri VMware image bir ara bu bilgisayardada denerim..

vmware image olanı nerden indirebilirim ya da sen nerden indirmiştin. ben sadece deneme amaçlı yükleyeceğim zaten
  • ben indireli çok oldu nerelerden indirdim hatırlamıyorum ama google da VmWare Image For MacOS X leopard diye aratırsan biraz kurcalarsan kolay bulursun genelde 2.5Gb rar şeklinde sıkıştırılmış oluyor rardan çıkınca 10Gb filan olur.. ama çalışırmı bilmem..
  • Lenovoya mail atmıştım serviste 8gb ram taktırsan fiyatı nekadar diye şimdi telefonla aradılar verdikleri fiyat beni güldürdü..
    dedimki ram fiyatları böyleyse valla biz bilgisayarı çok ucuza almışız sizden dedim telefondakine öyle kaldı zaten söylediği fiyattan sonrada konuşucak birşey kalmadı kapattım suratına..

sıkı durun bana verdiği fiyat
    4gb ram 293 Euro birde bana hesap yapıyor telefonda 4+4 takacağız 293+293=586 Euro

valla kimsenin yolu servise düşmez işallah resmen komedi ya yaklaşık 1150tl ye 8gb ram satmaya çalışıyorlar yuh diyorum başka birşey demiyorum takıcakları ramde üçüncü sınıf ram sanırım kaliteli ram olsa bari cl9 sanırım bu ramler.

lenevo servisi kullanıcısının nekadar arkasında olduğunu birkere daha gösterdi bana
    8gb ram taktıralım serviste dedik verdiği fiyat bilgisayar fiyatı resmen sen ram taktırma git 8gblık modelerden birtane daha bigisayar al der gibi fiyat veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilkorkmaz -- 21 Ocak 2011; 11:15:52 >

• vatanda 104 tl ye corsairin 1333 CL9 ramleri 2 tane alsan 208 tl 1150 nere 208 nere..

üstteki soruma da ceap verirsen sevinirim merak içersindeyim halen 3 tane işletim sistemi aynı anda açık ne yapılıyor
  • quote:

evet birde üç farklı işletim sistemi aynı anda çalışınca ram e ihtiyaç duyuluyor.

aynen bende merak ettim.3 farklı işletim sistemi ve aynı anda çalışıyor.mesleki bir durum mu yoksa gerçekten sınırları mı zorluyorsun?

• evet şuanda benim için ihtiyaç meselesi ve büyük ölçüde işimi kolaylaştırıyor

4gb ramlede sınırları zorluyorum sanırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilkorkmaz -- 21 Ocak 2011; 19:41:04 >
  • laptopu electroworlde götürürseniz uygun ramleri veriyolar sanırım. size sadece takmak kalıyor.
  • soruma halen yanıt alamadım. ne işle uğraşıyorsun da 3 tane işletim sistemi olmazsa olmaz hale geliyor.
  • Arkadaşlar ben de katıldım y560 kullanıcıları arasına... Çok detaylı inceleme yapamadım henüz ancak denediğim hiç bir program ve oyunda sıkıntı yaşamadım... Uzun süren araştırma ve kararsızlıklar sonrasında doğru kararı verdiğime inanıyorum... ;)

Bu arada ilk kullanımda yapılması gereken ayarlar, güncellemeler, tavsiyeler v.s. varsa merakla bekliyorum...
  • y560a kullanıcısıyım bende alalı 2 aydan biraz fazla oldu.
    kasanın bazı kısımları oynamaya başladı. ekranın üstünde ki turuncu kısımla üst kısımda ki aralık açılmaya başladı.
    böle bi sebeple iade almazlar büyük olasılıkla ama sitelerinde bulamadım bi mail adresi direk servisle irtibat kurabileceğim. sadece 0800 telefon numarası var. var mı bilen bi mail adresi?
    bide varmı kasada benim gibi sorun olan acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serifo

y560a kullanıcısıyım bende alalı 2 aydan biraz fazla oldu.
    kasanın bazı kısımları oynamaya başladı. ekranın üstünde ki turuncu kısımla üst kısımda ki aralık açılmaya başladı.
    böle bi sebeple iade almazlar büyük olasılıkla ama sitelerinde bulamadım bi mail adresi direk servisle irtibat kurabileceğim. sadece 0800 telefon numarası var. var mı bilen bi mail adresi?

ben alalı 2hafta falan oluyor. henüz karşılaşmadım.
  • beyler nootbook elektrik balı iken şarj takılı dursunmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993

beyler nootbook elektrik balı iken şarj takılı dursunmu ?

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html
    güzel ve öğretici bir yazı,bence oku ve ona göre kararını ver

• quote:

Orijinalden alıntı: serifo

y560a kullanıcısıyım bende alalı 2 aydan biraz fazla oldu.

yanlış hatırlamıyorsam; lenovosupport.tr@stream.com olması gerekirdi.
    değişiklik:sitesinde olması gerekiyordu ama bulamadım.
    lenovosupport.tr@stream.com adres doğruymuş çünkü önceden göndermiştim şimdi aklıma geldi.yalnız gmail hesabından gönderirsen sorunlar olabiliyor.benim işim acil olduğu için maili gönderdikten sonra arayıp bir de telefonla kontrol ediyim dedim.mailin ulaşmadığını söylediler.3-4 kere denedim ama olmadı.en son yahoo ile gönderdim,oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbkrcn -- 22 Ocak 2011; 15:17:39 >

• arkadaşlar bi kaç oyun incelemesi de ben yaptım.daha önce verildiyse kusura bakmayın.
    RES 5
    fps

ayarlar

Just Cause2

• selam arkadaşlar bende yaklaşık iki hafta önce aldım bilgisayarı pıt sesi geliyodu hoparlörden neyse onu driver güncelleyerek hallettik. Bir sorunum daha varki buna çare bulamadım. Önceleri ekran bir iki saniye kararıp terar geldikten sonra "AMD görüntü sürücüsü yanıt vermedi ve bu durumdan kısa sürede kurtuldu" diye bir hata geliyordu..Hatayı aldıktan sonrada izlemekte olduğum videoları izleyemiyordum. Yeşil bi görüntü oluyodu video yerine. İki gündürde bilgisayarı beklemeye alıp tekrar açtıkdan sonra bilgisayar kilitleniyor.. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.