Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezgin91
    i7 işlemçi 5650 ekran kartına sahip bir sistemmi daha iyi performans verir oyunlarda ..yoksa i5 5730 ekran kartlı bir lenovo mu daha iyi performans verir oyunlarda ..lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

oyunlarda yüksek performans bekliyorsan öncelik:ekran kartı-işlemci olmalıdır.5730 ve i5 iyi bir kombinasyon.Fakat ikisi arasında bir dengeli olmalı.yüksek işlemci-düşük ekran kartıyla oyunlardan performans alamazsın.yüksek ekran kartı-düşük işlemci de sistemi de darbogaz eder,yine verim alamazsın.
  • Arkadaşlar, bilgisayarımdaki sürücülerin, hangi güncellemelerinin yüklü olduğunu nasıl anlayabilirim. Bi yardımcı olursanız acemi kardeşinize
    Aslında ilk sayfaya aslında eklense sürücülerin son güncellemeleri ve linkleri faydalı olur düsüncesindeyim.

Birde bu yedekledigimiz "driver" klasöründeki sürücülerin hepsi bilgisayarı ilk kurdugumuzda kendiliginden yüklenmiş oluyor mu, yoksa bazılarını ayrıca yüklememiz gerekiyor mu bizim? Kusura bakmayın çok anlamadıgım için bu işlerden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 12 Ocak 2011; 2:09:57 >
  • ekran sorunu olanlar i5 modelleri yani Y560 olanlar.. Y560A olanlar problem düzeltilmiş olanlar değilmi..
  • i5li y560 kullanıyorum ekranla ilgili bir sıkıntım yok
  • Ekran problemi ilk gelen i7 720qm lerde vardı. sonradan çıkanların hiçbirinde yok sanırım.
    Bu arada alanlar çok iyi tercih yapmışlar hayırlı olsun herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexicolas

quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa

i7den dolayıdır. benim cihazım i5'li. demiştim heralde boştayken 20c oyundan çıkınca en fazla 42c

Sağolasın hocam. Peki bu touchpad in sol tuş olayı için ne diyorsun? Servise götürmeye değer mi?

kusura bakma hiç gömemişim mesajını, bir götür bakalım ne diyecekler ne de olsa 0 laptop, böyle bir şey yapmaması gerekir. eğer sorunu farkederlerse değişim iste, ısrar et. yapmazlarsa tamir için göndermene gerek yok bence.
  • Arkadaşlar Tavsiye ediyor musunuz yaa bu notebook'u? Bununla asus n61jq arasında kaldım asus da daha pahalı. Bunun fiyatı 2000tl civarında...
  • bende en başta asus alacaktım,en fazla 2000lira gibi bir bütçeyle gittim. 2300 lira gibi bir fiyat verdiler. Vazgeçtim. lenovo aldım. mutluyum, beklediğimden iyi performans aldım her oyunda.

not: gta 4 te lowda 40 fps alıyordum demiştim, patchleri yaptım düzeldi, highta 40 fps alıyorum, makinada sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 12 Ocak 2011; 19:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mokarimasu

Arkadaşlar Tavsiye ediyor musunuz yaa bu notebook'u? Bununla asus n61jq arasında kaldım asus da daha pahalı. Bunun fiyatı 2000tl civarında...

Asus n61 nerde satılıyor ki?
    Bu bilgisayarın öneririm size. Y550 kullanıyorum Y560 da kullandım bir süre lenovonun Y serisi gerçekten iyi cihazlar
  • quote:

Arkadaşlar Tavsiye ediyor musunuz yaa bu notebook'u? Bununla asus n61jq arasında kaldım asus da daha pahalı. Bunun fiyatı 2000tl civarında...

Fiyat aynı olsa Asus N61 daha iyi bir laptop tabiki. Ama fiyat aynı değil... Ben alırken bu laptop 1650 liraydı, Asus n61 2100 liraydı.

Yinede Y560A'ya 1750'den fazla vermemek lazım diye düşünüyorum.
  • evet arkadaşlar oynadığım oyunların minimum-maximum değerlerini yazıyorum

nfs hot p.; min = 33 fps max = 43fps ayarlar full ( aa sorununu çözemedim, ati nin kendi ara yüzünden ne yaptıysam aa devreye girmedi)

medal of honor; 2010 min = 29fps max = 47fps herşey ful

gt legend; min = 32fps max =59fps herşey ful

gta 4; min =23fps max = 43fps ayarlar, göz uzaklığı hariç diğerleri ful (bu değerlere inanın ben de hala şaşıyorum)

crysis; min = 17 max = 38fps ayarlar aa2x, geriye kalanlar ful, (bazen aşırı kasılmalar olunca aa yı kapıyorum, bol çatışmalı yerlerde)

şimdilik denediğim oyunlar bunlar sıçaklar cpu max 83 dereceyi gördüm soğutucu alırsam farkedeceğini düşünüyorum ekran kartı ise 79 dereceye dayandı ( özellikle crysis te 79 u tavan yaptı)

sözün özü "bu alet bi lanet" dehşet bişey, diyecek söz bulamıyorum ( yapısı hassas ama dikkat ettikten sonra hiç bişey olmaz kanısındayım )

iyi akşamlar....

• Evet sonunda bu cihazı almaya karar verdim!... Hayırlı uğurlu olsun vatana millete... :)
  • quote:

Evet sonunda bu cihazı almaya karar verdim!... Hayırlı uğurlu olsun vatana millete... :)

N61 olmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Evet sonunda bu cihazı almaya karar verdim!... Hayırlı uğurlu olsun vatana millete... :)

N61 olmadı mı?

