Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alırken sordum memnun kalmazsam değiştirme kabul ediyormusunuz dedim eleman etmiyoruz dedi
  • kutu açılmadan üründen memnun kalıp kalmayacağımızı nasıl anlayacakmışız
    normalde bu tüketici hakkıdır ürün bi hafta içinde koşulsuz iade edilebilir. demekki vatan bilgisayar çok uğraştırıyo bu tür durumlarda
  • Değiştirme yapmak zorunda onu biliyorum da para iadesi yapıyorlar mı
  • para iadesi yapacaklarını bende zannetmiyorum, ama onun yerine gidip başka bi ürünle değiştirebilirsin.
    bende aynı bilgisayarı kampanyalı fiyatıyla 1724 tl'ye almıştım, şimdilik memnunum.
  • GTA IV oyun içinden resimler koyabilirmisiniz ve ayar menüsü falan...teşekkürler..
  • bilgiler için sağolun
  • arkadaşlar ben uyku moduna alıyorum bu pc yi, bazen açtığımda ekran simsiyah oluyo, tekrar uykuya alıp açınca normale dönüyo şifre yazıp açıyorum pc yi, yardımcı olursanız sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez

arkadaşlar ben uyku moduna alıyorum bu pc yi, bazen açtığımda ekran simsiyah oluyo, tekrar uykuya alıp açınca normale dönüyo şifre yazıp açıyorum pc yi, yardımcı olursanız sevinirim?

kardeş şu an xp li bir bilgisayardan yazdığım için tam aklıma gelmiyor ama ekran koruyucu sekmesi altında girilen menüde gelişmiş güç seçenekleri sekmesi var ona gir orada ayrıntılı ayarların olduğu mini pencere açılacak oradan her türlü ayarı yapabilirsin misal hardiskleri kaç dakika sonra kapanacağı gibbi
    senin yapacağın ise uykudan uyanınca parola sor kısmına gelip hiç bir zaman olarak işaretlemen
    ----------

gel gelelim benim dün başıma gelene yurtta arkadaşlarımla film izledik film biddikten sonra bilgisayara ellemedim 3.5-5 dakika sonra ekranı karardı ne oldu acaba deyip mausu salladım tık yok klavye tuşlarına bastım yine bişe yok
    normalde uykuya geçse ön kısımdaki ışık ile power düğmesinin ışıkları yanıp sönerdi bilgisayar meğer kapanmış
    neyse power düğmesine bastım bilgisayar açıldı önce lenovo yazısı falan ve sırasıyla sizinde bildikleriniz.
    hadi madem kapandı bilgisayarı yeniden açtığımda açık olan her şey yine ekrandaydı filmler kalasörüm vlc player vs..
    neden kaynaklanıyor bu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar bu 2. kez başıma geldi ....
    saygılar...

• evet ordaki ayarları yaptım ama normalde uyku moduna aldıktan sonra herhangi bi tuşa basıp açmam ve parolayı yazıp girmem gerekiyor, fakat bazen açılıyor pc ve ekranda hiçbir şey çıkmıyor ve ben bidaha uyku moduna alıp tekrar açmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez
    evet ordaki ayarları yaptım ama normalde uyku moduna aldıktan sonra herhangi bi tuşa basıp açmam ve parolayı yazıp girmem gerekiyor, fakat bazen açılıyor pc ve ekranda hiçbir şey çıkmıyor ve ben bidaha uyku moduna alıp tekrar açmam gerekiyor

Pardon ozaman ya ben yanlış anlamışım o banada oluyo evet... Nedir bu işin aslı astarı anlamadım gitti...
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Lenova y560 i5 buldum 1600 e almamı önerirmisiniz yarın alıcam çnkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gasmas

Merhaba Arkadaşlar Ben Lenova y560 i5 buldum 1600 e almamı önerirmisiniz yarın alıcam çnkü.

hocam i5li sini nerden buldunuz ve şu ekranında sorun olmayan modelimi yani - Ekranıyla ilgili çeşitli sıkıntılar vardı. Y560A modelinde düzeltildi denilen mi:D

sorunsuz model bu mu>>http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-048234-y560-core-i5-460m--2.53ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50937

yoksa

sorunsuz olan bu mu >>>http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831

• burda bi bilgisayarcıdan buldum adam dedi şu anda bi tek bende var dedi yarın adama kesin dnmem lazım ona göre ne yapmamı önerirsiniz..
  • @gasmas

http://www.lenovomarket.com/productDetail.aspx?lngProductID=593&lngCategoryID=130&name=Ideapad+Y560+i5-460+4G+500G+15.6+Win7+Premium+59-048234

Her yerde var kardeşim de belki açılmış olabilir yada bir yerden düşeşe gelmiş olabilir kimsenin günahını almamak lazım verdiğim linkte y560 i5 işlemcili modeli iyice bir araştır

@help21

i7-740 1.73 ghz olan işlemcili modelleri yeni ve sorunsuz olanıdır. i5 işlemcili model hakkında bilgim yok ama araştırırsan forumda onunla ilgili de makale bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RüzgarOğul -- 18 Ocak 2011; 21:50:39 >

• kardeşim cihazın sağlam olduğunu biliyorum onda problem yok özellikler bna güzel geldi ama lenovo problem çıkar mı snucta IIBM diom ama bazıları alma felan dio onu soruom sadece siz olsanız alırmıydınız?
  • Konunun ismine bakarsan kullananların derneği epeyi bir kullanıcı varsa sorun çıkmıyor demektir :)

Bir sorun çıkacağını sanmıyorum çıksa da garantisi var + elektronik bilindiği üzere şans işi fiyatı araştır 1600 se iyi 300 felan daha verip i7 işlemcili olanı alabilirsin ama gerek yok diyorsan iyi bir seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RüzgarOğul -- 18 Ocak 2011; 21:55:52 >
  • teşekkur ediyorum i7 tercihim değill i5 ideal..
  • Bence de
  • quote:

teşekkur ediyorum i7 tercihim değill i5 ideal..

Kardeş i7'yi tercih etmemenin sebebi tam olarak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boozer187

quote:

teşekkur ediyorum i7 tercihim değill i5 ideal..

Kardeş i7'yi tercih etmemenin sebebi tam olarak nedir?

ısınmadır büyük ihtimal başka nedeni olamaz
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.