Ya n61 daha pahalı özellikleri de y560ın daha iyi... y560 1333mhz ve 7200rpm... diğer özellikleri de aynı... bi de anladım ki bu işlerin sonu yok. :) 1800 verdim bari 200 daha vereyim şunu alayım diyosun bu sefer e 2000 verdim 150 daha vereyim şunu alayım oluyor... :) düşündüm ki 2200 n61'e vereceğime 2500 verip monster alırım :) ... O da baya bi pahalı benim için aslına bakarsan. O yüzden max 2000TL düşünüp y560 a karar verdim :)

• @Mokarimasu
    hayırlı olsun arkadaşım ama dediğin biraz doğru.yani bak şimdi monster şubat sonu gelecek.en kötü ihtimalle martın ilk haftası içinde elinde olacak.o zamana kadar para koyabilirsen kenara ve beklerim dersen monster al.özellikleri çok daha iyi biliyorsundur.bir de dolar düşecek benden söylemesi.monster başlangıç konfi 1349usd+kdv nakit ya da havalae/ tek çekim %3 indirimi mevcut.bi düşün derim...

ha bi de bu y560a 2000(şu an 2024 vatanda)tl verilmez be arkadaş gerçekten.sonra ona çanta da alacaksın...
    indirime girer de yılbaşındaki gibi %25 indirimle 1666tl olursa kaçırma al derim ama 2000 küsür buna vereceğine monster al.ekran kartı katlar bunu ve çanta da veriyolar.30 gün 0 ölü pixel gibi garanti koşulları da inanılmaz.iyi düşün... şu an 2400civarına denk geliyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zıp.Zıp -- 14 Ocak 2011; 11:55:46 >
  • vatanda %25 indirim olursa dolar 1.56 seviyelerindeyken ne kadara düşer fiyatı..1666tl olurmu senin dediğin gibi.. birde bu laptopun ekranı yatırıp alttan bakınca karıncalanma oluyormu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 14 Ocak 2011; 12:39:05 >
  • Dolar bahane vatan için, ona hiç bakmayın aldanırsınız. Ilk indirimde dolar 1.53 iken (garanti bankasının satış kuru) bana gelen faturada doların 1.58'den hesaplandığı görülüyordu...

Ekranla ilgili sorunuzu anlamadım. Ekranı yatırıp atltan bakıp tersten görüp öyle mi kullanacasınız? Açık açık söyleyim ekran gayet dandik ama 720p çözünürlüğe sahip laptopların neredeyse hepsi böyle. Ekrana önem veren zaten bilir bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

vatanda %25 indirim olursa dolar 1.56 seviyelerindeyken ne kadara düşer fiyatı..1666tl olurmu senin dediğin gibi.. birde bu laptopun ekranı yatırıp alttan bakınca karıncalanma oluyormu ..

kardeş bak orada indirimsiz yani liste fiyatı 1199usd+kdv yazıyo.gel hesap yapalım senle.1199un %25i 899,25usd yapıyo.kdv için de 1,18 ile çarpınca bunu 1061,115usd yapıyo.şimdi bu fiyat %25 indirimli kdv hesaplanmış hali.dıoları da 1,57 olarak aldım ki şu an 1,555; yani 1061,115*1,57=1666tl arkadaşım.yanievet 1666 tl oluyor ki arkadaşım da bu fiyata aldı ve bu fiyat bonus karta olmuyor.yukarıda arkadaş demiş ya garanti farklı kur bilmem ne falan diye.bu fiyat vatanda sadece world kart için geçerli.alakasız bir şey söyledi.çünkü bonusla alınca %25 indirim geçerli olmuyo kdv kadar iindirim geçerli oluyordu o %25 indirim zamanında yani %18.bu da böyle biline

• quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

@Mokarimasu
    hayırlı olsun arkadaşım ama dediğin biraz doğru.yani bak şimdi monster şubat sonu gelecek.en kötü ihtimalle martın ilk haftası içinde elinde olacak.o zamana kadar para koyabilirsen kenara ve beklerim dersen monster al.özellikleri çok daha iyi biliyorsundur.bir de dolar düşecek benden söylemesi.monster başlangıç konfi 1349usd+kdv nakit ya da havalae/ tek çekim %3 indirimi mevcut.bi düşün derim...

ha bi de bu y560a 2000(şu an 2024 vatanda)tl verilmez be arkadaş gerçekten.sonra ona çanta da alacaksın...
    indirime girer de yılbaşındaki gibi %25 indirimle 1666tl olursa kaçırma al derim ama 2000 küsür buna vereceğine monster al.ekran kartı katlar bunu ve çanta da veriyolar.30 gün 0 ölü pixel gibi garanti koşulları da inanılmaz.iyi düşün... şu an 2400civarına denk geliyo...

ya linux le falan geliyor. Bir de 12 taksit 2500 lirayı geçiyor... Aşar şimdilik o beni...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

@Mokarimasu

ya linux le falan geliyor. Bir de 12 taksit 2500 lirayı geçiyor... Aşar şimdilik o beni...

yahu linux sorun mu? en çok 1 saatini alır win7 ultimate yüklemek... ama sen bilirsin bu seçeneği değerlendirmen için söyledim ben, sana kalmış...

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.